old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Сеуште не е баниран, ама јас веќе ставив кладба дека ќе јаде бан до крајот на викендов. И си пишува таму што сакам за наградаСамо што го одбанираа Noorotic![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеуште не е баниран, ама јас веќе ставив кладба дека ќе јаде бан до крајот на викендов. И си пишува таму што сакам за наградаСамо што го одбанираа Noorotic![]()
Сеуште не е баниран, ама јас веќе ставив кладба дека ќе јаде бан до крајот на викендов. И си пишува таму што сакам за награда![]()
14 дена ќе ни го нема малку е, и ќе се одмореЛол Цитро? Да не случајно се скарал за политика нешто?![]()
Ќе развива стратегија како да ја опне комшивката14 дена ќе ни го нема малку е, и ќе се одморе![]()
Ќе развива стратегија како да ја опне комшивката![]()
леле колку убаво ќе било да отишол со комшиката на одмор така да се одалечат од норевозитебаш читав пред некој ден ..хахахаха..ама му отишла на одмор
![]()
Со бановникот сега ќе испадне дека си куул фаца ако те банираат, некои ќе почнат намерно да прекршуваат правила за да бидат банирани. Епа ај банираните нека споделат искуства како било во бан периодот, дали стекнале нови искуства, како преживеале...како овие шо се фалат во затвор шо биле де.