- Член од
- 25 ноември 2010
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 84
Не плаче ветерко, вистината ја кажува !!! Ама пак нема да земете титула (Сисај)АУУУ КАКОВ ПЛАЧКО!!!
Не плаче ветерко, вистината ја кажува !!! Ама пак нема да земете титула (Сисај)АУУУ КАКОВ ПЛАЧКО!!!
Па не во нашата сала никогаш не прокишњавал кровот....никогаш на сред утакмица господинот никола кој се грижи за нашата сала не трчал со крпа да забрише на тајм аут негде кај што тече вода на паркетот,РЕДНО БЕШЕ ДА СЕ СМЕНИ ПАРКЕТОТ....сам знаеш дека го имавме нјлошиот паркет во државава....е сеа кој и да дошол му текнало да го смени,до лани исто така играчите што играа у МЗТ платата од 250 евра ја добива на 3043967543 рати!!!Vo Gradski park parketot ne e smenet bog znae od koga,koga vrne krovot propusta,edna sajka ne e zakovana i edno starce od 99 god. se grizi i za toaletot i za tribinite i za krovot pa za da moze vo leto da ja renta salata na rekreativci koi ke igraat basket zosto preku cela godina korav denar ne zima...na pola igraci od nase prvenstvo Rabotnicki im dolzi pari radi neisplateni plati i nikoj ne saka da igra za rabotnicki veke duri i pocnaa i izvrsiteli da doagaat vo klubot radi dolgovi duri i tie sto igraat sega poveke radi ljubov sprema klubot nego li radi tie 500 evra sto ke gi zeme na 3456004 rati zosto denar nema klubot...imalo sezoni koga sme igrale so deca zosto klubot denar skrsen nemal i pak sme zimale titula pa posle ne lazea so Rilski sportist i so Mornar demek i nie sme igrale vo "evropa"...ako spored nekoi drzavata stoela pozadi nas sive ovie godini togas JAVNO IZJAVUVAM NEKA SE GONI DRZAVATA U TRI LEPE P.... MATERINE !!!!! NE NI TREBA VEKE IAKO NIKAD I SME JA NEMALE POZADI NAS !!
A inace Aerodromci,ocigledno deka za dve razlicni drzavi zborime....."nasata" drzava ni dade eden STAP pogolem,16 god. Rabotnicki se potpirase na Godel i Fersped i moze ne ni vetuvaa brda i planini ama bar bevme sinonim za kosarka kaj nas so mnogu malku dadeni pari dodeka "vasata" drzava preku nok od goltari ve napravi takov tim sto imate da platite ucestvo vo Jadranska liga a do pred edna sezona doniravte pari preku poraki za da platite ucestvo vo liga... a inace da gi soberes site pari vo izminative 10 god. sto prosle niz Rabotnicki nema da bide ni blisku do taa cifra sto ste ja dale vie za Jadranska....potocno sto JA DALE "biznismenite" od kaj nas za dobroto na vasiot klub....da bidme na cisto milo mi e za Mzt sto ke igra vo Jadranska liga,sto i kako ne e bitno na kraj kraeva iako mnogu raboti ne se posteni ama sto e toa e....kako i da e uzivajte vo blagodetite sto moze da gi pruzi drzavata a sto nie nitu nekad sme gi imale nitu sakam da gi imame vo idnina...
Трибините во Аеродром се пунат од различни причини, не е главен адут светото име МЗТПа не во нашата сала никогаш не прокишњавал кровот....никогаш на сред утакмица господинот никола кој се грижи за нашата сала не трчал со крпа да забрише на тајм аут негде кај што тече вода на паркетот,РЕДНО БЕШЕ ДА СЕ СМЕНИ ПАРКЕТОТ....сам знаеш дека го имавме нјлошиот паркет во државава....е сеа кој и да дошол му текнало да го смени,до лани исто така играчите што играа у МЗТ платата од 250 евра ја добива на 3043967543 рати!!!
доагаат и нашите 5 мин,немој да ви биде криво и да се жалите!!!!
а за тоа дека не стоела државата некогаш позади вас нема врска....али нема потреба да се убедуваме сеа!!!
и вие едно време требаше да играте јадранска,незнам зашо не игравте...но тоа не е ни битно сеа!!!
да почекаме догодина кога и официално ке заиграме,па ке правиме муабет....до тогаш не зборам за НЛБ
така да,сакам да ти кажам дека кај нас никогаш не цветале ружи како до сеа,кој стои кој лежи позади нас....не треба ни вас ни нас "навивачите" да не занима,и со мизерен МЗТ се пунела салата на дерби....се надевам и со мизерен работнички ке ги напуните вашите трибини
спортски поздрав од АЕРОДРОМ!!!
за малце ке заборавев.....титулите ви ги МОЧАМЕ
Него што е? И карти плаќаме само да те информирам што е преседан у мак баскетТрибините во Аеродром се пунат од различни причини, не е главен адут светото име МЗТ
Па нормално,тука може да ја вметнеш и мама ти....за реденката сигурно ти кажувала....се пунат трибини лесно така,само што од вас бегаат девојките многу им сметате...........Трибините во Аеродром се пунат од различни причини, не е главен адут светото име МЗТ
Па не во нашата сала никогаш не прокишњавал кровот....никогаш на сред утакмица господинот никола кој се грижи за нашата сала не трчал со крпа да забрише на тајм аут негде кај што тече вода на паркетот,РЕДНО БЕШЕ ДА СЕ СМЕНИ ПАРКЕТОТ....сам знаеш дека го имавме нјлошиот паркет во државава....е сеа кој и да дошол му текнало да го смени,до лани исто така играчите што играа у МЗТ платата од 250 евра ја добива на 3043967543 рати!!!Не плаче ветерко, вистината ја кажува !!! Ама пак нема да земете титула (Сисај)
И зошто бе не ми одговараш на прашањето на профил, каде поточно живееш во Црна ? Во плавите си ?Па нормално,тука може да ја вметнеш и мама ти....за реденката сигурно ти кажувала....се пунат трибини лесно така,само што од вас бегаат девојките многу им сметате...........
--- надополнето: Aug 9, 2011 8:00 PM ---
Па не во нашата сала никогаш не прокишњавал кровот....никогаш на сред утакмица господинот никола кој се грижи за нашата сала не трчал со крпа да забрише на тајм аут негде кај што тече вода на паркетот,РЕДНО БЕШЕ ДА СЕ СМЕНИ ПАРКЕТОТ....сам знаеш дека го имавме нјлошиот паркет во државава....е сеа кој и да дошол му текнало да го смени,до лани исто така играчите што играа у МЗТ платата од 250 евра ја добива на 3043967543 рати!!!
доагаат и нашите 5 мин,немој да ви биде криво и да се жалите!!!!
а за тоа дека не стоела државата некогаш позади вас нема врска....али нема потреба да се убедуваме сеа!!!
и вие едно време требаше да играте јадранска,незнам зашо не игравте...но тоа не е ни битно сеа!!!
да почекаме догодина кога и официално ке заиграме,па ке правиме муабет....до тогаш не зборам за НЛБ
така да,сакам да ти кажам дека кај нас никогаш не цветале ружи како до сеа,кој стои кој лежи позади нас....не треба ни вас ни нас "навивачите" да не занима,и со мизерен МЗТ се пунела салата на дерби....се надевам и со мизерен работнички ке ги напуните вашите трибини
спортски поздрав од АЕРОДРОМ!!!
за малце ке заборавев.....титулите ви ги МОЧАМЕ
Аеродром момци, и нафураноста и локал патриотизмот што го имате Не ми кажувај дека се сите там уза мзт...Него што е? И карти плаќаме само да те информирам што е преседан у мак баскет
Па за кого сме бе брат? Не сме за лирија ваљдаИ зошто бе не ми одговараш на прашањето на профил, каде поточно живееш во Црна ? Во плавите си ?
--- надополнето: Aug 9, 2011 8:57 PM ---
Аеродром момци, и нафураноста и локал патриотизмот што го имате Не ми кажувај дека се сите там уза мзт...
Друг ми беше муабетот, дека има многу фејк навијачи на трибина што к од кошарка немаат ама се диват ко све на светот да им значи тоа. Дека не постои еден човек во Аеродром а бар деднаш да не бил на утакмица...Па за кого сме бе брат? Не сме за лирија ваљда
Ја шина тастатурата за да пишеш еден куп глупости!!!Smeneti se vreminjata tocno....porano nemase politika,denes ima...porano imase sponzori koi sedea vo klubovite po 7/8 godini bez razlika na se...denes rokot na traenje potocno vasiot rok na slava i sponzorstva ke trae isto kolku sto ke trae i rokot na ovaa vlada.....ubeden deka sum i celta na vasiot mars ne bese ova sto denes mu se slucuva na vasiot klub..klubot moze vi e spasen ama zatoa gzot vi e isprljan..na kraj kraeva me boli za vasata uprava i za slucuvanjata kaj vas ama ne iritira maximalno toa sto edna institucija koja sto stoi na celo na edna drzava ne pomaga na site tuku selektivno pristapuva na problemite...taka da jasno im e na forumov tuka na site sto pisuvaat,jasno mi i mene,jasno im e i na site deka nieden mars,niedna molba ne moze da vlijae na idninata na tvojot - mojot ili na bilo koj drug klub...interesite se najbitni...a za nasa sreka a za nivna nesreka do sega nieden mafijas(citaj partija) nemal interesi za da dojde kaj nas...
