Што мислите за општиот статус на Република Косово

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Зашо би ги замарал другите со мојата биографија?
Иам остаено профил ..кој адне адне брат.. направив за да споделам љубов добрина омраза и да утепам време и интересен е форумот затоа .. http://www.forum.kajgana.com/threads/Локалитет-kокино-Кумановско-Лага-или-сепак-НЕ-6-прашања.52844/

еве тука сега барам одговор на 6 прашања за кокино..
зашо да пишувам биографија за мене и да ми остаат коментар .. НЕ ЗАМАРАЈ
јас не го кријам идентитетот напротив !! се чудев прво колку глупо може да биде да си пишуваат луѓе што ни на слика не се виделе..затоа стајв кафе мејкер зашо сум по кафето ..и набљудував како оди ова со форумите долго време и ради шема таква слика стајв !
имаш профил ..еве ти и овде www.facebook.com/teolilfastman
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:26 PM ---

само немој да реплицираш со провокации провокаторе туку со факти
1.Што не ти се свиѓа во Република Косово.
2.Дали си запознаен со податокот : колку земји го признаа Косово и која земја по ред е Македонија што го признала.
3.Дали си запознаен со податок : колку брзо расте бројот на земји кој ја признаваат Косовската независна држава?
4.Косово велиш Дувло мафија??Кој ја контролира мафијата таму ???

КОСОВАРИТЕ НЕ ГИ БРАНАМ ..ОСВЕН АКО НЕ ГИ ИЗМЕШАШ СО Албанци ЗА КОЈ ВО МАКЕДОНСКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА КОЈА ИЗЛЕЗЕ ВО 50 БРОЈА ПИШУВАШЕ ПЛАНИНСКО ПЛЕМЕ НАРЕЧЕНО Албанци ..ТИЕ СЕ ФИНИ И ЕЛОКВЕТНИ МОМЦИ КОСОВАРИТЕ И АЛБАНЦИТЕ... ;)
ДА НЕ БЕА НЕМАШЕ ДА НИ ДАДАТ АЛБАНСКА ПАРТИЈА ВО АЛБАНИЈА ДА ИМА..А НАСКОРО И ВО КОСОВО !ОД ТУКА ПРОИЗЛЕГУВА ПРАШАЊЕТО
5.Дали кога го пишуваше коментарот знаеше дека МАКЕДОНИЈА има своја Партија во АЛБАНИЈА и доколку знаеш дека има тогаш кажи како се вика и од кога постои ??
Не бе, не ми е целта да те провоцирам, иако имам впечаток дека си испровоциран од мојот одговор. И не реков дека нешто конкретно не ми се допаѓа таму, туку едноставно јас лично тоа парче земја не го сметам за држава, каква што треба да биде, со сите нишани.
И полека со фонтов малце, не сме ќорави да му се невиди. А и ич не ме заболе дали имало или не партија наша таму...

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Не бе, не ми е целта да те провоцирам, иако имам впечаток дека си испровоциран од мојот одговор. И не реков дека нешто конкретно не ми се допаѓа таму, туку едноставно јас лично тоа парче земја не го сметам за држава, каква што треба да биде, со сите нишани.
И полека со фонтов малце, не сме ќорави да му се невиди. А и ич не ме заболе дали имало или не партија наша таму...
можда косово не е држава со сите нишани
тоа и јас викам нема фолклор ..ама сепак
се наоѓа по нешто барам одоговор на мојте прашања горе
не сум испровоциран од тебе провокаторче

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
можда косово не е држава со сите нишани
тоа и јас викам нема фолклор ..ама сепак
се наоѓа по нешто барам одоговор на мојте прашања горе
не сум испровоциран од тебе провокаторче
Ај да ти одговорам ко си запнал толку, па да одам на спиење веќе еднаш.
За првото ти кажав во претходниот пост.
За второто и третото сум запознаен делумно, ама ич таквото не ми чуе. Ако сакаат и до последната држава нека го признаат, нема да го сменам мислењето за Косово како протекторат (т.н. „држава“) или пак за народот шо го населува. И добар дел од мафијата е контролирана од западот. Истиот тој запад шо ја има таа т.н. „држава“ во рацете... и шо ги прави сите гомнарии на Балканов.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ako Kosova ne e drzava togas sto sme NIE :place:

Kosova uste malku ke bide clenka na EU i NATO, vie mislete mu ja dali e ili ne e drzava cccccccccccc kolku ste naivni ili taka se pravite aj POZZ

