ФК ВАРДАР-ФК РАБОТНИЧКИ 09.08 20h

Како ќе заврши овој дуел?

• Вкупно гласачи
    96
  • Гласањето е завршено на .

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Хаха, не мора да значи.Ова е ко да сликале коа ги пуштаат навивачите на западната трибина на нашиот Филип 2, а знаеме сите кој влегува од таму.
--- надополнето: Aug 10, 2011 11:09 PM ---
Ти и уште 20 души
Толку сте!!Тоа е Скопје
Човек, што се замараш? Колку само дркаа на Работнички кога го бутна Анортозис, сега ми глумите xDDD

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Што ти глумиме кажи...јас тие што дркаат на работнички-анортозис.што се маваа у гради дека се големи патриоти навивачи и незнам уште што не,а последен пат дошле на стадион на Вардар-цска,а нареден нареден пат ке дојдат за едно 5 години коа ке игра репрезентација со некоја појака држава .Таквите не ги сметам јас за навивачи

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Абе овие шо демек се за работнички се:
1.Од сегде само од Скопје не
2.локал патриоти на маалски клубови шо не им се оствари сонот да го видат Вардар во втора лига
3.албанци

Што е заедничко во вицов , сите го мрзат Вардар поеќе отколку што им е гајле за работнички :pos:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Хаха, не мора да значи.Ова е ко да сликале коа ги пуштаат навивачите на западната трибина на нашиот Филип 2, а знаеме сите кој влегува од таму.
--- надополнето: Aug 10, 2011 11:09 PM ---

Човек, што се замараш? Колку само дркаа на Работнички кога го бутна Анортозис, сега ми глумите xDDD
90% од луѓето што отидоа на Работнички - Анортозис навива Македонија, а не Работнички :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Што ти глумиме кажи...јас тие што дркаат на работнички-анортозис.што се маваа у гради дека се големи патриоти навивачи и незнам уште што не,а последен пат дошле на стадион на Вардар-цска,а нареден нареден пат ке дојдат за едно 5 години коа ке игра репрезентација со некоја појака држава .Таквите не ги сметам јас за навивачи
Па никој од тебе не бара потврда за да се нарекува навивач. Ако мора да си во навивачка група да се дереш и да дивееш на секој натпревар, некој сака со дете со жена да си појде на утакмциа кога ќе посака и ќе има време. Не тој не е навивач?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Па никој од тебе не бара потврда за да се нарекува навивач. Ако мора да си во навивачка група да се дереш и да дивееш на секој натпревар, некој сака со дете со жена да си појде на утакмциа кога ќе посака и ќе има време. Не тој не е навивач?
Не е, симпатизер е ама некој тешко го сфаќа тоа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не е, симпатизер е ама некој тешко го сфаќа тоа.
И ти грешиш,навивач е,ама не ултраш,некој не сака во такви за него ,,глупости,, да си се меша,тој си сака како Господа да си седне и да си гледа.Со ништо ти неможеш да докажеш дека повеќе од него го сакаш клубот,па сакаш дерисе и како магаре.:D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
И ти грешиш,навивач е,ама не ултраш,некој не сака во такви за него ,,глупости,, да си се меша,тој си сака како Господа да си седне и да си гледа.Со ништо ти неможеш да докажеш дека повеќе од него го сакаш клубот,па сакаш дерисе и како магаре.:D
Не вие сте грешка, и грешно толкувате некои поими. А, тоа што јас се дерам 90 минути, а тој грицка семки не е мерило за љубовта и не значи дека јас го сакам повеќе клубот. Ама под поимот НАВИВАЧ се подразбира некој што навива константно, некој што го сака клубот и има симпатии кон него и го следи скоро стално се вика симпатизер или како што некој викаат фан, иако у превод на англески исто значи навивач.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Абе овие шо демек се за работнички се:
1.Од сегде само од Скопје не
2.локал патриоти на маалски клубови шо не им се оствари сонот да го видат Вардар во втора лига
3.албанци

Што е заедничко во вицов , сите го мрзат Вардар поеќе отколку што им е гајле за работнички :pos:
You've got a point.Него јас стварно навивам за Работнички :P

Kajgana Shop

На врв Bottom