Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
fantasy-team-png.32570
Eneique мора да го сменам, оти 4 од Liverpool имам... Ама тоа од понеделник па натака сеа нема шанси да се логирам пробав 100 пати...

Инаку еве за друга лига код: Лига Македонија 870911-214587
и уште една: Кајгана 3: 43577-32031

Eneique мора да го сменам, оти 4 од Liverpool имам... Ама тоа од понеделник па натака сеа нема шанси да се логирам пробав 100 пати...

Инаку еве за друга лига код: Лига Македонија 870911-214587
и уште една: Кајгана 3: 43577-32031

Чекај.... преку кој сајт ти е овој код.....premierleague.com .....?

^ Да да исто ко таа ти што ја стави само што тие беа поставени на темата што е за Fantasy Premier League и има претежно членови од Кајгана.

^ Да да исто ко таа ти што ја стави само што тие беа поставени на темата што е за Fantasy Premier League и има претежно членови од Кајгана.

Кај мене пишува invalid code.... не знам шо е работа ама така покажува кога внесуваш кодови од друг сајт!

Преоптоварени им се серверите, тоа е причината секоја година пред стартот да е така и лани исто беше.

Suarez and Enrique start

Luis Suarez starts and Jose Enrique makes his bow as Liverpool kick off the new season against Sunderland this afternoon - listen live from 2.55pm BST.

The left-back joins fellow newcomers Charlie Adam, Jordan Henderson and Stewart Downing in the starting XI.

Liverpool: Reina, Flanagan, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Downing, Henderson, Suarez, Carroll.
Subs: Doni, Meireles, Kuyt, Spearing, Ngog, Kelly, Robinson.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/suarez-and-enrique-start

Изненаден сум од тоа што Flanagan има предност пред Kelly и Henderson пред Kuyt. Во глобала супер е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom