Дали и каков часовник поседувате?

С

сашенко

Гостин
Јас земав од Casio duro 200 серијата модел MDV-300D-1AV.Презадоволен сум од него.Го имам неколку месеци земав ист ваков како на сликата, после дома видов на интернет дека имало и црн кој многу повеќе ми се свиѓаше ама ме мрзеше да идам да го враќам мада имав можност и таква.

Ова го најдов на странана на касио за саатов.

The name of the DURO200 lineup is derived from ''duro'' which is Italian for durability, and the number 200, which represents 200 meter water resistance.
The face of this model is decorated with the image of the marlin, a powerful creature that swims the ocean without rest or interruption.

• Stainless steel case and band
• Sporty triple dial design (day, date, 24-hour)
• Anti-reverse bezel
• Screw lock crown
• Screw lock back
• 200-meter water resistance

se / bezel material: Stainless steel
Stainless Steel Band
One-touch 3-fold Buckle
200-meter water resistance
Mineral Glass
Screw Lock Crown
Screw Lock Back
Anti-reverse Bezel
Regular timekeeping
Analog: 3 hands (hour, minute, second),
3 dials (date, day, 24-hour)
Accuracy: ±20 seconds per month
Approx. battery life: 2 years on SR621SW
Size of case/total weight: 49 X 42.1 X 11.5 mm/135 g

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не сум љубител на рачни часовници,сум пробал да носам многу одамна али баталив саклет ко да ме фака,за сите љубители на рачни часовници би било добро да го погледнете клипов, да не се најдете во ваква ситуација :).

B

BrunoFresh

Гостин

Задоволен сум иако го носам 1 година. Само што 2 пати сменив ремче (што е нормално!)

B

BrunoFresh

Гостин
@Пепси_

Часовникот е од Авон, моиве ми го порачаја за роденден, ми рекоја дека бил некаде 900-1000 денари и е прекрасен нормално.
Многу сум задоволен, ако сакаш можам да прашам дали сеуште се продава и го има во каталозиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom