Изглеа ти си голем буквалиста, како што гледам, мојот коментар се однесуваше на повеќео исфрустрирани граѓанки, но гледам ти само си се пронајде во таквите, и покрај твојот сарказам и ироничен коментар,ти викам да препрочиташ што сум напишал убаво. Одсекогаш сум викал како човек треба да биде храбар и да стои на својот став, наместо да изазива и да корсти иронија и сарказам, и не стојам позади пц, како исфрустриран човек кој вика “Сите жени се курви, никој не ме сака, не сум ебел итн“ поради причина што не беше коментарот во таа смисла.
Да го согледаме фактот што македонија не е земја на богатство туку земја на богатите. Тогаш сфаќаме дека ретко кој си дозволил таа твоја “опел астра“ да ја вози, ретко кој си дозволил да има кафемат низ дома , туку 90 % како и јас, горење пампурче, и плинско ради “ефтина тарифа“.
Али факт е дека, тогаш си стандард но кога станува збор за Материјалистика, не мислам на новиот албум на слаткар, туку на она што девојките кои сакаат подобра иднина го практикуваат и гледаат да го има партнерот или новопечениот јунак, за да изживеат еден дел од својот живот во луксузно станче.
Ако за тебе овој тип на луѓе се научна фантастика, тогаш имаш проблем со реалноста и фантазијата.
Отвори ги очите поубаво ќе сфатиш на што целам.