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
и брат ај кажи ми само
кој напраил welcome тема кога се приклучил на форумов
во стилот ајде посакајте ми добредојде
НЕ ВИКАМ ДЕКА НЕ Е УБАВО ТОА
јас си оставив информации за контакт..ако веќе се комуницира без да ти знае некој твоја слика ...
безвредно е..од кај знаеш дали не сум некој 80 инчи обем хахахахахах:tapp::pos:
мможам да речам за себе- напишав 50 книги и да напукам наслови
ама кој кур кога физички не си убав х) :noze:
се зезам ама така ли е.. ај напрај тема и прашај ги
форумџии напрајвте welcome тема кога се зачленивте!!
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:39 AM ---

Kosova uste malku ke bide clenka na EU i NATO, vie mislete mu ja dali e ili ne e drzava cccccccccccc kolku ste naivni ili taka se pravite aj POZZ
не подржувам :mad::mad::mad:вакви компарации (споредби):mad: - јо - !
вака ќе ти кажам Македонија:D е формирана пред милиони векови а Косово пред една година.:(:confused:
КОГА ЌЕ НАЈДЕТЕ КУЛТУРНО БОГАТСТВО ВО КОСОВО КОГА ЌЕ ИСКОПАТЕ НЕШТО ОД 16ТИ ВЕК(n):sneaky:
А НЕ ДА ГО КУПИТЕ :sick:...тогаш ќе збориме..косово го подржувам(y) ама не и Албанците (n)кој
косово го подржуваат и се сметаат себе за дел од него...ТИЕ ШТО СЕ АЛБАНЦИ А СЕ ВО СКОПЈЕ СЕ НАРЕКУВААТ Албанци тие во ТИРАНА се викаат АЛБАНЦИ !!
А тие во КОСОВО НАЈМАЛЦЕ САКААТ ДА СЛУШНАТ ЗА АЛБАНСКИОТ НАРОД ВО СКОПЈЕ !ВЕРУЈ МИ..
МАКЕДОНИЈА И КОСОВО ИМААТ МНОГУ РАЗЛИЧНА ИСТОРИЈА..
МАКЕДОНИЈА МНОГУ ОДАМНА ПОСТОЈ..ЗА РАЗЛИКА ОД КОСОВО
ПОЗДРАВ БРАТ И ПОЧИТ..:cenzura:
"Usa,Usa,for Albania side to side" (y)
ПРЕВОД
Mbështetje të krahasime të tilla Sun
Maqedonia:D u themelua milion shekuj (y)
Kosova është themeluar para një viti :(

Kur ju të gjeni botgatstvo kulturore në Kosovë pastaj do të flasim ! :mad:
Ju nuk do të gjeni ndonjë gjë nga shekulli 16..jo!! o_O
Mbështesë Kosovën:cool: Shqipes(Shqup Shqipes) JO ! :mad:
Maqedonia dhe Kosova kanë një histori të ndryshme
Kosova dëshiron të dëgjojë për shqiptarët
и за крај !! ЈАС НЕ СУМ ПАРTИЈА
NE NUK JEMI PARTI !!
MAКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА ДА ЖИВЕЕ СЛОБОДАТА

С

Спенсер

Гостин

Се разбуди? очигледно не,сеуште сонуваш :)
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:40 AM ---

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:40 AM ---

спенсер види коментар :)
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:49 AM ---
и брат ај кажи ми само
кој напраил welcome тема кога се приклучил на форумов
во стилот ајде посакајте ми добредојде
НЕ ВИКАМ ДЕКА НЕ Е УБАВО ТОА
јас си оставив информации за контакт..ако веќе се комуницира без да ти знае некој твоја слика ...
безвредно е..од кај знаеш дали не сум некој 80 инчи обем хахахахахах:tapp::pos:
мможам да речам за себе- напишав 50 книги и да напукам наслови
ама кој кур кога физички не си убав х) :noze:
се зезам ама така ли е.. ај напрај тема и прашај ги
форумџии напрајвте welcome тема кога се зачленивте!!
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:39 AM ---

