Ocigledno navijackata grupa Vojvodi mesto da napredua mie mnogu zaostanavmo zad drugite,ja pak ke potenciram za toa sa krivi mnogu rabote kako,do pred nekoe vreme teteks bese na rab od propast i se izgubi euforijata i voljata za fudbal mak 1 liga ni bese krsh nemase tim saglam da se gleda ili utakmica pa i da se navija osven kupojte a malu kogaj ke se uigra teteks ke dojda rezultatite sami po sebe ke se umesa za visok plasman ljudite sami ke dojda da gledaa fudbal zasto sakaa da gledaa fudbal barem malu za nijansa pokvaliteten do sea,e sea samo so clenski ke se vlagalo na tribina ok ja imam ne e problem,abe daj ljudi ne igrajte kurot sea zborite nemamo ljudi a sea i tia sto ideja pa makar i na tribinata na vojvodi da ne gi pustite ili da im barate karta e tek togaj ke bidemo mizerni i daj bre sea ke organizirate navijanje so sileks
abe koj ke ti navija u 4 saat po taja vrucina pa uste so sileks pazi bogati e sea ke mi recete lojalen navijac navija so svite toa da ama u makedoniaj toa ne funcionira take ne e germanija za zal
ovde nikoj ne navija so timojte kako sileks,turnovo,11 oktomvri itn toa e fakt a sve drugo e blamaza realno kazano ok e 15-20 duse na gosti ama doma take ne ide.i vikate ovaja uprava pare ne pusta ok a sto mislite drugata sami parete gi davase za vojvodi od sto imaja mnogu neznaeja sto da im praa moze ne,tuku togasnoto rakovodstvo praeja pritisoci i na uprava i na ljudi od teteks i na firme od tetovo samo da obezbeda prevoz,maice,karte,baklji itn,a ocigledno segasnite ljudi ne sa sposobni toa da go izdestvuaa i organiziraa svaka cast za deckite nema sto tue se truda,trcaa sakaa nesto da napraa no takvi ni sa uslovite i od mnogu gomna jadenje carsisiki moabeti a sve zaradi pare doaga do ovja raskol ama ja milsim ke bide podobro kogaj ke igramo so vardar,rabotnicki a ocigledno deka praemo mnogu greske u organizacija ipak ova e makedonija ljudite sakaa sve na gotovo a bogami na vakov fudbal i kvalitet moze i uboo praa VOJVODI TETOVO 1988