Pelister 2008
Ветеран
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 1.047
- Поени од реакции
- 554
Чековски ако е центар јас сум Коби за него !
Не се навикнати они на ваков тежок распоред. Се жалеа дека во Италија имаат претешки тренинзи кои ги исцрпуваат, исто е и тука.
Кој црн замор на прва утакмица што останува со европско кога ќе се играат по 5 утакмици за 5 дена?
Па кога се пијанчат и дрогираат нормално дека нема да имаат кондиција, ебате спортистите!Не се навикнати они на ваков тежок распоред. Се жалеа дека во Италија имаат претешки тренинзи кои ги исцрпуваат, исто е и тука.
Прво кондиционо не успеја да се спремат а не другото
А кој се пијанчи и дрогира од нив овој период?Па кога се пијанчат и дрогираат нормално дека нема да имаат кондиција, ебате спортистите!
Кој неА кој се пијанчи и дрогира од нив овој период?
За пиење пијат и така и си слават победи ама не за време на вакви подготовки, посветени се и на тренинзите и или се на тренинг или на фб значи не ни искачаатКој не
Уствари нашето такво е, ако не не бива за нешто или се пијанчат или се дрогираат.
Не испадна од мене инфото дека пијат и дека се дрогираат. Не реков никаде дека тоа е проблемот што не играме добро и не прикажуваме повеќе.За пиење пијат и така и си слават победи ама не за време на вакви подготовки, посветени се и на тренинзите и или се на тренинг или на фб значи не ни искачаат
Не ги обвинувај, криви се што немаме добар тренер, добри сали и реквизити за подготовка