Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ти ќе ми кажуваш дали мојот тим е тапа... ај оди дркај таму на гробари и партизан и не ми се мешај тука...
И таму можеше да досуди пенал, ама не досуди. И Бартон да не изреагираше така простачки ништо немаше да се деси. А кога веќе даваше црвен картон на Жервињо нека даде и на залижаниов, да му ебам се.
Гледај како паѓа пред да го допре.
Смири се момче, не се напнувај... Твојот тим е тапа, тоа е факт, и неможеш да ми го одземеш правото да го напишам тоа што го мислам ;)

Шта би било, кад би било ти е работава, Бартон ве сјеба втора година по ред, па дали требало да добие црвен или не, кој друг го боли уво? А, ова со Руни, каде сум јас рекол дека е било пенал, па ми ставаш линкови? Да сум тврдел дека е пенал, па да ми дадеш контра аргумент, а вака?
--- надополнето: Aug 15, 2011 2:36 PM ---
Конечно и Јунајтед да видат што е да се има дрво на гол ;)
Арно кажа Џену, боље дрво на гол, отколку дрва цела екипа (y)

F

fantomX

Гостин
Типично мислење на фан на Јунајтед,нема што да се игра ПЛ,да им ја дадат одма титулата треба..Сите тимови се дрва,само Јунајтед се јаки :tapp::tapp:
Всушност, до некаде си во право. Ама во суштина, не си.

Не се сите тимови дрва, само Јунајтед јаки. Туку работата е таква шо само Јунајтед можи да победи во натпревар во кој неговите играчи играат како дрва, сите други тимови не можат. Затоа и гласав на анкетава за нив, нема потреба да се прајме недоветни.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
Всушност, до некаде си во право. Ама во суштина, не си.

Не се сите тимови дрва, само Јунајтед јаки. Туку работата е таква шо само Јунајтед можи да победи во натпревар во кој неговите играчи играат како дрва, сите други тимови не можат. Затоа и гласав на анкетава за нив, нема потреба да се прајме недоветни.
Јунајтед не играше толку слабо за да не заслужи да победи. Уште по првите 20 минути можевме комотно да водиме 3-0 ако Нани ги реализираше своите шанси, а примивме наивен гол и тоа некако влијаеше на играчите. Во второ полувреме цело време топката беше во наш посед, иако не успеавме да креираме некоја сериозна можност затоа што ВБА беше ептен дефанзивно ориентирана, но ете загубија концентрација и Јанг мудро тоа го искористи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.336
Ме мрзи да барам видео кога играа Англија и Швајцарија какви два прости гола прими Харт ама никаде не водат овие дискусии.
Добро, незнам оти толку се напаливте за Харт, го споменав онака, оти нели пред некое време се водеше дискусија кој голман е најдобар, па да ве буцнам малце :D
И уште еднаш ќе напоменам дека никаде не реков дека Геа е тапа голман или дека нема ништо да бидни од него. На крај краева па што ми е гајле и за него :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Јунајтед не играше толку слабо за да не заслужи да победи. Уште по првите 20 минути можевме комотно да водиме 3-0 ако Нани ги реализираше своите шанси, а примивме наивен гол и тоа некако влијаеше на играчите. Во второ полувреме цело време топката беше во наш посед, иако не успеавме да креираме некоја сериозна можност затоа што ВБА беше ептен дефанзивно ориентирана, но ете загубија концентрација и Јанг мудро тоа го искористи.
Are u fucking serious?
Ова беше еден од послабите натпревари на Јунајтед што сум ги гледал, имаше само еден шут во гол бре а два гола дадоа...
Факт е дека сите јаки екипи почнаа тромаво еве вечер и Сити ако киксне ке се заокружи така цело прво коло...

F

fantomX

Гостин
Ма Манчестер Јунајтед сигурно веќе има заслужено и шампион да биди, ради мудроста на Јанг. :LOL:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
Are u fucking serious?
Ова беше еден од послабите натпревари на Јунајтед што сум ги гледал, имаше само еден шут во гол бре а два гола дадоа...
Факт е дека сите јаки екипи почнаа тромаво еве вечер и Сити ако киксне ке се заокружи така цело прво коло...
Точно дека не бевме сјајни, ама победата беше сосема заслужена иако имавме само еден шут во рамки на гол...Нани промаши чист зицер за водство од 2-0. Поседот на топка беше во наша страна во текот на целиот меч, но примивме гол кој не требаше да го примиме (не го критикувам Де Геа, очекувам многу од него во иднина) и тоа ја извади од баланс играта која ја имавме до тој момент. Во вториот дел ВБА играше далеку подефанзивно и не можевме да ја играме играта од првите 20 минути...Тоа е, прво коло како прво коло, секоја година носи изненадувања, но тоа не ветува ништо затоа што цела сезона е пред нас...

Ма Манчестер Јунајтед сигурно веќе има заслужено и шампион да биди, ради мудроста на Јанг. :LOL:
Браво! 5-ка;)

S

schtrafzenigger

Гостин
Пак Де Јонг, Јаја и Бери во средина, а играат дома против Свонси... пу да ти ебам пичката италијанска. Само ако не дадете 4 гола... :mad::D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не ги бива Сити дома играт а Свонси имаат иницјатива првите 15 минути

34%​
Posjed lopte
66%​

0​
Napadi na gol
1​

0​
Šutevi pored gola
1​

0​
Slobodni udarci
4​

А

Анноун

Гостин
^ и асистираше за 3тиот гол . сега манекенот манчини до викендот пак ќе заборави која формација му е подобра и пак ќе игра со 5 деструктивци на средина. глуп италијан. треба да му нацрташ да сфати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom