Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Се гледаше дека се изморени, неможат секој втор ден утакмица да игрет.:)
Држи вода ова,
пред два дена беше вилар пероса, а ден претходно беа репрезентативните пријателски.
Капак на се нонсенс е да се цедат со бетис.
Се на се се надевам дека беше мала криза

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Капнати беа ...цел тим освен Lichtsteiner,PDC,Pasquato и можеби пирло др сите беа Shit =) ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Капнати беа ...цел тим освен Lichtsteiner,PDC,Pasquato и можеби пирло др сите беа Shit =) ...
Хмм, на крај ко излезе Красич ти се чини ќе падни на терен, па после Лихтштајнер ојде понапред а Соренсен назад имаше еден напад кога Лихтштајнер не можеше да трча по топка, ко го кажаја во фацата на чоек не личеше од трчање.
Преееееемногу се форсираше десната страна, Од лево повремено се уфрлаше Паскато а Кечерот речиси и да не го видов напред. Многу шанси одеја со дооооолго проигрување од Пирло зад централниот криг до Красич, а нели ќе игравме со посед на топка и со многу комбинации.

С

сашенко

Гостин
И без претходниве утакмици премногу ги форсира Конте и на тренинзи.Преморени се и разбирливо е ова.Ако не друго во однос на лани ке им набие кондиција и нема да дозволи во последни моменти да примаме голови туку ке браниме резултат подобро.Лани ко стари баби се движеа некои а годинава богами ке има трчање.Лека полека ги средува Конте.

Со Манчестер ке се отвара новиот стадионт така?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Хмм, на крај ко излезе Красич ти се чини ќе падни на терен, па после Лихтштајнер ојде понапред а Соренсен назад имаше еден напад кога Лихтштајнер не можеше да трча по топка, ко го кажаја во фацата на чоек не личеше од трчање.
Преееееемногу се форсираше десната страна, Од лево повремено се уфрлаше Паскато а Кечерот речиси и да не го видов напред. Многу шанси одеја со дооооолго проигрување од Пирло зад централниот криг до Красич, а нели ќе игравме со посед на топка и со многу комбинации.
Мене не ми се допаѓаат оние долги топки ме потсеќа на времето на Раниери ...од одбрана до напад долга топка ...нека одморат ке видиме ..има време ..... За приајтелски не му ја ни секирам ...лани стакло беа ...па првенството јабана ни ојде :)

С

сашенко

Гостин
Абе не се лоши тие долги топки стварно.Знаат често да ја изненадат противничката одбрана и ако на Красич му се даде таква прецизна топка знае доста опасно да биде.Овие топки му се специјалност на Пирло и кога веќе нема години да трча (тој и онака не трча којзнае колку) бар да го искористиме ова.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Абе не се лоши тие долги топки стварно.Знаат често да ја изненадат противничката одбрана и ако на Красич му се даде таква прецизна топка знае доста опасно да биде.Овие топки му се специјалност на Пирло и кога веќе нема години да трча (тој и онака не трча којзнае колку) бар да го искористиме ова.
Не мислев долги топки по земја туку по воздух ич не ми се допаѓаат ....колку што се добри толку се и штетни

С

сашенко

Гостин
Не мислев долги топки по земја туку по воздух ич не ми се допаѓаат ....колку што се добри толку се и штетни
Да де за по воздух.Незнам која пријателска беше ама многу добри шанси за гол се направија си тие топки.

F

FuckYouAll

Гостин
The opening ceremony of the New Stadium will celebrate Juventus legend, and the match vs Notts County will evoke the magic of the ‘Black & White’ colours.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.181
Juventus are expected to wear pink shirts for the first half of the exhibition match in Turin, with Notts in black and white, before the Italian side change to their new home strip for the 2011/12 season in the second half and Notts don a specially commissioned all-white strip.

Kajgana Shop

На врв Bottom