Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе не терајте без врска муабети во наш фан клуб.Јас отсекогаш сум го поштувал Роналдо и во времето на Манчестер,тој беше главниот шо го носеше притисокот на 22 год,секоја чест за направеното,и сите решени утакмици(секоја втора тој ја решаваше).Истото го продолжува и тука и затоа си го сакаме.Кој го мрази нека му го пу*и.Ајт бегајте сега.

да бе кога беше во Манчестер беше копиле невидено, глумец страшен затоа и беше најдобар играч во светот 2008-ма. Неможевте да го поднесете затоа што не постоеше нешто што тогаш може да го сопре, а исто и сега само што сега вие дркате на него, до пред 2 сезони и јас бев исто. Сите фанови на Реал истото го велеа кога потпиша само да не биде таков-онаков, лигуш, глумец а кошта 94 мил. (што и не е толку битно) Можеби на 22-23 год повеќе леташе во облаци ама не заборавајте кој го менаџираше и кога беше најпотребно под најголем притисок баш тој ја носеше цела игра затоа не се слагам дека бил копиле. И мене Меси ме вади од такт ама сепак го почитувам како голем играч и не велам дека е копиле. Извинете вака падобрански али за Роналдо копиле да не слушнам уште еднаш. Ае спортски поздрав :)
Очигледно не ме разбра што сакав да кажем. Не реков дека не бил супер играч и у Манчестер, па не плати Реал за џабе 94 милиони за него. Ама многу поголема плачипичка беше тогаш, факт. Дали е до годинете, беше помлад и беше многу у облаци незнам, ама како многу посериозен ми изгледа сега. Пак ќе кажем, не дека сега игра у Реал па затоа, веруем дека многу други се согласуваат со мене дека е многу сменет по карактер.

Очигледно не ме разбра што сакав да кажем. Не реков дека не бил супер играч и у Манчестер, па не плати Реал за џабе 94 милиони за него. Ама многу поголема плачипичка беше тогаш, факт. Дали е до годинете, беше помлад и беше многу у облаци незнам, ама како многу посериозен ми изгледа сега. Пак ќе кажем, не дека сега игра у Реал па затоа, веруем дека многу други се согласуваат со мене дека е многу сменет по карактер.
Па постар е ,фала богу,а ланска година беше и под палка на Мурињо,доби и дете....Се то то си имас смисла :)

Смејте се вие, ама коеф. за 1 у 2 којзнае колку било... :ROFLMAO:

Озбилно, точно е тоа. Вчера го видов Санчез, беше на часови кај Ди Марија. :icon_lol:

Делфинот што му даде гол на Валдез се вика Ди Марија !? :rolleyes:

леле леле циганиве 4-1
Смејте се вие, ама коеф. за 1 у 2 којзнае колку било... :ROFLMAO:

Делфинот што му даде гол на Валдез се вика Ди Марија !? :rolleyes:

:tapp:
делфинов е пратен од мадрид како предупредување за 14ти :)

Имате видеа на јутјуб од Роналдо годината кога потпиша за Реал. Капа доле за дечкото од кога ги гледав видеата го имам сменето мислењето за него. На приватен план е ....немам зборови.

Имате видеа на јутјуб од Роналдо годината кога потпиша за Реал. Капа доле за дечкото од кога ги гледав видеата го имам сменето мислењето за него. На приватен план е ....немам зборови.
пуши нешто да видиме и мие. :)

Дан сте ја згрешиле темава со ова поздравиве?? Незнам каква врска има темава со тоа...

Дан сте ја згрешиле темава со ова поздравиве?? Незнам каква врска има темава со тоа...

Јас напишав така бидејќи се добри головите, и да не го ставам клипот, зашо мислам дека повеќето ги имаат видено головите... така да само пишав. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom