Најдобар лаптоп

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
Член од
1 октомври 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
POLITICS

wow goldYoung O'Donnell rushed into a church, placed his rifle under a pew and entered the confessional. "Father," he said breathlessly, "I've just shot down two British lieutenants!"Hearing no response he went on: "I also knocked off a British captain!"When there was still no response from the priest, O'Donnell said, "Father, have ye fainted?""Of course I haven't fainted," replied the confessor. "I'm waitin' for you to stop talkin' politics and commence confessin' your sins!" world of warcraft gold cheap wow gold wow power levelinghttp://www.mmoinn.com

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Toshiba, едина марка која посветила повеќе внимание на лап-топ производите.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Хаха сигурен сум дека има подобро. Да плаќам 35000 за лаптоп со Intel HDxxxx графичка?? No way.:)
Па ја би гледал прво за што би го користел лаптопот. Со интегрирана графичка многу повеќе ќе ти држи батеријата. Затоа ако ти е за мобилност, јас би зел со интегрирана.
Од Toshiba сум многу задоволен, батеријата ми се заеба пошто не ја користев како што треба, ама си зедов replacement преку интернет, и башка држи уште повеќе од таа што идеше со лаптопот. Негде околу 3 часа.

А башка овај иде со лиценциран win 7 и office 2010.. па за тие пари е одличен

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
MSI

Intel Dual Core T4200 (2.0GHz, 800MHz, 1MB);
4GB RAM;
320GB HDD;
Ati Radeon 4330 su 512MB išorine atmintimi;
16" HD Ready ekranas;
Free DOS.
Што ќе кажете за овој?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
MSI

Intel Dual Core T4200 (2.0GHz, 800MHz, 1MB);
4GB RAM;
320GB HDD;
Ati Radeon 4330 su 512MB išorine atmintimi;
16" HD Ready ekranas;
Free DOS.
Што ќе кажете за овој?
Колку пари?? Јас не би земал таков лаптоп, минимум некој со i3 процесор и GT3xx или HD5xxx Mobile графичка.

@DimitarMK па незнам мислам дека некаде имаше подобри лаптопи за тие пари:) Не дека е овој лош, само графичката не ми прај ќејф, а тоа за мобилноста нема да прави голема разлика ако има дискретна освен ако не играш игри и работиш со апликации коишто бараат повеќе перформанси од графичката, мада овие работи не се наменети за лаптоп бидејќи има големи шанси за прегревање.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Dell STUDIO go imam is Core i5 i sum prezadovolen !!

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
Што ке кажете за лаптопот од Dell Inspiron 6 gb ram меморија со графичка 1 gb g force и процесор intel core i3 ?? ке може игри да се играат и колку јаки ??

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Игри ќе може, и тоа јаки :)
...зашто картата има 1ГБ меморија? :pos:

Што ке кажете за лаптопот од Dell Inspiron 6 gb ram меморија со графичка 1 gb g force и процесор intel core i3 ?? ке може игри да се играат и колку јаки ??
Кажи точен модел на картата, па и целосни спецификации. Само знај дека озбилен гејминг на лаптоп нема, зошто многу е поголема шансата да ти прегрее некој дел во тенкото куќиште на латопот него ли во асално десктоп куќиште со добар проток на воздух.

Kajgana Shop

На врв Bottom