Двајцата ќе ги раниме и школуваме душо.
Ептен црно-бело гледаш на работите, а такви не се во реалноста.
Ќе ги раните двајцата а?
Значи сепак дечково треба да има кеш а?
Пристојна работа, станче, афтомобил...?
Жити се
--- надополнето: Aug 16, 2011 3:33 PM ---
Нвм, ај да не те тормозам
Муабетот е следен.
Жена, ко шо си кажа чичко Лет3, се става на лицитација.
Вади атрибутите на излог (На некој друг тие муабети дека секоја цура има цицка и гз да му ги праиш, немој на мене), и гледа кој што има да понуди.
Значи цурава вади све што има.
Ако нема тело а има интелект, ќе игра на таа карта, иако таа карта реално многу по слабо проаѓа од другата. Пошо да ми беше интелект приоритет, ќе бев педер.
Ако има шарм, игра на таа карта, ако има swagger, го користи, итн, итн...
И да, во право си дека многу работи влегуваат во игра кога жената бира на кого ќе му се даде.
Ама исто така, немој да ми праиш филмови дека на жена и се приоритет хумор, харизма, тело, итн.
Може на тебе како тинејџерка ти се. И треба да ти бидат. Ама коа ќе ти дое време за сериозна врска која има претензии да се преточи во брак, тоаш нема да размислуваш воопшто така.
Коа ќе седне некој да ти праи муабет прво што ќе му приметиш ќе бидат облеката, новчаникот, часовникот, а после дали он воопшто може да те насмее и да те шармира.
Мислам, да бидеме малце реални, добро?
Како што кај мажот женската убавина има поголема тежина од интелектот, така и кај жената машката финансиска моќ и општествен углед имаат поголема тежина од неговиот хумор и емпатија
Значи, не ти спорам дека и двете влегуваат во игра, само ти кажувам кое колку тежи брат
На пример ја, пошо не сум нималку згоден и убав, а не сум ни нарочито богат, морам да се вадам на ствари како хумор, шарм, харизма, исто ко ти што мора да се вадиш на интелект пошто немаш цицки
Комбинации, варијации, пермутации...
Ќе учиш во четврта...
<3