не подржувам :mad::mad::mad:вакви компарации (споредби):mad: - јо - !
вака ќе ти кажам Македонија:D е формирана пред милиони векови а Косово пред една година.:(:confused:
КОГА ЌЕ НАЈДЕТЕ КУЛТУРНО БОГАТСТВО ВО КОСОВО КОГА ЌЕ ИСКОПАТЕ НЕШТО ОД 16ТИ ВЕК(n):sneaky:
А НЕ ДА ГО КУПИТЕ :sick:...тогаш ќе збориме..косово го подржувам(y) ама не и албанеците (n)кој
косово го подржуваат и се сметаат себе за дел од него...ТИЕ ШТО СЕ АЛБАНЦИ А СЕ ВО СКОПЈЕ СЕ НАРЕКУВААТ Албанци тие во ТИРАНА се викаат АЛБАНЦИ !!
А тие во КОСОВО НАЈМАЛЦЕ САКААТ ДА СЛУШНАТ ЗА АЛБАНСКИОТ НАРОД ВО СКОПЈЕ !ВЕРУЈ МИ..
МАКЕДОНИЈА И КОСОВО ИМААТ МНОГУ РАЗЛИЧНА ИСТОРИЈА..
МАКЕДОНИЈА МНОГУ ОДАМНА ПОСТОЈ..ЗА РАЗЛИКА ОД КОСОВО
ПОЗДРАВ БРАТ И ПОЧИТ..:cenzura:
"Usa,Usa,for Albania side to side" (y)
ПРЕВОД- drejtesi ..drejtesi..ne kerkim drejtesi !! ПРАВДА ПРАВДА БАРАМЕ ПРАВДА !!
Mbështetje të krahasime të tilla Sun​
Maqedonia:D u themelua milion shekuj (y)
Kosova është themeluar para një viti​
:(

Kur ju të gjeni botgatstvo kulturore në Kosovë pastaj do të flasim ! :mad:
Ju nuk do të gjeni ndonjë gjë nga shekulli 16..jo!! o_O
Mbështesë Kosovën:cool: Shqipes(Shqup Shqipes) JO ! :mad:
Maqedonia dhe Kosova kanë një histori të ndryshme
Kosova dëshiron të dëgjojë për shqiptarët
ДО КОГА ВАКА !!!
DERI KUR MO ?!?!?

и за крај !! ЈАС НЕ СУМ ПАРTИЈА
NE NUK JEMI PARTI !!
MAКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА ДА ЖИВЕЕ СЛОБОДАТА
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:56 AM ---
ПИШУВАЈ ГЛАСНО ;)
ЗБОРУВАЈ МОЌНО

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.052
Поени од реакции
83.494
А рака на срце, стварно беше досадно на форумов у задње време и ете ти се појави.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
многу бои на темава...че ми ги заебите очиве да му се невиди..
сеа малку за темата:
општиот статус за РКС?
Македонија го призна Косово под притисок на Јунајтед Шит оф Америка и локал шќиптар терорист
јас како граѓанин на Македонија не го оправдувам Косово и Српска
Косово можно е 15 пати побрзо од нас да влезе во ЕУ.
ако заслужило нека оди и у ПМ
Или му дале коктел од разнобојни таблетки.
можно е, затоа има бои во неговиот пост.....
и слушај Сузана Гавазова а не ЦЕЦА ако веќе сте по феил песните
„Танги врели и коктели скапи парфеми,Еј лето гори светот горат поднеби“ ..

кои се овие две бре?
кафански пејачки?
Полн е форумов во нови членови пуштени од разни штабови партиски, па фалеа сеа дури и на меѓународно ниво. Направил 20 мислења и почна овде да дели држави.
ова се падобранци и шумливи таблетки
Косово е протекторат. Далеку е тоа дувло на мафија од тоа да се наречи држава... А тоа шо имаме пичиња во владава на кои што газот под кирија им е изнајмен, па го признаа како држава, тоа друг муабет е...
постов брат ти е на место RE5PECT

1.Што не ти се свиѓа во Република Косово.
2.Дали си запознаен со податокот : колку земји го признаа Косово и која земја по ред е Македонија што го признала.
3.Дали си запознаен со податок : колку брзо расте бројот на земји кој ја признаваат Косовската независна држава?
4.Косово велиш Дувло мафија??Кој ја контролира мафијата таму ???
5.Дали кога го пишуваше коментарот знаеше дека МАКЕДОНИЈА има своја Партија во АЛБАНИЈА и доколку знаеш дека има тогаш кажи како се вика и од кога постои ??

