- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Рамото ја зезна работата денеска. Crossed fingers for US Open, дај Боже да не е премногу сериозно и да биде 100% фит за недела дена ..
Не верувам дека е толку сериозно.Денес и заморот имаше големо влијание.Ке виде фит за недела дена..Рамото ја зезна работата денеска. Crossed fingers for US Open, дај Боже да не е премногу сериозно и да биде 100% фит за недела дена ..
Како голем фан на Новак, јас ќе ти одговорам на прашањето... Тенис гледам од поодамна, за Новак сум од кога знам за него, тоа е некаде почетокот на неговата блескава кариера и првите пробиви на АТП Листата, до пред него бев за Агаси (од тие постарите)... И скоро никогаш не се*ам по форуми за нешто кај што не сум компетентен, сакам да ти кажам дека ако навивам за Новак од оваа година, јас самиот не би се осудил да тупам по фан клубовите, оти едноставно не сум компетентен за тоа да зборувамЕдно прашање до фановите,навивачите на Џокович. Каде бевте пред 3 години да се палите да скокате вака за Ноле кога не можеше da мрдне од 3 место туку сега напраил некој рекорд го освоил Вимблдон и господ за муда го фативте а? Не го сметајте ова како провокација туку само чисто ме интересира.![]()
По 7 изгубени сета конечно направи брејк? Добро бе пријателе до колку сета играт?Шарапова...
При водство од 4-1 против Јелена Јанковиќ во првиот сет,изгуби 5 гема во првиот сет со ред...
И еве сеа губи со 2-0 во вториот сет....
Ах Маре,Маре
Edit:
Ете ја конечно по 7 изгубени сета,конечно прави брејк...![]()
"ОЧИГЛЕДНА Печатна грешка"пријателе,не се возбудувај толку...По 7 изгубени сета конечно направи брејк? Добро бе пријателе до колку сета играт?![]()
Или ова или Федерер кога ке се пензионираНека се откаже ајде, како ќе биде Мареј во Топ 3
*Се зезам, не мислам стварно, не рипајте одма![]()