Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.619
Ја потопија откако замина у петка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем да беа интересни.Ја потопија откако замина у петка
Ја потопија откако замина у петка
[/quote![]()
Сама се потопи,продадена душа,може и на Миленко ќе му даде еднаш.............
На форумот да се воведе тест за интелигенција при регистрирање.Сама се потопи,продадена душа,може и на Миленко ќе му даде еднаш.............
На форумот да се воведе тест за интелигенција при регистрирање.
И го замолувам членот погоре да научи што е презентер, а што новинар.
Аха...Тоа е слично...Ако имаш завршено факултет за новинар,ќе можеш и презентер или спикер да бидеш..А тоа го реков од револт,оти шират демократија,а каде е тука демократијата,одма си замина продадена душа...па од ова не бива ништо во оваа наша чудесна земја
Аха...
А што треба да прави?
Да седе дома без работа само затоа што порано работела во А1?
Дај порасни малку.
batka zatoa toa ti e politika da vrtis da odis kaj tie sto ti odgovaraat zato politikata se menuva ne e vezden ista na vlast zatoa sto ludzeto se menuvaat ednas mislat deka se dobri slednito pat ke glasaat za drugi taka i toj ke si gleda svoj interes so ke se tepa so opozicija koga mozi da si dojde na vlast so dr partija to ti eМу нема рамен да,ама во ass sucking.Реално, типот е интелегентен,остар е на јазик, ама сите знаеме какво мислење имаше за владејачкава структура пред неколку години,кога беа опозиција.И се кладам дека, ако некогаш СДСМ пак дојде на власт,Латас ќе ја смени плочата и ќе почне да го величи Б.Ц.А јас политички сончогледи не обожавам.
sakas da kaze ima stil covekot?Праиме муабет за презентер или за шарлатан!?!
Коректно, смирено,сталожено....ПРЕЗЕНТИРАЊЕ НА ВЕСТ - барам дефиниција од дипломиран новинар,да му објасни што значи на креатроров на темава!
А ако праиме муабет за фраер шо има ајфон и рамки за очила кастм мејд од Луј Витон и саат на рука Фестина (јак кур),онда да...на Латас му нема равен...Говедо невакцинисано,ТЕЖОК малограѓанин! А да....и кошула со крокодилче!
a neli vo kanal 5 bea site novinari za vmro i vrz niv se vrsi pritisok so bara taa tamu?koj kur?Аха...
А што треба да прави?
Да седе дома без работа само затоа што порано работела во А1?
Дај порасни малку.
Па како само она си замина бе баш она прва,оти и тетка ми e новинар у а1 па не си оди.
Па како само она си замина бе баш она прва,оти и тетка ми e новинар у а1 па не си оди.
На форумот да се воведе тест за интелигенција при регистрирање.
И го замолувам членот погоре да научи што е презентер, а што новинар.
batka zatoa toa ti e politika da vrtis da odis kaj tie sto ti odgovaraat zato politikata se menuva ne e vezden ista na vlast zatoa sto ludzeto se menuvaat ednas mislat deka se dobri slednito pat ke glasaat za drugi taka i toj ke si gleda svoj interes so ke se tepa so opozicija koga mozi da si dojde na vlast so dr partija to ti ebtw latas e najdobar no zarati toa sto ne e neutralen mn mi smeta
Ќе нема кој да и дава пари за плата и тетка ти ќе си оди не се сеќирај.