Фан клуб: Работнички

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Да не се знае нешто за карти во четврток,по колку пари ќе се или рано е?.....

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Simic i Blazevski pregovaraat so Lirija.....dosta pari im ponudile i najverovatno ke potpisat....timot e sponski pa mozno e radi toa da odbijat eventualno ama so ogled na toa sto izbrojani im se denovite uste kolku vreme kosarka ke igraat golemi sasni se deka ke potpisat....na kraj na kloci ke letaat i kubus i se od upravata na rabotnicki...mene taka mi mirisa...a i gecevski e vo pregovori so Feni,dokolku ne najde nekade vo stranstvo angazman....teska sezona sleduva za Rabotnicki....ne barame cela drzava da zastane pozadi Rabotnicki kako nekoj toa sto taa privillegija ja uziva tuku samo eden stabilen sponzor koj nema da gi tera igracite da potpisuvaat po ednogodisni dogovori zosto nema da znae drugata godina kolku pari ke ima.....kako i da e do pocetokot na sezonata ima vreme,mozno e da ima nekoi promeni ama sega za sega klubot e bez kompas i ne znae kaj tera...ama ke se osvesti koga ke pocne sezonata....

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ги немаат сите врските у влада, па да се носат јаки спонзори :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Ги немаат сите врските у влада, па да се носат јаки спонзори :)
Мрш у београд таму кажувај гачки....сакаме да опстане работнички,сакаме јак работнкички!!!
коа беше цела држава позади вас никој ништо не кажа,сеа јадете гомна?!?!?!
Јадете слободно,има зашто и да јадете....

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мрш у београд таму кажувај гачки....сакаме да опстане работнички,сакаме јак работнкички!!!
Многу си ми напатено детиште... Ко прво што к*р бараш на овој фан клуб ? Ко второ, кој фактор си ти да ми кажуваш кај да одам?

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Vo Gradski park parketot ne e smenet bog znae od koga,koga vrne krovot propusta,edna sajka ne e zakovana i edno starce od 99 god. se grizi i za toaletot i za tribinite i za krovot pa za da moze vo leto da ja renta salata na rekreativci koi ke igraat basket zosto preku cela godina korav denar ne zima...na pola igraci od nase prvenstvo Rabotnicki im dolzi pari radi neisplateni plati i nikoj ne saka da igra za rabotnicki veke duri i pocnaa i izvrsiteli da doagaat vo klubot radi dolgovi duri i tie sto igraat sega poveke radi ljubov sprema klubot nego li radi tie 500 evra sto ke gi zeme na 3456004 rati zosto denar nema klubot...imalo sezoni koga sme igrale so deca zosto klubot denar skrsen nemal i pak sme zimale titula pa posle ne lazea so Rilski sportist i so Mornar demek i nie sme igrale vo "evropa"...ako spored nekoi drzavata stoela pozadi nas sive ovie godini togas JAVNO IZJAVUVAM NEKA SE GONI DRZAVATA U TRI LEPE P.... MATERINE !!!!! NE NI TREBA VEKE IAKO NIKAD I SME JA NEMALE POZADI NAS !!

A inace Aerodromci,ocigledno deka za dve razlicni drzavi zborime....."nasata" drzava ni dade eden STAP pogolem,16 god. Rabotnicki se potpirase na Godel i Fersped i moze ne ni vetuvaa brda i planini ama bar bevme sinonim za kosarka kaj nas so mnogu malku dadeni pari dodeka "vasata" drzava preku nok od goltari ve napravi takov tim sto imate da platite ucestvo vo Jadranska liga a do pred edna sezona doniravte pari preku poraki za da platite ucestvo vo liga... a inace da gi soberes site pari vo izminative 10 god. sto prosle niz Rabotnicki nema da bide ni blisku do taa cifra sto ste ja dale vie za Jadranska....potocno sto JA DALE "biznismenite" od kaj nas za dobroto na vasiot klub....da bidme na cisto milo mi e za Mzt sto ke igra vo Jadranska liga,sto i kako ne e bitno na kraj kraeva iako mnogu raboti ne se posteni ama sto e toa e....kako i da e uzivajte vo blagodetite sto moze da gi pruzi drzavata a sto nie nitu nekad sme gi imale nitu sakam da gi imame vo idnina...

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Vo Gradski park parketot ne e smenet bog znae od koga,koga vrne krovot propusta,edna sajka ne e zakovana i edno starce od 99 god. se grizi i za toaletot i za tribinite i za krovot pa za da moze vo leto da ja renta salata na rekreativci koi ke igraat basket zosto preku cela godina korav denar ne zima...na pola igraci od nase prvenstvo Rabotnicki im dolzi pari radi neisplateni plati i nikoj ne saka da igra za rabotnicki veke duri i pocnaa i izvrsiteli da doagaat vo klubot radi dolgovi duri i tie sto igraat sega poveke radi ljubov sprema klubot nego li radi tie 500 evra sto ke gi zeme na 3456004 rati zosto denar nema klubot...imalo sezoni koga sme igrale so deca zosto klubot denar skrsen nemal i pak sme zimale titula pa posle ne lazea so Rilski sportist i so Mornar demek i nie sme igrale vo "evropa"...ako spored nekoi drzavata stoela pozadi nas sive ovie godini togas JAVNO IZJAVUVAM NEKA SE GONI DRZAVATA U TRI LEPE P.... MATERINE !!!!! NE NI TREBA VEKE IAKO NIKAD I SME JA NEMALE POZADI NAS !!

A inace Aerodromci,ocigledno deka za dve razlicni drzavi zborime....."nasata" drzava ni dade eden STAP pogolem,16 god. Rabotnicki se potpirase na Godel i Fersped i moze ne ni vetuvaa brda i planini ama bar bevme sinonim za kosarka kaj nas so mnogu malku dadeni pari dodeka "vasata" drzava preku nok od goltari ve napravi takov tim sto imate da platite ucestvo vo Jadranska liga a do pred edna sezona doniravte pari preku poraki za da platite ucestvo vo liga... a inace da gi soberes site pari vo izminative 10 god. sto prosle niz Rabotnicki nema da bide ni blisku do taa cifra sto ste ja dale vie za Jadranska....potocno sto JA DALE "biznismenite" od kaj nas za dobroto na vasiot klub....da bidme na cisto milo mi e za Mzt sto ke igra vo Jadranska liga,sto i kako ne e bitno na kraj kraeva iako mnogu raboti ne se posteni ama sto e toa e....kako i da e uzivajte vo blagodetite sto moze da gi pruzi drzavata a sto nie nitu nekad sme gi imale nitu sakam da gi imame vo idnina...
АУУУ КАКОВ ПЛАЧКО!!! :place:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
АУУУ КАКОВ ПЛАЧКО!!! :place:
NE MI TREBA MENE TITULA...... !!!!!!

ps.ne placam samo muabetov bese apropo na toa deka nekoj stoel pozadi nas celo vreme samo za da imate vie opravduvanje za vasata "prerodba"....i nema prostor za placenje....vo izminative 20 godini skoro sekoja godina sampion.....i da se vrati vremeto pred 20 godini,pak se bi prifatil da bide se po staro...bolje star parket,krov sto propusta i uprava bez pari no polna soba so trofei nego li nov parket,prosirena sala,razno razni kriminalci-peraci na pari vo uprava i ispolnuvaci na zelbi a sepak prazna soba so pehari......

Kajgana Shop

На врв Bottom