Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
Јас се си оставив позади мене ...и кога го гледам ништо не осеќам...затоа што си најдов друг и успеа се што сум чувствувала за тој да избришам ...!!! Кога се сака се се може!
srekno za tebe ali koga se saka se se moze ne e bas taka ne mozes da sakas nekogo zatoa sto se trudis da go sakas zatoa sto sakas da go sakas ednostavno se vljubuvas sakala ili ne.A toa ko ke sakas se se moze ne e ljubov tuku ednostavno navika od koja eden den ke ti pukni filmot.A za toa sto ne osekas nisto koga ke go vidis znaci ne si go sakala bas kako sto treba i ako sepak ti e ubavo so deckovo nema voopsto da se vturnuvas vo temava za ljubovni problemi.srekno

Член од
18 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
imam problem pomos!
Bivsiot saka da se smirime a jas ne znam sto da pravam. Pred eden mesec raskinavme zatoa sto toj me tepase so boksovi koga mu fativ vo telefon poraki od drugi devojki, bev potecena celka nedela :(
Sega me moli pak da se smirime, jas go sakam no neznam sto da pravam??? mislam da se smiram???

С

Сатори

Гостин
imam problem pomos!
Bivsiot saka da se smirime a jas ne znam sto da pravam. Pred eden mesec raskinavme zatoa sto toj me tepase so boksovi koga mu fativ vo telefon poraki od drugi devojki, bev potecena celka nedela :(
Sega me moli pak da se smirime, jas go sakam no neznam sto da pravam??? mislam da se smiram???
За да може повторно да те тепа?
Не разбирам.

S

smexy

Гостин
imam problem pomos!
Абе како смирување не биди бот...те тепал алооооооо...
Ја да сум на твое место ќе му речам да забораи дека постојам,а ќе забораиш на него и ти.
Не може да опстане врска така...батали го тоа примитивецот.
Или боље, тужи го.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
imam problem pomos!
Овој ли е батката?

Нејсе, ако сакаш да примаш пак боксови, повели и смири се. На твое место јас не би.

С

Спенсер

Гостин
imam problem pomos!
Смири се,намами го до креветот... врзи го/

Земи една безбол палка и удри мавај удри мавај... :D:D:D /

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
imam problem pomos!
Девојко и ти имаш лице имаш достоинство имаш гордост!!! Зошто некој тоа да ти го направи ??? Па родител не тепа свое дете до толку жално мислим:( Тој тоа го направил како да ти дојде памет нареден пат да нечепкаш затоа што сепак ќе му праќаат смс пораки .... И ти сакаш повторно истиот филм да ти се врати??? И еве ако не чепкаш ќе сакаш да те вара??? Ценисе себеси најпрво , луѓето што сами не се ценат никој не ги цени,затоа и дигнал рака на тебе...Извини можеби ова ќе те вознемири ама свати го како совет...То посакувам све најубаво:)

S

smexy

Гостин
Сусаро рече македонската љубовна сцена си ибала мамата...ама жими се не знаев дека е до толку дојдена работава...не разбирам мажи што креваат рака на жена...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
imam problem pomos!
Свесна ли си колкави пари моеш да земеш ако сеуште си потечена или пак имаш лузни?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Соња колку години имаш?
Оставаш тоа да биде неказнето?
Зошто непријави во Полиција?

Како твоите не приметија дека си потечена?! - прашањево ми вреди милон долари!

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Не разбирате зашто мажите ги тепаат жените?
Епа затоа што Соња66 брчкала у телефонот на дечко и, и он изнервиран и удрил фино лепо ќотек. Сега Соња уште повеќе ке го сака и поштува дечкото, и више нема да буричка по приватни работи. Нели Соња, нели више нема?
Соња66 совет: Помири се со него и не му биручкај много много по негови ствари, за да не читаме тука пак како те тепал со боксови ;)

С

Сатори

Гостин
Помири се со него и не му биручкај много много по негови ствари, за да не читаме тука пак како те тепал со боксови ;)
Најдобриот совет од сите, затоа мене дечко ми кога ќе ми рече трк во кујна да ми направиш суфле јас пред да ја заврши реченицата ја ставам престилката, зошто знам дека ако не дај Боже го згрешам, ќе ме прекрши од ќотек.Само така функционира врска.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Најдобриот совет од сите, затоа мене дечко ми кога ќе ми рече трк во кујна да ми направиш суфле јас пред да ја заврши реченицата ја ставам престилката, зошто знам дека ако не дај Боже го згрешам, ќе ме прекрши од ќотек.Само така функционира врска.
Не лажи, не си ти таква.
А не сум ни ја таков да тепа женско, за глупости. Ама Сатори, има и поинакви.

Kajgana Shop

На врв Bottom