Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Баш ме интересира што ќе биде утре ... јас добив две гратис влезници ама не мислам да одам. И плус им пишувам на тие од јупитер од кај што ми беше пратена гратис картата да ми кажат дали треба да идам кај нив или како што кажаа овие на врата на аква паркот никој не ми одговара. А гледам и денес цел ден луѓево пишуваат на фејсбук никој не одговара.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
^А што е најинтересно требало и грујо да присуствува на отварање,па ако не успеат да го отворат кој резил ке падне :)))

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Еве ја мапата на Аква Паркот.

Да не ве разочарам али Аква паркот не изгледа ни 40 % слично како на сликата.Денес бев.
Никаде не е асфалтирано околку топоганите се е земја камења...барови нема никакви,игралиште за одбојка па ич.Огромна грешка ке му биде што ке го отвори утре,ке оставе многу лош прв впечаток.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
не сум со тек со работите ..али требало како прв ден да направат Бесплатен влез да е за сите..или направено е така?

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
не сум со тек со работите ..али требало како прв ден да направат Бесплатен влез да е за сите..или направено е така?
Не туку прв ден е поскапо отколку што ќе биде нормалната цена. Односно прв ден е 600 ден. за возрасни, а понатаму ќе биде 400 ден.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
Не туку прв ден е поскапо отколку што ќе биде нормалната цена. Односно прв ден е 600 ден. за возрасни, а понатаму ќе биде 400 ден.
:tapp: Требало бесплатно да го направат.ццц..ке нема живо пиле..и плус ако не е готов..лош впечаток ке направи целосно..и требало за сезона да е готов а они на крај сезона го отвараат :tapp:

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
Ако сака некој што е од пробиштип да ни каже што како е направено, на фб веќе една недела нема ништо објавено а требаше да постават и слики.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Ако сака некој што е од пробиштип да ни каже што како е направено, на фб веќе една недела нема ништо објавено а требаше да постават и слики.
Да погледнеше малче нагоре ке забележеше
Да не ве разочарам али Аква паркот не изгледа ни 40 % слично како на сликата.Денес бев.
Никаде не е асфалтирано околку топоганите се е земја камења...барови нема никакви,игралиште за одбојка па ич.Огромна грешка ке му биде што ке го отвори утре,ке оставе многу лош прв впечаток.
Али сепак ова е македонска работа никакво изненадување (n)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Сеа глеав на вести, буквално ништо посебно.. искрено неми се допаѓа но боље ишта него ништа..

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не знам кај се летаа, како може некои луѓе до толку да немаат осет...И на 20-ти септември да го отвориш, бар ќе биде како што треба а не вака.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Eве тука има видео од денешното отварање..
Код:
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=79148

Kajgana Shop

На врв Bottom