Химен - подарок или јарем

Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.261
Коа веќе има мнозинство размислувања од женска страна дека нема потреба од хименот (богами и од машка), да им препорачаме на тие шо уште им стои као бариера ...да си напраат самодефлорација? :coffee:

Химен револуција
ова ми текна прееска као прашање, опција за девојките кому не значи ништо (или како што момчето условно кажано...ако може да се нарече невиност најчесто невиноста си ја одзема со самозадоволување)...ама, ...кој ќе се расправа после.

белким еден ден ќе еволуира и само по себе овој и другите "непотребни" делови ќе исчезнат. шо знам, според еволуционистите вака би требало.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Ама кога ќе размислис фер е, и тебе прв пат ти било со раката :(
И ти ли сине Бруте :pos: и после сме биле посилниот пол , се послабо ни иде :unsure:

Он: 2 јајца иаме , ај едно да си исечеме .. можеме и со друго деца да праиме , или по еден бубрег уз дефлорација и слепо црево нека вадат :D

I

Iblis

Гостин
И ти ли сине Бруте :pos: и после сме биле посилниот пол , се послабо ни иде :unsure:

Он: 2 јајца иаме , ај едно да си исечеме .. можеме и со друго деца да праиме , или по еден бубрег уз дефлорација и слепо црево нека вадат :D
Абе види може и да се земе моделот од Индонезија. Племињата таму имаат официјален дефлоризатор, оди и кине само невини, се друго не пипа, како ќе се договориме.(не се заебавам за професијата, навистина постои)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Абе види може и да се земе моделот од Индонезија. Племињата таму имаат официјален дефлоризатор, оди и кине само невини, се друго не пипа, како ќе се договориме.(не се заебавам за професијата, навистина постои)
Братче , ова племињава веќе ги имплементираат размислувањава на модерниве жени .. малце mindfuck некое племе волку да еволуира :vozbud:

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Не е во ред еден маж, со изграден карактер, да бара невина жена и да смета дека е тоа подарок. Тоа може да го очекува младо момче, ама не и маж.
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:45 PM ---

Исто како што не е во ред една современа жена да го лаже мажот дека имала пред него еден или двајца а у ствари имала едно дваесетина пред него.:oops:

I

Iblis

Гостин
^ Тебе треба да ти е јасно дека после првиот сите се втори, е сега колку се тоа сите, само она знае.;)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Македонеро, исто така не е во ред да бараш невиност, ако и самиот не си невин, или да ти пречи што жена ти имала 5 партнери, а ти си имал 20.
А и не ја сфаќам твојата опседнатост со сексуалните партнери на Пума, и на друга тема замараше за тоа, искрено забегано ми делуваш.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Македонеро, исто така не е во ред да бараш невиност, ако и самиот не си невин, или да ти пречи што жена ти имала 5 партнери, а ти си имал 20.
А и не ја сфаќам твојата опседнатост со сексуалните партнери на Пума, и на друга тема замараше за тоа, искрено забегано ми делуваш.
Се правиш со сила интересна, ако ако. Само на многу простачки начин.

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Според мене хименот е непотребен и многу ми е глупаво кога некои го сметаат за симбол на чесност и невиност, па уште и се прави big deal од неговото фамозно кинење. Дали ако некоја практикувала анален или орален, ама не и вагинален (а со тоа не го скинала ни хименот) се' уште ќе биде сметана за "чесна и невина" за разлика од некоја која имала вагинален? Секс си е секс, така што со химен или без, ти веќе си завршил работа и нема веќе невиност. Крај краева нема што дечкото да прашува дали е прв, втор, трет или 10-ти, ако девојката си е на место (овде повеќе ставам акцент на карактер и однесување) што има врска бројот на партнери, ако ништо друго барем ќе знае како да го задоволи дечкото во кревет.
И јас лично не би сакала невин партнер, не ми треба некој да го учам, туку некој што ќе ме задоволи.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Се правиш со сила интересна, ако ако. Само на многу простачки начин.
Простачки?Простачки, а воедно доста манијачки е тоа што на секоја тема се опседнуваш со тоа колку сексуални партнери имала Пума.По којзнае кој пат ти кажувам, it`s none of your business кој колку партнери имал.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Простачки?Простачки, а воедно доста манијачки е тоа што на секоја тема се опседнуваш со тоа колку сексуални партнери имала Пума.По којзнае кој пат ти кажувам, it`s none of your business кој колку партнери имал.
Keep going you are doing well.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Pak zabegala temava eeej.

Aj malku realnost. Nema masko koe potajno ne posakuva da negovata zena bide nevina, a toj da bide ebacishte prva klasa.
Arno ama dvete raboti zaedno se poveke od utopija.

Realnosta vika deka ima parovi kade zenata e nevina no toa se dolgi vrski koi pocnuvaat vo srednoskolskite denovi a zavrsuvaat so brak, ama tuka ne e ispolen uslovot ebachishte prva klasa:P

Glupo e nekoj da bara nevina devojka na 30 godini na primer. I ako ja najde togash neka ne se raduva, tuku neka se plashi deka neshto i fali.

Ama aj i ja zabegav, temava bese za HI-MEN:P

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Според мене хименот е непотребен и многу ми е глупаво кога некои го сметаат за симбол на чесност и невиност, па уште и се прави big deal од неговото фамозно кинење. Дали ако некоја практикувала анален или орален, ама не и вагинален (а со тоа не го скинала ни хименот) се' уште ќе биде сметана за "чесна и невина" за разлика од некоја која имала вагинален? .
Да , пошто ако ти ејакулирам у задник или усна шуплина нема да затрудниш .
Тука е таа некоја си чесност за која се зборело у постаро време , а не за сексање како општ поим.
Тоа е таа блокада - хименот , шо ме спречува да те направам во блажена состојба.

Значи биг дил за хименот е , после негова елиминација се шири популација :D

I

Iblis

Гостин
Да , пошто ако ти ејакулирам у задник или усна шуплина нема да затрудниш .
Тука е таа некоја си чесност за која се зборело у постаро време , а не за сексање како општ поим.
Тоа е таа блокада - хименот , шо ме спречува да те направам во блажена состојба.

Значи биг дил за хименот е , после негова елиминација се шири популација :D
Не баш, и да не го скинеш може да затрудни, некаде после WW1 перцепцијата за значењето на хименот се менува, не дека никој не сака жена која предходно е немала секс, ама кој ќе чека толку. И така химените почнаа масовно да пукаат :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom