- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.530
- Поени од реакции
- 29.059
Ако си доволно паметен, ќе сфатиш дека оваа е разликата меѓу навивачите на Вардар и оние на Работнички... Исто како Јунајтед и СитиЈас сум од Скопје!
Ако си доволно паметен, ќе сфатиш дека оваа е разликата меѓу навивачите на Вардар и оние на Работнички... Исто како Јунајтед и СитиЈас сум од Скопје!
Ти и уште 20 душиЈас сум од Скопје!
Човек, што се замараш? Колку само дркаа на Работнички кога го бутна Анортозис, сега ми глумите xDDDТи и уште 20 души
Толку сте!!Тоа е Скопје
90% од луѓето што отидоа на Работнички - Анортозис навива Македонија, а не РаботничкиХаха, не мора да значи.Ова е ко да сликале коа ги пуштаат навивачите на западната трибина на нашиот Филип 2, а знаеме сите кој влегува од таму.
--- надополнето: Aug 10, 2011 11:09 PM ---
Човек, што се замараш? Колку само дркаа на Работнички кога го бутна Анортозис, сега ми глумите xDDD
Оф топик: Коњов се посралАко си доволно паметен, ќе сфатиш дека оваа е разликата меѓу навивачите на Вардар и оние на Работнички... Исто како Јунајтед и Сити
Па никој од тебе не бара потврда за да се нарекува навивач. Ако мора да си во навивачка група да се дереш и да дивееш на секој натпревар, некој сака со дете со жена да си појде на утакмциа кога ќе посака и ќе има време. Не тој не е навивач?Што ти глумиме кажи...јас тие што дркаат на работнички-анортозис.што се маваа у гради дека се големи патриоти навивачи и незнам уште што не,а последен пат дошле на стадион на Вардар-цска,а нареден нареден пат ке дојдат за едно 5 години коа ке игра репрезентација со некоја појака држава .Таквите не ги сметам јас за навивачи
Не е, симпатизер е ама некој тешко го сфаќа тоа.Па никој од тебе не бара потврда за да се нарекува навивач. Ако мора да си во навивачка група да се дереш и да дивееш на секој натпревар, некој сака со дете со жена да си појде на утакмциа кога ќе посака и ќе има време. Не тој не е навивач?
И ти грешиш,навивач е,ама не ултраш,некој не сака во такви за него ,,глупости,, да си се меша,тој си сака како Господа да си седне и да си гледа.Со ништо ти неможеш да докажеш дека повеќе од него го сакаш клубот,па сакаш дерисе и како магаре.Не е, симпатизер е ама некој тешко го сфаќа тоа.
Не вие сте грешка, и грешно толкувате некои поими. А, тоа што јас се дерам 90 минути, а тој грицка семки не е мерило за љубовта и не значи дека јас го сакам повеќе клубот. Ама под поимот НАВИВАЧ се подразбира некој што навива константно, некој што го сака клубот и има симпатии кон него и го следи скоро стално се вика симпатизер или како што некој викаат фан, иако у превод на англески исто значи навивач.И ти грешиш,навивач е,ама не ултраш,некој не сака во такви за него ,,глупости,, да си се меша,тој си сака како Господа да си седне и да си гледа.Со ништо ти неможеш да докажеш дека повеќе од него го сакаш клубот,па сакаш дерисе и како магаре.
You've got a point.Него јас стварно навивам за РаботничкиАбе овие шо демек се за работнички се:
1.Од сегде само од Скопје не
2.локал патриоти на маалски клубови шо не им се оствари сонот да го видат Вардар во втора лига
3.албанци
Што е заедничко во вицов , сите го мрзат Вардар поеќе отколку што им е гајле за работнички
Сите ти аплаудираме и со овации те поздравуваме.Тифоз-навивач-ултрас-кежуал-хулиган
Сипматизер-фан-семкар