Нека е живо и здраво...
--- надополнето: Aug 3, 2011 5:13 PM ---
Лееле педер.
Незнам од кај да поќнам...
Од Струга директива отидов со Даме во Демирхисар...
Незнаеш шо е таму брат (
)
Лудница
)
Жими мајка
Партали
Пеер, местенцето, такво маало, пет пути помало од НЛ, ама кине!
В планина втерано вкрај, најфаца е чоек!
Една уличка ја дели душевната болница од градинката ((
)
Е НЕ!
Незнаеш какви фаци има таму пеер! Живко мора да го запознаеш! Живко е маа факер пеер.
Незнаеш као збори хахаха
Само тапич е малце шо стариот нема кај да спие
Навечер седи во паркон си пие и јаде нешо шо му купиле децава, чека сонце да изгрее на клупа да си прилегне да се наспие...
Жалче малце ми паѓа така
Незнаеш, мн јако си поминав жими се
Германците на Даме другарите се фрики пеер!
Ретардирани фкрај! Најфаца се море! Едниот 14 другиот 18, се возиме низ демирхисар по цел ден во BMW (
)
Незнаеш пеер, се осеќаш ко hustler, се осеќаш ко Rick Ross дур се возиш у тоа BMW-то (
)
Селанки се вртат те гледаат, нешо џек глумиш, хахаха
Не, шала на страна, покрај тоа шо германците се фкрај најфаца, покрај тоа шо има мн откачени фаци таму, местото, за да отидеш на 3-4 дена вака е медови! Мене пеер диско ми беше цело време, незнаеш, цените се смешни, јадеш ловачка шо немоеш да ја дојадеш за 120 денари -.-
Башка има луди местенца за пафкање... Пафкавме во душевната, пафкавме во градинката, павкавме на резервоарите горе, ууууууууууу пеер, нензаеш шо поглед е тоа -.- Да се стопиш...
Пафкавме на патот накај крушево, по патот ко ќе свртиш десно па од лева страна таа постојката шо е... Знаеш, се кладам, таму е мед за чилање..
И брат ако идеш таму, со Матачо на веспа да не се качиш!! Дечкото, ја напушен од застанал на веспата со рацете раширени О_______О
Се испосрав >.<
Ама вози чоекот пеер, нема фрка
Само малце кнапич е ко си напафкан, параноја те пука, фрка ти е
Незнаеш
Многу прајселс моменти имав, стварно
Си поминав преубаво
Ќе ми недостигаат фаците од таму, сите ми се јаки, сите ми се интересни, првпат ги глеам а ме третираа ко најдобро другарче... Поштуем до даска <3
Најфаца сте фкрај! <3
Добро е, еден дел од летото помина, 15 дена во Струга, 4 дена во Демирхисар, сеа во ск се прибрав, брат ми за Вашингтон држаана треа да го испратам на 8ми, дечкото за 3 години ќе биде Ph.D лол...
Мрднат. Нешо за проучувања на био-горива ќе работи, типот доктор ќе стане -.-
Фулбрајт-ова стипендија доби дечкото, епа ај кажи ми не е badass!
Ама ако. Ако више иде, нек ебе мајка таму.
Чек, летото ми беше муабетот -.-
Значи, да, да го испратам, па може да шетнам по некое село, може во манастир да идам ден-два да видам шоима, па да се вратам, да зеам дипломи глупости па на 16 на факс да се запишам..
И после до октомври сум пак слободен за шетање... Кај ќе идам незнам, а може и да останам тука да зеам да полагам за кола пошо мислам време е, нема смисла ебате. Awesomeнаес и нешо ситно иам а неам ни часови земено -.-
Ај
Ќе биде интересно.
Се надевам дека ѓубрево на кое и дадов втора шанса нема да ме разочара, летово сакам да ми иде под конец!
Пис пеер
Ретко ти пишуем, ама ко ти пишуем праиме муабет на раат, така? Не ко овие муфлариве.
Остај.
Ајде, накнадно <3