ми бодеше очи 5ката па морав вака....
одговори на твоите прашања
1. не ми се допаѓа едностраното прогласување независност, кршење на резолоција 1244
2. запознаен сум..еве мапа

3. исто прашање како 2ката
4. мафијата? се знае кој...државата....како и секаде....
5. а знаеш дека во Македонија албански партии никнуваат како печурки?
Kosovo ne e drzava, tuku protektorat na NATO.
затоа речиси сите членки на НАТО го признаа....Бондстил база
ние спрема Косово сме рај
Kosova uste malku ke bide clenka na EU i NATO, vie mislete mu ja dalie ili ne e drzava cccccccccccc kolku ste naivni ili taka se pravite aj POZZ
како да биде членка на НАТО кога не е примена во ООН?
ало бре...Шпанија не го признава Косово, зашто ако го признае ќе се кренат Баскијците....
Грција не го признава зашто ќе ја изгуби поддршката на Србија за Македонија

V

viktora

Гостин
Косово ДРЖАВА???Тешко ЗОШТО???Сигурно поради тоа дека јас или било кој од форумов сака така,но еве поради што не е држава:
-Нема војска НАТО ја контролира безбедноста на тој протекторат
-Нема СВОЈА ВЛАДА секогаш мора да го прашаат ЕУЛЕКС или КФОР за било која безбедносна тема на земјата,за било која одлука или донесуване на закон мора да потврди меѓународниот фактор
-Нема контрола над својата територија без разлика дали Срби или Косовска мафија ја контролира некој дел од Косово(некој ќе каже за МКД но секаде на цела територија има униформирано лице со ознаките на МВР или АРМ а друго е прашање како ја врши должноста)
-Признаено е само од 77 држави и тоа претежно сојузници од западна европа и од блискиот исток што тука пррестанува признавањето зошто само тие дежави И ГО ПОДРЖУВАА косово уште пред да прогласи независност а другите беа против зосто СИТЕ СИ ИМААТ по едно Косово дома па недај боже тоа може и ним да им се случи
-Никаде во ниедна позначајна организација не е зачленето освен во ИСЛАМСКИТЕ сојузи,но за ОН мислам дека никогаш нема да ги прими поради Русија,Србија,Грција,Шпанија,Словачка,Кина и да не ги набројувам помалите земји
-И НАЈ ВАЖНО ТОА НЕ И ОДГОВАРА НА КОСОВСКАТА МАФИЈА КОСОВО ДА БИДЕ СТАБИЛНА ДРЖАВА!!!

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
многу бои на темава...че ми ги заебите очиве да му се невиди..-мора да биде впечатливо !

сеа малку за темата:
општиот статус за РКС?
Македонија го призна Косово под притисок на Јунајтед Шит оф Америка и локал шќиптар терорист
јас како граѓанин на Македонија не го оправдувам Косово и Српска - многу јасно !!

ако заслужило нека оди и у ПМ - точно !

можно е, затоа има бои во неговиот пост.....-има бои за да биде впечатливо за шиптарот погоре!

кои се овие две бре?
кафански пејачки? -почит

ова се падобранци и шумливи таблетки -докажи го тоа !

постов брат ти е на место RE5PECT

ми бодеше очи 5ката па морав вака....
одговори на твоите прашања
1. не ми се допаѓа едностраното прогласување независност, кршење на резолоција 1244
2. запознаен сум..еве мапа

3. исто прашање како 2ката
4. мафијата? се знае кој...државата....како и секаде....
5. а знаеш дека во Македонија албански партии никнуваат како печурки?
-Тогаш остај ги да никнуваат и оди во тирана и држи империјалистички говор на македонски и албански обедини ги луѓето и ти формирај печурки таму КУР ТЕ БОЛИ

затоа речиси сите членки на НАТО го признаа....Бондстил база

ние спрема Косово сме рај -многу точно

>>>>како да биде членка на НАТО кога не е примена во ООН?
ало бре...Шпанија не го признава Косово, зашто ако го признае ќе се кренат Баскијците....
Грција не го признава зашто ќе ја изгуби поддршката на Србија за Македонија
браво !!! дечко само ти имаш некакви ебени познавања од нешто на форумов !!
ЕВЕ ПРИМЕР КАКО СЕ ОСТАВААТ КОМЕНТАРИ Т.Е МИСЛЕЊА !! ..се друго е истурање на гнев ..позз учете од али џи !!
--- надополнето: Aug 3, 2011 11:51 AM ---
Косово ДРЖАВА???Тешко ЗОШТО???Сигурно поради тоа дека јас или било кој од форумов сака така,но еве поради што не е држава:
-Нема војска НАТО ја контролира безбедноста на тој протекторат
-Нема СВОЈА ВЛАДА секогаш мора да го прашаат ЕУЛЕКС или КФОР за било која безбедносна тема на земјата,за било која одлука или донесуване на закон мора да потврди меѓународниот фактор
-Нема контрола над својата територија без разлика дали Срби или Косовска мафија ја контролира некој дел од Косово(некој ќе каже за МКД но секаде на цела територија има униформирано лице со ознаките на МВР или АРМ а друго е прашање како ја врши должноста)
-Признаено е само од 77 држави и тоа претежно сојузници од западна европа и од блискиот исток што тука пррестанува признавањето зошто само тие дежави И ГО ПОДРЖУВАА косово уште пред да прогласи независност а другите беа против зосто СИТЕ СИ ИМААТ по едно Косово дома па недај боже тоа може и ним да им се случи
-Никаде во ниедна позначајна организација не е зачленето освен во ИСЛАМСКИТЕ сојузи,но за ОН мислам дека никогаш нема да ги прими поради Русија,Србија,Грција,Шпанија,Словачка,Кина и да не ги набројувам помалите земји
-И НАЈ ВАЖНО ТОА НЕ И ОДГОВАРА НА КОСОВСКАТА МАФИЈА КОСОВО ДА БИДЕ СТАБИЛНА ДРЖАВА!!!
вакви паметни коментари има ретко ! (y) Фурај !!..најдобар/а си позз
--- надополнето: Aug 3, 2011 11:57 AM ---
~>}VOJVODATA~~LAVOT{<~

