Фан Клуб: Работнички

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Sakas da kazes deka ne se prodavaat za cel stadion karti ? Znam deka nema da se napolni cel ama da ne ispadne da ispolni juzna i da nema karti ..
Како што пишав само Јужна е пуштена прашано на билетара!

Едит: Само северна али исто му доаѓа/

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ок корегирав сега видов на карта само северна али исто му доаѓа една трибина е пуштена.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема шанси бе да се наполни јужна или северна која и да е пуштена.Премногу е 12-13 илјади,јас со 8,9 000 би бил задоволен.

Член од
1 август 2011
Мислења
34
Поени од реакции
14
6340 карти продадени за 2 дена.. и уште 200 гратиси
‎60 карти се купени од страна на кипарските грци..

* Od fejsbuk grupata, inaku solidna brojka no golem del utre na biletara ke zemat bileti ;)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Камерите на ТВ накај која трибина гледаат?
Ако е накај југ тогаш многу празен стадионот ке се гледа :P

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Pa so ne pustea i jug vaka samo sever guzva ke se pravi plus ke izgleda epten tapa prema juzna

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Романтичари или Легија сеедно постојат ли уште?Навиваат ли уште за Работнички?Одамна не сум слушнал ништо за нив.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Мислам дека тоа зависи од Канал5(за камерите). Ако ги постават на северна, а има опција на јужна стварно се трибеци

Мислам дека на минатите 2 утакмици камерите беа на северна

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Романтичари или Легија сеедно постојат ли уште?Навиваат ли уште за Работнички?Одамна не сум слушнал ништо за нив.
Романичари не постојат усте од коа си замина Трифун, а послем нив се формираа Легија 5, се знам со 2,3 од групата (поранешната) и ко шо ми кажуваа, на утакмици престанаа да одат зошто управава ги имала поебано нешо во врска со источната трибина, ко шо знам они беа таму, а од управава таа трибина ја дале за гостинските навивачи и овие се налутиле и од тогаш Работнички нема навивачка група! Така ја знам.

Иначе дур беа Романтичари, бев на неколку утакмици али мене не ми се праи ќеифот по навивањево (освен пред дерби, тогаш знам да се запалам) , преферирам мирно да си ја гледам утакмицата!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
i da ima utre dobar broj na gledaci sto fajde? i so liverpool imase polni 2 tribini,pa poise galama se slusase od luna park nego li na stadion.zalna e ovaa rabota so fk rabotnicki.fino sreden klub za makedonski uslovi,ali bez gram publika i navivaci.taka im e preku celo prvenstvo vo makedonska liga(za greota se).koga bea"romanticari"kako navivacka grupa nekako i funkcioniraa,imase nekoja galama na tribina,ali so preimenuvanjeto na nekoj "strucnjak" vo famoznata "legija V" ispadnaa od smesni posmesni,od malku pomalku.za cudo izgovor im e deka se izigrani od sopstvenata UPRAVA sto dozvolila da na nivna tribina se smesti druga navivacka grupa,za da sega vo ista taa UPRAVA na klub raboti bivsiot im "vodja"(n) koj tribinata ja zameni so masina za perenje!
moj zaklucok e deka dobro e sto se raspadnaa,oti boje da gi nema,nego li da gi ima pomalku od brojot sto se naogjase vo nivnoto ime!!!
:notworthy:

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Отвори билтен и види квота жити се.Малце ми нема логика,4 коеф. за Работнички? Малце ги потцениле..Или па ке изгубат со 5:0..

Kajgana Shop

На врв Bottom