Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кога некој од вас мажињата ќе може у фаца да ми каже кој е лижач да ми се јави а дотогаш мрчите и кенкајте на форум дека жените не ве сакале.

Исфрустрирани и комплексирани форумски мифчиња (знаете кој сте).

Завршив со вас сеа кенкајте до утре.

B

Borg_Drone

Гостин
Многу хомосексуалци насобрано на форумов.Бараат да им се јавеле.Па отворете си линија па кој сака нека ве бара....Ништо против, ама си има начин и тоа како да се оствари, сепак малку интима на форум....

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Многу хомосексуалци насобрано на форумов.
Има, има хомосексуалци, и тоа латентни, наместо да си кажат директно дека преферираат мажи, плукаат по жените на секоја можна тема.

И не знам зошто темава не е во Чек дис аут.

B

Borg_Drone

Гостин
Има, има хомосексуалци, и тоа латентни, наместо да си кажат директно дека преферираат мажи, плукаат по жените на секоја можна тема.

И не знам зошто темава не е во Чек дис аут.
Е ако де, ако има и знаеш кои се кажи им го тоа на нив.

Латнем

Comfortably numb
Член од
4 јуни 2010
Мислења
62
Поени од реакции
13
ја мислам и на електро се покварени, и ја иам приметено све глупачи се, абе треба само да не им даваш едно 4-5 месеца не ги задоволувај сексуално наеш како ке те сакаат
Псс, ако е на електро не е никаква гаранција тоа за поштеноста у нејзиниот интимен живот. Али еве ја како женско да ви кажам, има поштени, али премалку се.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Псс, ако е на електро не е никаква гаранција тоа за поштеноста у нејзиниот интимен живот. Али еве ја како женско да ви кажам, има поштени, али премалку се.
Мене ме интересира што самите девојки подразбираат,под кој критериум утрдуваат дека една женска е поштена...:)...И ме интересира,дали ти си поштена? (извини посилно беше од мене :) )

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ЈА уште чекам некој да дае асална дефиниција на терминот *поштена* за да можам да прашам нешто ...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
За мене сите се поштени. Незнам што ви е на вас проблем.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Абе, поштена.Тоа е пропорционално, секој/а сака да легне јако мажиште/жениште.Друже не се замарај, која ти била пишано да ја земеш, ќе ја земеш, без грижа xDDD

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
сите кои сум ги мерачел поштено ме одјебале.
за понатака не сум им ја мерел поштеноста.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ме мрзеше да читам 20 и кусур страни на тема пошта-поштеност, ама кога ја би бил жена и ја би летал по некој со пари, оти маф е работава. Кој нормален сака да живее (читај преживува) со 200-300 евра месечно. Најди си богаташ и накриви капата. Факт е дека „ла вагинос“ може да го исконтролира машкиот мозок како ништо друго. Е сега нас поштените (читај слабо платените дечки) ни е криво за тоа, па затоа викаме нема поштени. ;)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Поштена = Забаваче??
Го знаеш ли вицот кога требало синот на ѓаолот да се жени ...?
--- надополнето: Aug 7, 2011 12:01 PM ---
Што подразбирате под поштена ?
Јас ја разбирам поштеноста кај жените како економски натпревар помеѓу алфа, бета и гама мажјаците кои ќе пазарат џенцки по реални цени.

Kajgana Shop

На врв Bottom