Честитки, вие сте стотиот член на форумов кој ја пишува оваа реченица која е скоро безмислена. Наградата подигнете ја во некој друг фан клуб во кој нема да постирате непотребно мислење.
Во прво полувреме Форм требаше да пополни лото тикет, сигурно ќе беше добитен. Јаја од тоа колку е звер не е можно да има слаба партија, секаде го има на терен, играч кој секој би го посакал во тим. Да се стават Агуеро и Силва еден до друг е нешто поумно во последниов период од страна на Сити, да не преувеличувам ама мислам дека ќе функционираат слично како Иниеста и Чави плус Насри тука да вмеша прсти ќе делуваат многу опасно. Клиши мислам подобро се снајде од Коларов и со право е прва комбинација, србинот е за нешто понапред, играше едно време така но беше после повреда па не се снајде баш најдобро. Овој систем на игра повеќе ми се допаѓа од поранешнот "дај му ја топката на Карлито па тој што знае и умее", не се за потценување ќе се носат до крај со конкурентите за титула.
чудниот момент кога Манчини има водство од 1-0 а вади деструктивец и става напаѓач, уф како ме изненади мислев никогаш нема да го дочекам тоа бидејќи нели под дифолт оди со три стопери и три деструктивци пред нив : )
и за крај една мамка да соберам што повеќе фанови на Јунајтед бидејќи некако почнаа да ми недостигаат : D
Ако мислиш на поразот од Јунајтед во тој период не бев во можност да се логирам, да бев сигурно ќе прокоментирав и ќе честитав како што доликува, но без грижа цела сезона е пред нас.