ps.gabe vi e i Jadranska i se...tek sega sfakam deka psiholoski vi e problemot so nas i so tek na vreme vi udril po svesta....20 godini celo vreme da te ebe nekoj,den i nok,duri i za praznik i na vikend,bog znae kolku kilometri vi ima nacukano vo gzeto a i toj nekoj da ima ime RABOTNICKI a vie i po 20 godini i posle site "migovi pominati zaedno" da kazete "NAS SAMO SUDIITE NE EBAT CELO VREME" !!!! E STVARNO NE E FER !!!!
Isti "KUR" vi se faka,kako i da ja svrtis rabotata vie pak ste ebani ))))))))
Тоа што тебе ти е испран мозокот и ги гледаш работите само од политичка дистанца си е изгледа твој личен психички проблем. Ако за тебе влегувањето во Јадранска лига е ЏАБЕ тогаш ти си греота. А зашто не гледаш малце во својот двор и не гледаш кој уствари дава пари во Работнички?? Ако еден од спонзорите на МЗТ е општина Аеродром, тогаш истото важи и за Работнички каде што исто така спознор е општина Центар. Уште повеќе ако сакаш, како тоа еден од главните финансиери на МЗТ е Алкалоид, а според тебе ние сме клуб на власта!?Smeneti se vreminjata tocno....porano nemase politika,denes ima...porano imase sponzori koi sedea vo klubovite po 7/8 godini bez razlika na se...denes rokot na traenje potocno vasiot rok na slava i sponzorstva ke trae isto kolku sto ke trae i rokot na ovaa vlada.....ubeden deka sum i celta na vasiot mars ne bese ova sto denes mu se slucuva na vasiot klub..klubot moze vi e spasen ama zatoa gzot vi e isprljan..na kraj kraeva me boli za vasata uprava i za slucuvanjata kaj vas ama ne iritira maximalno toa sto edna institucija koja sto stoi na celo na edna drzava ne pomaga na site tuku selektivno pristapuva na problemite...taka da jasno im e na forumov tuka na site sto pisuvaat,jasno mi i mene,jasno im e i na site deka nieden mars,niedna molba ne moze da vlijae na idninata na tvojot - mojot ili na bilo koj drug klub...interesite se najbitni...a za nasa sreka a za nivna nesreka do sega nieden mafijas(citaj partija) nemal interesi za da dojde kaj nas...
ps.gabe vi e i Jadranska i se...tek sega sfakam deka psiholoski vi e problemot so nas i so tek na vreme vi udril po svesta....20 godini celo vreme da te ebe nekoj,den i nok,duri i za praznik i na vikend,bog znae kolku kilometri vi ima nacukano vo gzeto a i toj nekoj da ima ime RABOTNICKI a vie i po 20 godini i posle site "migovi pominati zaedno" da kazete "NAS SAMO SUDIITE NE EBAT CELO VREME" !!!! E STVARNO NE E FER !!!!
Isti "KUR" vi se faka,kako i da ja svrtis rabotata vie pak ste ebani ))))))))
Ај без препукувања, ме нервиараат, посебно преку интернет, многу ми се детски и во стил на С-13 Иначе сум против влез на МЗТ во НЛБ, ама тоа е друга тема, а кое е момчево шо дошло Антиќ ? Од кај е како е ?Тоа што тебе ти е испран мозокот и ги гледаш работите само од политичка дистанца си е изгледа твој личен психички проблем. Ако за тебе влегувањето во Јадранска лига е ЏАБЕ тогаш ти си греота. А зашто не гледаш малце во својот двор и не гледаш кој уствари дава пари во Работнички?? Ако еден од спонзорите на МЗТ е општина Аеродром, тогаш истото важи и за Работнички каде што исто така спознор е општина Центар. Уште повеќе ако сакаш, како тоа еден од главните финансиери на МЗТ е Алкалоид, а според тебе ние сме клуб на власта!?
Очигледно си почнал да идеш на утакмици пред 2 години па еве ќе те потцетам...Работнички е првиот клуб од Македонија што имаше шанса да влезе во НЛБ и тоа види за чудо во време на СДСМ!? Ако сакаш така ќе ги гледаме работите...
П.С. Честито прво засилување...Александар Антиќ