А
Антоние
Гостин
А зашо наместо да се труете со брза храна не си купите стек (you know, од месара...) па да си го сварите дома во гарнир со варени компири и/или грашок. Сос од домати, ако не ве мрзи. Па на тоа додате уште и чаша црвено вино и зајдисонце ...
Верувајте, стомакот ќе ве обожава кога му приредувате вакви работи.
Верувајте, стомакот ќе ве обожава кога му приредувате вакви работи.

Четвртокот вечер беше последно збогување. Газдата на просторот е едно говедо невидено со кое нема никакво разбирање, постојано им создаваше проблеми на луѓето што ја работеа кафаната, најпосле веќе од што немаше што да прави и не знаеше како да покаже „кој е газда“, за да си даде значение ги избрка. Нека биде среќен што не окрка моторџиски ќутек!