Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Оти баш на мене ми се дешаваат вакви посрани работи? Баш кога требаше на одмор да одам јас се разболувам.
Преку курац, сега треба 2 недели дома да седам.
Сиктер.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Kej, i wanna tell you one secret-I'm in love with Armin Van Buuren :love:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Нека е живо и здраво...
--- надополнето: Aug 3, 2011 5:13 PM ---
Лееле педер.
Незнам од кај да поќнам...
Од Струга директива отидов со Даме во Демирхисар...
Незнаеш шо е таму брат (:))
Лудница :))
Жими мајка :)
Партали :)
Пеер, местенцето, такво маало, пет пути помало од НЛ, ама кине!
В планина втерано вкрај, најфаца е чоек!
Една уличка ја дели душевната болница од градинката ((:))
Е НЕ!
Незнаеш какви фаци има таму пеер! Живко мора да го запознаеш! Живко е маа факер пеер.
Незнаеш као збори хахаха :D
Само тапич е малце шо стариот нема кај да спие :( Навечер седи во паркон си пие и јаде нешо шо му купиле децава, чека сонце да изгрее на клупа да си прилегне да се наспие...
Жалче малце ми паѓа така :(
Незнаеш, мн јако си поминав жими се :) Германците на Даме другарите се фрики пеер!
Ретардирани фкрај! Најфаца се море! Едниот 14 другиот 18, се возиме низ демирхисар по цел ден во BMW (:))
Незнаеш пеер, се осеќаш ко hustler, се осеќаш ко Rick Ross дур се возиш у тоа BMW-то (:))
Селанки се вртат те гледаат, нешо џек глумиш, хахаха :D
Не, шала на страна, покрај тоа шо германците се фкрај најфаца, покрај тоа шо има мн откачени фаци таму, местото, за да отидеш на 3-4 дена вака е медови! Мене пеер диско ми беше цело време, незнаеш, цените се смешни, јадеш ловачка шо немоеш да ја дојадеш за 120 денари -.-
Башка има луди местенца за пафкање... Пафкавме во душевната, пафкавме во градинката, павкавме на резервоарите горе, ууууууууууу пеер, нензаеш шо поглед е тоа -.- Да се стопиш...
Пафкавме на патот накај крушево, по патот ко ќе свртиш десно па од лева страна таа постојката шо е... Знаеш, се кладам, таму е мед за чилање.. :)
И брат ако идеш таму, со Матачо на веспа да не се качиш!! Дечкото, ја напушен од застанал на веспата со рацете раширени О_______О
Се испосрав >.<
Ама вози чоекот пеер, нема фрка :) Само малце кнапич е ко си напафкан, параноја те пука, фрка ти е :)
Незнаеш :) Многу прајселс моменти имав, стварно :)
Си поминав преубаво :)
Ќе ми недостигаат фаците од таму, сите ми се јаки, сите ми се интересни, првпат ги глеам а ме третираа ко најдобро другарче... Поштуем до даска <3
Најфаца сте фкрај! <3

Добро е, еден дел од летото помина, 15 дена во Струга, 4 дена во Демирхисар, сеа во ск се прибрав, брат ми за Вашингтон држаана треа да го испратам на 8ми, дечкото за 3 години ќе биде Ph.D лол...
Мрднат. Нешо за проучувања на био-горива ќе работи, типот доктор ќе стане -.-
Фулбрајт-ова стипендија доби дечкото, епа ај кажи ми не е badass!
Ама ако. Ако више иде, нек ебе мајка таму.
Чек, летото ми беше муабетот -.-
Значи, да, да го испратам, па може да шетнам по некое село, може во манастир да идам ден-два да видам шоима, па да се вратам, да зеам дипломи глупости па на 16 на факс да се запишам..
И после до октомври сум пак слободен за шетање... Кај ќе идам незнам, а може и да останам тука да зеам да полагам за кола пошо мислам време е, нема смисла ебате. Awesomeнаес и нешо ситно иам а неам ни часови земено -.-
Ај :)
Ќе биде интересно.
Се надевам дека ѓубрево на кое и дадов втора шанса нема да ме разочара, летово сакам да ми иде под конец! :)

Пис пеер :) Ретко ти пишуем, ама ко ти пишуем праиме муабет на раат, така? Не ко овие муфлариве.
Остај.
Ајде, накнадно <3

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Хармоничен ден.Еден од ониe денови кога сакам еден куп работи во исто време да направам.Имам енергија во себе која постојано ме движи.Знаеш дека денес луѓево ја знаат цената на скоро се ама вредноста на ништо.Штета....Ми се чини или кафево го има повторно оној добар стар вкус? До кафето или до мене :)?
Сепак е до мене изгледа.

Сонца мали:love: А знаеш дека и мене убаво би ми дошла една ваква прегратка ^^

I

indigo child

Гостин
izdrzhav. zhiva sum. nauchiv mnogu. besot mi se zgolemi. samokontrolata mi e podobra. bolka...tuka e. mozhebi pogolema nego ikad.
ali ej, vremeto lechi se. pa i ramenicite.
pozdravkje.
shotevrtam <3

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Стојам пак пред предизвикот пред мене што е исправно а што погрешно, философот во мене премногу комплицира :icon_lol:. можеби е само научен модел а исправноста и погрешноста немаат никаква врска со нештото туку начинот на кој се перцепира тоа нешто. Се чувствувам возбудено затоа што пред мене од велот има да се равее тајна голема мистериозна, благодарен сум на довербата затоа што довербата доверба гради. Јас има да се покажам достоен за таа доверба. Срцето ми чука ако пред битка возбуда без страв предизвик авантура што ми треба во моментов....

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Стојам пак пред предизвикот пред мене што е исправно а што погрешно, философот во мене премногу комплицира :icon_lol:. можеби е само научен модел а исправноста и погрешноста немаат никаква врска со нештото туку начинот на кој се перцепира тоа нешто. Се чувствувам возбудено затоа што пред мене од велот има да се равее тајна голема мистериозна, благодарен сум на довербата затоа што довербата доверба гради. Јас има да се покажам достоен за таа доверба. Срцето ми чука ако пред битка возбуда без страв предизвик авантура што ми треба во моментов....
Заборави :pos::pos::pos::pos:, вака ти не си ти :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич како тоа имам доволно тестостерон да почне да ми паѓа косата, а немам доволно од тоа тестостеронот да ми порасти пенисовидниот орган уше некој сантим...? Ах Крушевчанки...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Многу дечишта го промашиле часто по македонски јазик ко се учело едначење на согласки по звучност.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

јебеш живот, млади деца ќе си одат, а оноа старудиине што на никој добро не прават до милиоон ќе живеат! Аххх :(((((( :place:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
y0 b1atch,
колку сакам да ти напишам нешто да испаднам паметен ама немам инспирација.
Утре си се враќам дома, пред мојот пц. <3
Ми недостига :((

е ај чао ме мрзи повеќе да пишувам.

ej уште нешто да кажам, сум забележал дека постовите кои содржат зборови како пичка, ебе, кур добиваат повеќе лајкови.
хмм..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Драга моја, немаш појма колку мразам некои личности. името кога ќе им го чујам или гласот или да ги видам (не дај боже) ми се крева косата и посакувам да ги убијам во тој момент, да ги нема повеќе на земјава.
всушност сега сфатив дека ја човек или го мразам или го сакам, а средина ЈОК, нема пола пола.
то е...........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom