Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Најубаво нешто што некој го направил за мене ... хмм.. мојот бивши... ми го даде најубавиот и најромантичниот одмор за сите овие години (да се разбереме, не го плати нити ме однесе) се сретнавме таму.. али се сретнавме во време кога јас бев во најлошиот период од мојот живот. Ме врати во живот и тие 10 дена.. (па и наредните 2 години) ми ги направи да изгледаат како бајка. Ме научи да љубам и засекогаш ќе биде дел од моето срце, без разлика дали сме заедно или не...

С

Сатори

Гостин
Ме издржа 4 години.Не постои нешто поромантично од тоа.
Не за друго, ама многу тешка и нестабилна личност знам да бидам понекогаш.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Една анон девојка back in the days додека имаше некој ивент ка Китка introduce me to hash (for free):D , неа ја забораив :pos:ама хашот не.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Другарчето ме пушти да играм со омилениот ми тим кога игравме плејстејшн 1 на 1. :icon_lol:

A

Antigona

Гостин
Еве ќе издвојам една убава работа за која една личност ме има изненадено.

Значи се запознавме непланирано, он работи на аеродромот таму( не е битно која држава) се знаевме месец дена, потоа заминав за враќање во Македонија. Кога се качив во авионот и седнав да се наместам во економската класа, ми пријде една од стјуардесите прашувајќи ме дали сум таа и таа личност , а кога се увери ме префрли во бизнис класата....

Бев збунета и не знаев што се случува..........Авионот полета и истата стјуардеса почна да ме служи да се понаша кон мене ептен љубезно, на секои 10 мин донесувше по нешто ...( ок де, така ги служат во бизнис класа)

Заврши летот и кога слетавме на аеродромот во Македонија, стјуардесата ми даде книжна ташна од оние во кои се ставаат поклони ( внатре во ташната имаше чоколадни бомбони, разгледница со натпис „ се надевам наскоро ќе те сретнам повторно“ и шише црвено вино) Кога ми ја подаде ташната ми рече „ Ова ти е поклон од колегата што си го запознала таму и таму , а поради негова заслуга те ставивме да леташ во бизнис класата.

Јас се изненадив , се заблагодарив само и заминав.

S

Stef Bachatero

Гостин
Кога бев во Закинтос на одмор со таа личност имаше епидемија на свински грип и јас се разболев.Таа кутрата паничарка по душа и помисли дека и јас се заразив со тоа.Почна да се јавува кај своите дома да бара лекови,а моите дома по наравоучение ми дадоа малку пари.Па почна да вика како толку малку пари ти дале,па совети од мајка и кутрата она јас ладнокрвно целовреме и се смешкав по малце на нејзината паника,но сепак беше толку грижлива за мене што нема да и го заборавам тој гест за мене.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Во една од многуте расправии ми рече... " Ти штом сакаш да раскинеш, иди си од мене, али од мене тоа не го очекувај,јас никад нема да си отидам од тебе.. " И нормално, ме погоди тоа што го кажа и моментално прекина расправијата...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
Koga decko mi mi kaza deka e sreken sto ima devojka kako mene i nikogas nema da si dozvoli da me izgubi xD

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Во една од многуте расправии ми рече... " Ти штом сакаш да раскинеш, иди си од мене, али од мене тоа не го очекувај,јас никад нема да си отидам од тебе.. " И нормално, ме погоди тоа што го кажа и моментално прекина расправијата...
Колку прекрасно! :love:

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.811
Поени од реакции
7.119
Пред неколку години, професорка ми кажа дека претпоставува дека ќе ми се допаѓа "Злосторство и казна". :)

Kajgana Shop

На врв Bottom