Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Али 4то коло ќе нема вошка екипи според резултативе фаворитите скоро на сите мечеви тепаа такада ќе биде тешка мисија да се влезе у групи.

Честитки за момците. Одличен резултат. Ама ништо не е завршено. Само половина од работата е завршена, уште половина треба да се доврши во Скопје. Со ладни глави и сериозен пристап и Работнички ќе биде во плеј-оф за ЛЕ.
Секако дека на секој македонски тим во Европа би му давал подршка, ама од мак-клубовите од ПМФЛ од секогаш сум за Работнички.

Најбоље клуб у последниве 5,6 сезони ама никако асална фан позади да направи. Честитки, растура Работнички!
Има фанови , верувај само што има многу несогласувања во групата и затоа нема ништо во навивање. Не дека се многу , сега да се вратат пак ке има околу 200 души сигурно. Претходното лето имаше обиди да се врати групата ама ништо не испадна од тоа.

Браво ѕверови!
Дефинитивно наш најдобар претставник во Европа во последните неколку години!

Незнам дали може али посакувам со бугариве локомотив да се паднеме понатаму. Да им се одмаздиме за Металург

Па локомотив изигра 0-0 со Сласк и можно е да гура даље во 4то коло.

Зошто ги посакувате тие,сакате атрактивен противник и крај или минлв противник и 3 атрактивни во групите???
Не ги посакувам, со некој од тие три тима ќе се падне работнички ако пројде понатаму, така ми кажаа може не е вистина, незнам

Уствари, зашто City Park Boys не идат на Работнички? Знам дека не е истиот клуб ама сепак...

Честитки за победата, кога веќе екипата е пред плеј оф ако влезе да се молиме да се паднат послаби екипи, Предноста на групите е предност на целиот тим на Работнички многу од младите фудбалери да се докажат пред европските гиганти и скаути..

Кој се можните противници во плејофот ?

Да само да не неможе противник од овие сега што играа да ни се падне. Да не има некое правило да играат овие што ќе продужат даље од квалификацииве со 3/4/5 пласираните тимови од јаките лиги
--- надополнето: Jul 28, 2011 7:27 PM ---

Да само да не неможе противник од овие сега што играа да ни се падне. Да не има некое правило да играат овие што ќе продужат даље од квалификацииве со 3/4/5 пласираните тимови од јаките лиги

Предност е што мак. фудбалот ќе пркне колку толку и ќе се изнагледаме добри тимови во Скопје.

Само дај Боже да влезат во групна фаза.

Кој се можните противници во плејофот ?

untitl1311881714.jpg

Е сега дај боже да се паднете со Рома па да си ги видам јас моите миленици во живо, се надевам првата ќе се игра во Скопје, па да видам поголем дел од првотимците (правам си филмичиња) :D

ТОООООООООО ЦАРЕВИ..неочекувана победа за мене, го оставивте срцето на терен ...
Мислам дека пола работа и повеке е завршена уште реваншот да го изиграт јако и идеме понатаму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom