Фан Клуб: Работнички

A

Ali Pasha

Гостин
А,вие сите му светите на Груевски ,па знаете што прави тој по цел ден.Како прво,газдата на Миравци не е некој земјоделец којшто крпи крај со крај туку крупна риба.Има многу пари човекот и нема некој тек така да му влегува во куќа со пиштоли,да му се заканува,бла бла муабети знаеш илјданици.Тој газдата на Миравци има врски насекаде,слободно може да излезе на телевизија да каже Груевски ми се заканува дека ќе ме убие за тоа и тоа.Груевски кретен е,дебил или?Сдсм и телевизиите веднаш би го искористиле тоа и би направиле баук од приказната.Не може денес тек така некој да ти се заканува по живот;).Дали некој од вас се запрашал какви бенефиции може да има газдата на Миравци после отстапувањето на местото на Вардар?Ќе му укинат царина,давачки,ќе му местат тендери да фаќа и ред други работи.Не се секирајте вие за него.Тој си ја наредил работата со Груевски;)
Не знам дали има нешто вистинито во заканите, но за ова болдираното очигледно не си во право.
Доказ е Фиат Цановски и неговата инвестиција Космос вредна десетици милиони евра, а веќе се бара тим од минери:eek:.
Епа Амди Бајрам ако ги спореди Фиат и вовој газдата од Миравци, би рекол дека Фиат е Кока кола за него, а сепак око не му трепна на Грујо да си го прави своето,.... е потоа нека се мисли газдата ако случајно Грујо му фрлил мерак;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе колку сакате вртете ја водата на ваша воденица нема да ви успее,жал ми е,затоа пишав погоре можеби ја знаете целата вистина,ама глумите лудница бидејќи така највеќе ги одговара.

А ти Комити Запад не знам какви докази бараш човече,кога е вмешана во сето тоа партија на власт што е,највлијателната партија во Македонија,па најмал проблем им е да прикријат се,истренирани се на тоа.
И дај не ми се заканувајте,преку кур сте ми со заканите искрено да ви кажам.
Само блебекате без потреба,морони едни.

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
П.С. Имаше така и некои други дечки, исто така и од други групи, беа главни форумски фраери, вака како тебе, но после неколку средби во живо одеднаш се откажаа од пишување по форуми, станаа само читатели. Или набљудувачи.
WTF??????
А јас па мислев дека се почитува различно мислење. Дека во ред е да се води дискусија. Дека треба да се признаат фактите.

:cenzura:

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Деца ај престанате да се карате да ни ви влепам по еден шамар мрш дома и земи лектира читај не бистри политика .
Работнички е едиствено што имаме во овај момент што не престаувува во европа не можи со ништо друго фудбалско да се пофалиш од Македонија
Место да се гордете со тоа што ни го пере образот сакате да му одземето и тоа.
Репрезантацијата тапа од синиори до младинци сите други клубој се заникаде зборам за предходна сезона.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Леле..луѓе ..влегувам на темата да прочитам нешто ново ..и што да видам..Миравци..Вардар..Груевски...Дај престанете веќе и спремете се за дерби...Комитите ке си се испуцаат убаво утре на натпреварот..ке гледаме добра утакмица ....да ..тука нема сомневање..треба да се гордееме оваа година се што направиа Работнички во европските натпреварувања..а другата година тоа време се надевам ке се радуваме на Вардар,исто Работнички..и други македонски клубови..ПОЗДРАВ.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Ај утре се ќе биди јасно одморете сите барем една вечер ко молк пред избори !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Нешто сте премногу тивки,што е работата?
Ај утре се ќе биди јасно одморете сите барем една вечер ко молк пред избори !
Роомантиката почина или пак одмараат и ден после избори :D
--- надополнето: Aug 9, 2011 10:08 PM ---
Само сакам да ги поздравам и да им кажам дека Вардар не е Анортозис :D

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Роомантиката почина или пак одмараат и ден после избори :D
--- надополнето: Aug 9, 2011 10:08 PM ---
Само сакам да ги поздравам и да им кажам дека Вардар не е Анортозис :D
Јас само да те прашам за скорот помеѓу вардар и Анортозис ???

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Kaj се сега менаџерите да го продаваат Столе ака Џиџи Буфон во Манчестер, Реал, Барса и остали клубови од европскиот крем...На 17 годишно дете кога ќе натепа слава од 3 утакмици одбранети добро во македонска лига се понаша како да му е омаловажување да игра па вчера се шеташе дечкото дојден беше колку да биде присутен а и не му се бранеше очигледно... Столе другар биди среќен што играш Прва Лига !!! Работнички има најслаб состав во последни неколку години се покажа вчера...Никаква мотивација, желба нула, активност и залагање скоро и да немаше... По катастрофа игра никад...Една забелешка само...пола од децата пратете ги да се калат во второлигашки клубови не ги залажувајте со Реали Барси итн... само ќе се уништат децата така. Нека изиграат малце 2 Лига да се искалат убаво па после може да праиме муабет...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Kaj се сега менаџерите да го продаваат Столе ака Џиџи Буфон во Манчестер, Реал, Барса и остали клубови од европскиот крем...На 17 годишно дете кога ќе натепа слава од 3 утакмици одбранети добро во македонска лига се понаша како да му е омаловажување да игра па вчера се шеташе дечкото дојден беше колку да биде присутен а и не му се бранеше очигледно... Столе другар биди среќен што играш Прва Лига !!! Работнички има најслаб состав во последни неколку години се покажа вчера...Никаква мотивација, желба нула, активност и залагање скоро и да немаше... По катастрофа игра никад...Една забелешка само...пола од децата пратете ги да се калат во второлигашки клубови не ги залажувајте со Реали Барси итн... само ќе се уништат децата така. Нека изиграат малце 2 Лига да се искалат убаво па после може да праиме муабет...
Прво за голманот...абе ммлад е тој се гледа дека има светла иднина,секој голман може да има лош ден но тоа не значи дека е слаб голман.Само нека продолжи со работа дечкото па јас сигурен сум дека ќе биде репрезентативен голман.

Сега за болдот.Што се однесува до немањето мотивација главен проблем беше публиката која 90% беа за Вардар.Тешко е да се игра во својот град а да се чуствуваш како да играш надвор од државата,во оваа дерби кога ќе има секогаш многу публика секогаш повеќе предност ќе има Вардар барем што се однесува до мотивацијата.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Прво за голманот...абе ммлад е тој се гледа дека има светла иднина,секој голман може да има лош ден но тоа не значи дека е слаб голман.Само нека продолжи со работа дечкото па јас сигурен сум дека ќе биде репрезентативен голман.

Сега за болдот.Што се однесува до немањето мотивација главен проблем беше публиката која 90% беа за Вардар.Тешко е да се игра во својот град а да се чуствуваш како да играш надвор од државата,во оваа дерби кога ќе има секогаш многу публика секогаш повеќе предност ќе има Вардар барем што се однесува до мотивацијата.
Mлад е да, ама таквите млади се уништуваат кога од 3 одбранети утакмици го праќаат и му викаат ти си за у Премиер Лига бе и на него толку му треба ќе почне да се дува ко балон а предуваните балони знаеш како завршуваат или се издишуваат или пукаат !!! Добар е има талент никој не го спори...на дечкото му треба многу работа, сега Ников кога ќе почне да брани Столе ќе грее клупа тоа е факт !!! Три топки фатени у вис со Анортозис кога те понесува публика и атмосфера не е нешто марсовски тоа доаѓа од сам себе е сега твое е дали ќе го оправдаш тоа што се збори за тебе...тоа да му се деси со Брегалница или Турново да може да има оправдување ама другар со Вардар на 8.000 публика, телевизија, сите погледи у тебе таква грешка немој молим те ...!!! Во нашава средина и лига ако ти стават етикета талент ааууу трансфер треба да го оправдаш тоа не се признава лоши денови, ако се за лош ден ќе си остане у Брегалница ќе брани и готово, лош ден се признава на 40 години на 17 проблемот е до тебе а не до ветерот или до некој друг !!!Средина со Даре Велковски ??? Од кај излегоа од 3 утакмици ги направија Чави и Иниеста одма... пред нив им нива за орање до Гевгелија и назад 5 пати...!!! Да се разбереме никој не им спори светла иднина него треба да поминат низ некој процес за да станат врвни играчи !!!

Сега и јас за болдот. Кажи ми колку дербиња до сега имаат одиграно Вардар и Работнички ??? Преку 50 или 60 ете.... Работнички има 18 победи а Вардар 17 !!! По твоево кажување Вардар секогаш имал мотивација пошто и кога е домаќин и кога е гостин против Работнички публиката ќе е на негова страна што така е ... А Работнички што има 18 победи а Вардар 17 ?! Тие 18 победи ги издвојувал значи машки против сите...а не педерска игра како вчера на што личеше како прво она вчера играна на Работнички !!! Да немаш шут на гол 90 минути а играш плеј оф за Лига Европа ...РЕЗИЛ !!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сега и јас за болдот. Кажи ми колку дербиња до сега имаат одиграно Вардар и Работнички ??? Преку 50 или 60 ете.... Работнички има 18 победи а Вардар 17 !!! По твоево кажување Вардар секогаш имал мотивација пошто и кога е домаќин и кога е гостин против Работнички публиката ќе е на негова страна што така е ... А Работнички што има 18 победи а Вардар 17 ?! Тие 18 победи ги издвојувал значи машки против сите...а не педерска игра како вчера на што личеше како прво она вчера играна на Работнички !!! Да немаш шут на гол 90 минути а играш плеј оф за Лига Европа ...РЕЗИЛ !!!
Знам за историјата на оваа дерби туку муабетот ми беше дека секогаш кога ќе има многу публика како што беше случај вчера тогаш Вардар секогаш ќе биде во мала предност што се однесува до мотивацијата.

А за тоа кој колку победи има зависи и од моменталниот тим кој го поседуваат и двата клуба,и многу други фактори.Туку зборот ми беше за мотивацијата!

Kajgana Shop

На врв Bottom