А имаш нешто да ме негираш или да се контраш .. слободно ..
глеј како али џи го сторил тоа .. 99% најрегуларно мислење има али џи
да можам 40000 лајкови на мислењето ќе му оставев (y)(y)(y)
Гледаш дека и али џи ми се контра до негде па пак го подржувам зашо дал мислења-многу добри- факти и аргументи..
Сега...зависно ти колку се ругаш или ме фалиш со коментарот пиши што мислиш !
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:15 PM ---
А рака на срце, стварно беше досадно на форумов у задње време и ете ти се појави.
пиши што не(n)/ти(y) се свиѓа;)
исто така нека го стори тоа и @cool@ нека не остава само цинични лајкови :pos::tapp:
нека чита тој кулероти нека пише ..ЗЕМАЈТЕ ПРИМЕР ОД
@alig@ ПОЛА ОД РАБОТИТЕ..ма како пола 10% од работите али што ги пиша
НЕ ГИ ЗНАЕВТЕ прифатете го тоа и пишете дека грешам докажете ! o_O
ВОДЕТЕ ДЕБАТА ...а не само да затварате теми :place:
и исто така и
@Lbaneso@ нека реплицира !!нека каже дали грешам во кажаното горе..

ОВОЈ ПАТ НЕМОЖАТ ДА КАЖАТ:cenzura: ДЕКА „НЕ РАЗБИРААТ“:sick: МАКЕДОНСКИ ПА СЕ ПОБУНИЛЕ„ПО ГРЕШКА“..ЗАТОА ОСТАВИВ „МУЛТИ-ЕТНИЧКИ“ КОМЕНТАР :icon_lol:
НЕЗНААТ МАКЕДОНСКИ ТИЕ ОД ТИРАНА И КОСОВО..А ОВДЕШНИТЕ ...НЕ МИ СЕ ВЕРУВА !!
ЛБАНЕСО КАЖИ МУ НА ТВОЈОТ АЛИ АХМЕТИ НЕКА НЕ ГЛУМИ ПАТРИОТ ДА ЗБОРИ СЕГДЕ албански КАЖИ МУ ДА НЕ БЕШЕ МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК НЕМАШЕ ДА БИДЕ ЖИВ !!
[наскоро тема : што мислите за законот за знамињата????:sick: [сакаа сегде да има „Ромско“,Турско,Албанско,СРБСКО,знаме.. колку ретардирано ќе беше да се исгласаше тоа??]
...прво што ќе помислеше некој од Кина што дошол тука или некој црнец? :tapp: КАЈ СУМ ЈАС ќе помислеше на пример..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.399
Поени од реакции
5.030

Hahaha.... da clenka...haha...
Imas slusnato za edna organizacija narecena OON? E ko ce stane clenka na OON, togas ce zboruvame...

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Imas slusnato za edna organizacija narecena OON? E ko ce stane clenka na OON, togas ce zboruvame...
добро му реплицираше на дотичниот АЛ .
за да не премине во кавга да се држиме до темата !!
а сега со мене расправај се :)
има 5-6 прашања поставени на кој главно се бара одговор..
до сега одговор дадоа само двајца..
од кој најдобар е на АЛИ ЏИ
реплицирај !

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ако Кина и Русија не се тука тогаш ќе поминат во ООН, дотогаш - Country Fail :/ :D

Kajgana Shop

На врв Bottom