ФК ВАРДАР-ФК РАБОТНИЧКИ 09.08 20h

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши овој дуел?

• Вкупно гласачи
    96
  • Гласањето е завршено на .
Јас сум од Скопје!
Ако си доволно паметен, ќе сфатиш дека оваа е разликата меѓу навивачите на Вардар и оние на Работнички... Исто како Јунајтед и Сити :)
283304_262615500431649_249281051765094_1144449_6738134_n.jpg

Хаха, не мора да значи.Ова е ко да сликале коа ги пуштаат навивачите на западната трибина на нашиот Филип 2, а знаеме сите кој влегува од таму.
--- надополнето: Aug 10, 2011 11:09 PM ---
Ти и уште 20 души
Толку сте!!Тоа е Скопје

Човек, што се замараш? Колку само дркаа на Работнички кога го бутна Анортозис, сега ми глумите xDDD

Што ти глумиме кажи...јас тие што дркаат на работнички-анортозис.што се маваа у гради дека се големи патриоти навивачи и незнам уште што не,а последен пат дошле на стадион на Вардар-цска,а нареден нареден пат ке дојдат за едно 5 години коа ке игра репрезентација со некоја појака држава .Таквите не ги сметам јас за навивачи

Абе овие шо демек се за работнички се:
1.Од сегде само од Скопје не
2.локал патриоти на маалски клубови шо не им се оствари сонот да го видат Вардар во втора лига
3.албанци

Што е заедничко во вицов , сите го мрзат Вардар поеќе отколку што им е гајле за работнички :pos:

Хаха, не мора да значи.Ова е ко да сликале коа ги пуштаат навивачите на западната трибина на нашиот Филип 2, а знаеме сите кој влегува од таму.
--- надополнето: Aug 10, 2011 11:09 PM ---

Човек, што се замараш? Колку само дркаа на Работнички кога го бутна Анортозис, сега ми глумите xDDD

90% од луѓето што отидоа на Работнички - Анортозис навива Македонија, а не Работнички :)

Што ти глумиме кажи...јас тие што дркаат на работнички-анортозис.што се маваа у гради дека се големи патриоти навивачи и незнам уште што не,а последен пат дошле на стадион на Вардар-цска,а нареден нареден пат ке дојдат за едно 5 години коа ке игра репрезентација со некоја појака држава .Таквите не ги сметам јас за навивачи
Па никој од тебе не бара потврда за да се нарекува навивач. Ако мора да си во навивачка група да се дереш и да дивееш на секој натпревар, некој сака со дете со жена да си појде на утакмциа кога ќе посака и ќе има време. Не тој не е навивач?

Па никој од тебе не бара потврда за да се нарекува навивач. Ако мора да си во навивачка група да се дереш и да дивееш на секој натпревар, некој сака со дете со жена да си појде на утакмциа кога ќе посака и ќе има време. Не тој не е навивач?
Не е, симпатизер е ама некој тешко го сфаќа тоа.

Не е, симпатизер е ама некој тешко го сфаќа тоа.
И ти грешиш,навивач е,ама не ултраш,некој не сака во такви за него ,,глупости,, да си се меша,тој си сака како Господа да си седне и да си гледа.Со ништо ти неможеш да докажеш дека повеќе од него го сакаш клубот,па сакаш дерисе и како магаре.:D

И ти грешиш,навивач е,ама не ултраш,некој не сака во такви за него ,,глупости,, да си се меша,тој си сака како Господа да си седне и да си гледа.Со ништо ти неможеш да докажеш дека повеќе од него го сакаш клубот,па сакаш дерисе и како магаре.:D
Не вие сте грешка, и грешно толкувате некои поими. А, тоа што јас се дерам 90 минути, а тој грицка семки не е мерило за љубовта и не значи дека јас го сакам повеќе клубот. Ама под поимот НАВИВАЧ се подразбира некој што навива константно, некој што го сака клубот и има симпатии кон него и го следи скоро стално се вика симпатизер или како што некој викаат фан, иако у превод на англески исто значи навивач.

Абе овие шо демек се за работнички се:
1.Од сегде само од Скопје не
2.локал патриоти на маалски клубови шо не им се оствари сонот да го видат Вардар во втора лига
3.албанци

Што е заедничко во вицов , сите го мрзат Вардар поеќе отколку што им е гајле за работнички :pos:

You've got a point.Него јас стварно навивам за Работнички :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom