Ете пак селски изрази... кај најде таква мува море
Ех бре Перо... на сите сењак велиш, а ти поселски од сите заедно се однесуваш...
„Серам“ младичу, што да правам кога забегувате од темите и си ги челичите пенистите и пуздер се правите како да сте на геј журка? Што да правам јас, кога вие откако ќе снемате муабет или што да кажете за темата, а ви е ужасно досадно и дремите тука, па почнувате да си докажувате како некој член е сењак, простак, мува...
Ми велиш контрибуција на форум... ти вака навечер си забегуваш или постојано така малку, на лево занесуваш? Ако, убаво е така... по малце само!
Целта тебе што си тука е... да допринесеш нешто ЗА форумов?
Оди ајде барај по книги и документарци за 14-от анѓел и допринеси нешто за форумов да понуди реални, проверени информации
Како што и досега донесе инфо за сите корисници тука кои се и што се! Батали филозофи за вакви работи, нема да ти донесат добро!
Ах, убаво кажав јас, додека тука нешто се објасни и добие конечен одговор, и богови, и демони, и нимфи , се ќе изумре... Ќе останат лебарките и Перо...
П.С. Можам да бидам како тебе да си кажуваме кој каков е, што е, како она лошо прави ова не така... ама нема девојки тука за да си го мерам со тебе пенисот а и постар сум, ќе ме победиш
--- надополнето: Aug 10, 2011 12:39 AM ---