- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
па да бе, зашто да неде бе еден пост и одма си правиш филмови ко демек у мода сте!!!!
не ми одговори...ке постоите?
па да бе, зашто да неде бе еден пост и одма си правиш филмови ко демек у мода сте!!!!
не ми одговори...ке постоите?
ok milo mi eпа да бе, зашто да не
Да не си утнал фан клуб? Ова е за КК Работнички, а не за ФКДа не се знае нешто за карти во четврток,по колку пари ќе се или рано е?.....
Сум утнал,извинетеДа не си утнал фан клуб? Ова е за КК Работнички, а не за ФК
доста замараш бе ... не го тупи цело време ...ok milo mi e
оооо море иступен еден.....сисај годоста замараш бе ... не го тупи цело време ...
Мрш у београд таму кажувај гачки....сакаме да опстане работнички,сакаме јак работнкички!!!Ги немаат сите врските у влада, па да се носат јаки спонзори
Многу си ми напатено детиште... Ко прво што к*р бараш на овој фан клуб ? Ко второ, кој фактор си ти да ми кажуваш кај да одам?Мрш у београд таму кажувај гачки....сакаме да опстане работнички,сакаме јак работнкички!!!
коа беше цела држава позади вас никој ништо не кажа,сеа јадете гомна?!?!?!
Јадете слободно,има зашто и да јадете....
Vo Gradski park parketot ne e smenet bog znae od koga,koga vrne krovot propusta,edna sajka ne e zakovana i edno starce od 99 god. se grizi i za toaletot i za tribinite i za krovot pa za da moze vo leto da ja renta salata na rekreativci koi ke igraat basket zosto preku cela godina korav denar ne zima...na pola igraci od nase prvenstvo Rabotnicki im dolzi pari radi neisplateni plati i nikoj ne saka da igra za rabotnicki veke duri i pocnaa i izvrsiteli da doagaat vo klubot radi dolgovi duri i tie sto igraat sega poveke radi ljubov sprema klubot nego li radi tie 500 evra sto ke gi zeme na 3456004 rati zosto denar nema klubot...imalo sezoni koga sme igrale so deca zosto klubot denar skrsen nemal i pak sme zimale titula pa posle ne lazea so Rilski sportist i so Mornar demek i nie sme igrale vo "evropa"...ako spored nekoi drzavata stoela pozadi nas sive ovie godini togas JAVNO IZJAVUVAM NEKA SE GONI DRZAVATA U TRI LEPE P.... MATERINE !!!!! NE NI TREBA VEKE IAKO NIKAD I SME JA NEMALE POZADI NAS !!коа беше цела држава позади вас никој ништо не кажа,сеа јадете гомна?!?!?!
Јадете слободно,има зашто и да јадете....
АУУУ КАКОВ ПЛАЧКО!!!Vo Gradski park parketot ne e smenet bog znae od koga,koga vrne krovot propusta,edna sajka ne e zakovana i edno starce od 99 god. se grizi i za toaletot i za tribinite i za krovot pa za da moze vo leto da ja renta salata na rekreativci koi ke igraat basket zosto preku cela godina korav denar ne zima...na pola igraci od nase prvenstvo Rabotnicki im dolzi pari radi neisplateni plati i nikoj ne saka da igra za rabotnicki veke duri i pocnaa i izvrsiteli da doagaat vo klubot radi dolgovi duri i tie sto igraat sega poveke radi ljubov sprema klubot nego li radi tie 500 evra sto ke gi zeme na 3456004 rati zosto denar nema klubot...imalo sezoni koga sme igrale so deca zosto klubot denar skrsen nemal i pak sme zimale titula pa posle ne lazea so Rilski sportist i so Mornar demek i nie sme igrale vo "evropa"...ako spored nekoi drzavata stoela pozadi nas sive ovie godini togas JAVNO IZJAVUVAM NEKA SE GONI DRZAVATA U TRI LEPE P.... MATERINE !!!!! NE NI TREBA VEKE IAKO NIKAD I SME JA NEMALE POZADI NAS !!
A inace Aerodromci,ocigledno deka za dve razlicni drzavi zborime....."nasata" drzava ni dade eden STAP pogolem,16 god. Rabotnicki se potpirase na Godel i Fersped i moze ne ni vetuvaa brda i planini ama bar bevme sinonim za kosarka kaj nas so mnogu malku dadeni pari dodeka "vasata" drzava preku nok od goltari ve napravi takov tim sto imate da platite ucestvo vo Jadranska liga a do pred edna sezona doniravte pari preku poraki za da platite ucestvo vo liga... a inace da gi soberes site pari vo izminative 10 god. sto prosle niz Rabotnicki nema da bide ni blisku do taa cifra sto ste ja dale vie za Jadranska....potocno sto JA DALE "biznismenite" od kaj nas za dobroto na vasiot klub....da bidme na cisto milo mi e za Mzt sto ke igra vo Jadranska liga,sto i kako ne e bitno na kraj kraeva iako mnogu raboti ne se posteni ama sto e toa e....kako i da e uzivajte vo blagodetite sto moze da gi pruzi drzavata a sto nie nitu nekad sme gi imale nitu sakam da gi imame vo idnina...
NE MI TREBA MENE TITULA...... !!!!!!АУУУ КАКОВ ПЛАЧКО!!!