Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
сам бе ќе одиш кај нив ценат храброст албанките прво тргни од тоа дека е девојка и дека и таа сака тоа да ти биде мотив
Друже, ко сите девојки/жени се и они. Храброст мраброст, што кур комплицирате ...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Затоа што смрдат на нафталин,втф..она за молци на алишта како се вика...е затоа не фаќам

Член од
28 јуни 2009
Мислења
289
Поени од реакции
261
Мислам дека не им се исплаќа да чекаат со месеци додека добијат секс. Албанките се многу поконзервативни така да ако имаш секс со некоја па ќе треба после во брак да стапиш и така.
Но да бидам искрен има многу добри ебачици од албанките. :P

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Да бидам искрен каков ин јурфејс демант во живо сум добил на темава изминатиот викенд, ноу комент...
Значи Македонски клуб, Албанки, млади, пицнати, упознавање, муабети, алокохол и коктели.
Тоа нема да ми го смени мислењето на темава, барем не за сега, ама дефинитивно беше доста позитивно искуство. :). За некоја година може веќе нема да биде како што пишував до сега, ама ипак си останувам на своето.
И? Толку? Никаква акција од твоја страна? Де бе друже, бар ти си од старите клабери мајку му...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Затоа што ќе ради ова подоле, од брат и ..

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Големи ебачи сме имале на форумов хихи.

Ако ако, само ве предупредам да бидете внимателни, можете да го јадете немиен, најискрено.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Poznavam makedonci sho odele poveke vreme so albanki. Ne gi smetam za nelugje. Na protiv. Kako sho sakat tie i kako sho ke si ja naredat rabotava, nivna rabota i tie si ziveat svoj zivot. Nema nie sho da se meshame. Ima i toa ima mnogu ubavi albanki, ne velam ne, i sigurno ima albanki sho se mnogu popametni i ubavi od makedonkite. Ova ne e vrejganje, nego taka e vo zivoto. Samo sho site se palime na razlichni raboti, i na site ni se dopagaat razlichni raboti kaj drugio pol. Da prochitam primer nekoj da kazi "Gnasen narod, ne ubavi lugje, nelugje, ne chinat albankite i tn" ne ubo mi pagjat. Posho toa e znak na rasista. Ziveam vo svedska i ne gi gledam lugjevo po rasa, gledam sekoj coek za sebe, sho karakter ima. Posho mozi ke mu se desi na sveganec da se sretni so grda makedonka, sho ke kazhite ako vikat deka site makedonki se grdi zaradi edna? Smenete mislenje! Ako sakate nekoj, i ako sakate da ste so niv, ne sudete predvreme koj se sho se zaradi nacionalnost, zapoznajte se i videte sho coek e. Mozi ke smenite mislenje.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Од аспект на соживот меѓу двете страни, интересен е податокот дека лани имало само 16 склучени брака помеѓу Албанец и Македонка и 119 брака помеѓу Македонец и Албанка.

Извор: Нова Македонија

Додуша добар дел од овие се невестите од планинските села во Албанија, ама како и да е, има размена :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Од аспект на соживот меѓу двете страни, интересен е податокот дека лани имало само 16 склучени брака помеѓу Албанец и Македонка и 119 брака помеѓу Македонец и Албанка.

Извор: Нова Македонија

Додуша добар дел од овие се невестите од планинските села во Албанија, ама како и да е, има размена :)
Има, ама се христијанки така да тоа е друго :).

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Albankite se pofini imaat pozenstveni maniri za razlika od makedonkive, jas na vremeto ko sto spomnav ednas imav nekakvo iskustvo so albanka muslimanka no bev predupreden od brakata, da ostavam za da ne jadam kutek i si rekov aj da ne jadam kutek i bataliv no u osnova pofini se pozenstveni imaat respekt kon maskoto, ne potcenuvaat a priori.
Imam drugar koj zatrudne sandzaklika pa zamisli taa od Skopje otide kaj nego da zivee u istocna makedonija ( zamislete nekoja makedonka od Skopje da se preseli u nekoja provincija u Istocna Makedonia) nekoe mesto malo, ama imase pritisoci i od site naeba ni krivo ni duzno bebeto, go abortirase u neznam koj mesec. katastrofa.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Не дека нешто, али искрено немам слушнато.Можда и има, сигурно има 1-2, јбг.

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
Јас сум веќе 8 месеци во врска со Албанка-муслиманка и до сега сум немал никаков проблем. Иначе на почетокот на врската она имаше притисоци од дома да прекине со мене, ама лично мене никој од нејзината фамилија ми се нема заканувано.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Не гледам причина зошто да не би веслал албанка ,баш е интеренсо и занимливо ,а тоа што мислел брат и или некој друг не ме боли уво .Важно да се дружиме

Kajgana Shop

На врв Bottom