Психологијата е зезната стварА мене смешното ми е што типкава прво го удрила него, па си го добила заслужениот ќотек и после изигравала дома Дева Марија.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Психологијата е зезната стварА мене смешното ми е што типкава прво го удрила него, па си го добила заслужениот ќотек и после изигравала дома Дева Марија.
![]()

Ма нее него тоа е скратено од Аааааааааааа сунце ти немој со мене за компјутерот да се караш скратено добиваш само А?![]()
Хаха е вака е подобар демотиваторот

, можеби ѕвончето е кинеско потекло провери ако е кинеско ќе пишува MADE IN CHINA а можеби е од цинк-цанк потекло!Пробај пак , трета мајка мора да успее

после кога ќе порасне нема да има децахаха и после брат и ќе и го избриши профилот а оваа марина ќе му ја стегне штиклата во газетоочекувам ако продолжи со користење на профилот..на кајгана..ке флези во топ 10 ..хахахх
Ја мислам оти за во литература е... се погрижило чупето, склепало некој редВо името на моќта на сивиот череп, темава ја префлам во ЧДА.