- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.231
- Поени од реакции
- 4.103
Не бе, не ми е целта да те провоцирам, иако имам впечаток дека си испровоциран од мојот одговор. И не реков дека нешто конкретно не ми се допаѓа таму, туку едноставно јас лично тоа парче земја не го сметам за држава, каква што треба да биде, со сите нишани.Зашо би ги замарал другите со мојата биографија?
Иам остаено профил ..кој адне адне брат.. направив за да споделам љубов добрина омраза и да утепам време и интересен е форумот затоа .. http://www.forum.kajgana.com/threads/Локалитет-kокино-Кумановско-Лага-или-сепак-НЕ-6-прашања.52844/
еве тука сега барам одговор на 6 прашања за кокино..
зашо да пишувам биографија за мене и да ми остаат коментар .. НЕ ЗАМАРАЈ
јас не го кријам идентитетот напротив !! се чудев прво колку глупо може да биде да си пишуваат луѓе што ни на слика не се виделе..затоа стајв кафе мејкер зашо сум по кафето ..и набљудував како оди ова со форумите долго време и ради шема таква слика стајв !
имаш профил ..еве ти и овде www.facebook.com/teolilfastman
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:26 PM ---
само немој да реплицираш со провокации провокаторе туку со факти
1.Што не ти се свиѓа во Република Косово.
2.Дали си запознаен со податокот : колку земји го признаа Косово и која земја по ред е Македонија што го признала.
3.Дали си запознаен со податок : колку брзо расте бројот на земји кој ја признаваат Косовската независна држава?
4.Косово велиш Дувло мафија??Кој ја контролира мафијата таму ???
КОСОВАРИТЕ НЕ ГИ БРАНАМ ..ОСВЕН АКО НЕ ГИ ИЗМЕШАШ СО Албанци ЗА КОЈ ВО МАКЕДОНСКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА КОЈА ИЗЛЕЗЕ ВО 50 БРОЈА ПИШУВАШЕ ПЛАНИНСКО ПЛЕМЕ НАРЕЧЕНО Албанци ..ТИЕ СЕ ФИНИ И ЕЛОКВЕТНИ МОМЦИ КОСОВАРИТЕ И АЛБАНЦИТЕ...
ДА НЕ БЕА НЕМАШЕ ДА НИ ДАДАТ АЛБАНСКА ПАРТИЈА ВО АЛБАНИЈА ДА ИМА..А НАСКОРО И ВО КОСОВО !ОД ТУКА ПРОИЗЛЕГУВА ПРАШАЊЕТО
5.Дали кога го пишуваше коментарот знаеше дека МАКЕДОНИЈА има своја Партија во АЛБАНИЈА и доколку знаеш дека има тогаш кажи како се вика и од кога постои ??
И полека со фонтов малце, не сме ќорави да му се невиди. А и ич не ме заболе дали имало или не партија наша таму...