Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
во случајот дотичните Бугарки и Гркинки,убавите и чесни ,паметни девојчиња ги поседуваат тие квалитети затоа што имаат секс со непознати за една ноќ
Имам слушнато дека Гркинките ако ги земеш многу убав мираз носеле, тоа нешто како традиција им било....може затоа се сметаат за попоштени:D. За другите не знам, ама еве за мене си кажувам.....јас сум си поштена:D:P

Де бре ванчо :)))) ем курви, ем глупи... некој машки го сметат тоа у позитивните особини.
А ако веке сакаш нешо сериозно тогаш избриши ги тие зборови од речникот.

Da mozese lesno u Mkd da se najde postena zenska togas temata ke glasese Moze li u MKd da se najde pokvarena zenska?

штета...во МК ретко може да се најде поштен маж ;)
секој со секоја легнува за да биде фраер, женските се сепак попоштени од маживе:confused:

Brakot e samo posledica na potrebata dvajca da se grebat eden od drug ili da delat zaednicki sredstva znaci ne gi tera brakot oti brakot ne bi ni postoel da ne sakaat lugeto da go sozdavaat brakot.

Јас би рекла дека одамна еден чичко Исус ни рече брак да имаме и поштени да си бидеме до него.
Ама бидејќи сите станавме непоштени, бракот е излишен, зарем не?

Јас би рекла дека одамна еден чичко Исус ни рече брак да имаме и поштени да си бидеме до него.
Ама бидејќи сите станавме непоштени, бракот е излишен, зарем не?

da, taka e.

Имам илјада денари во џебот повторувам само илјада денари ама во стотки,1 петстотка и еден куп десетденарки и уште една лажна банкнота од 50 евра.
У една вечер смував две "поштени" македонки !
Се продадоа за две кафиња-обични и сок !

Имам илјада денари во џебот повторувам само илјада денари ама во стотки,1 петстотка и еден куп десетденарки и уште една лажна банкнота од 50 евра.

Ни ти не си подобар од нив, ако своите квалитети ги гледаш во илјадарката.....

Ни ти не си подобар од нив, ако своите квалитети ги гледаш во илјадарката.....

Што ме направи ти.
Инаку имам одлична смисла за хумор.
А женските сакаат да се смеат се смеат нон-стоп како шлакнати.

И кога се разбуди, што ќе видиш, реклами на ТВ, филмот завршил, а ќебето ти паднало од кревет.:pos:

И кога се разбуди, што ќе видиш, реклами на ТВ, филмот завршил, а ќебето ти паднало од кревет.:pos:

А двете пијани "поштени" македонки полуголи(со штикли и парфем на нив) ме прашаа каде е вецето да се истушираат.

А двете пијани "поштени" македонки полуголи(со штикли и парфем на нив) ме прашаа каде е вецето да се истушираат.
Да? А како се испијаниле кога погоре пиша дека се продале за кафе и сок?

Да? А како се испијаниле кога погоре пиша дека се продале за кафе и сок?

Глеаш шо праи шизиков со уситнета илјадарка? Замисли да има некоја озбилна парица -- Хју Хефнер вода ќе му носи. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom