Плажа , љубов. Ти треба друго ?

Кога си на плажа, ти треба се', освен плажа и љубов.

Си заборавил секс, кондоми и крема за сунчање.
Без тоа нема фајде нит од плажа, нит од љубов................
--- надополнето: Jul 18, 2011 2:52 PM ---
1.Сакам да знам дали често заведувате девојки на плажа.
Девојки не - ама мажи сум заведувала :)
2.Дали секогаш ви успеало шетањето по плажа за да ја/го смувате девојката/дечкото.
Па не секогаш на плажа сум ги бркала де :) Инаку да, придонесуваат бранчињата ноќе да се јави некое еротско чувство ;)
3.Дали девојките започнале први?
Па девојка сум, некогаш јас прва, некогаш партнерот. Почесто партнерот :)
4.Дали може на летен одмор да се заљубиш и да остане долга врска?
Ми се има тоа случено.
5.Дали уживате додека сте на одмор?
Па.... инаку зошто би одела?
6.Дали ако имате девојка би и дозволиле да иде сама на одмор ? и ако имате дечко би му дозволиле да иде сам на одмор ?
Дечко ми не смее да ми дозволува или забранува. Ако се обиде, тој ќе оди во канта. Инаку, и двајцата немаме против сами да одиме на одмор.

Eбате дечкото што не смее да ти забрани ...:tapp:

треба и сонцето, без него ништо не прајме. :D

треба и сонцето, без него ништо не прајме. :D
Се шо се прај, се прај по темница... така да убо е сонцето во делот изгрејсонце/зајдисонце. Инаку не е морално :)

Насловот на темава ама е поставен..............плажа , љубов, ти треба друго ? хахахах , па нормално ќе ти притреба секс посебно кога си на плажа........можи лесно да ти се дигни :)

normalno-sex

Lelelelele :) Nikogash ne sum fatila dechko na plaza, nitu pa sakam. Znachi to mashkoto odi odi, sheta sheta, i ke vidi dobro chupe so dobro telo i ke zastani da napraj muabet so nea za sho? :) Ne fala! Ne mi treba takvo mashko. A na leten odmor imam zasakano, ama ova posho jas ko ke odam na odmor odam MK, ili Avstralija, pa ke se vidam so nekoj sho vekje gi poznavam, ili zaednichko drushtvo, ama na plaza no chance :) I ako imam dechko bi mu dozvolila da ide sam na odmor, ama i toa zavisi kade mislam :) Ne bi sakala da odi na nekoj mesta kaj sho znam deka odat samo single people, kaj sho samo se pie i se zurka do kraj.. Primer Magaluf takvo mesto e. Sho bara tamu ako ima zenska? Ama aj ako saka da odi nekade so drugarite za na odmor, i plaza, bez problem! :)

Znachi to mashkoto odi odi, sheta sheta, i ke vidi dobro chupe so dobro telo i ke zastani da napraj muabet so nea za sho? :) Ne fala! Ne mi treba takvo mashko.

“дискретен“ начин да ни кажиш дека си добро чупе со добро тело

“дискретен“ начин да ни кажиш дека си добро чупе со добро тело

Ne sum zensko so dobro telo :) Mozam da ti kazam iskreno tuka pred site. Mozi sum slabicka ama ne sum nekoja posebna, nemam golemi cicki pa da frli oko po mene po normala :)

Ne sum zensko so dobro telo :) Mozam da ti kazam iskreno tuka pred site. Mozi sum slabicka ama ne sum nekoja posebna, nemam golemi cicki pa da frli oko po mene po normala :)

Сандричка не се плаши чичко Лет сака само да даде комплименти далеку од тоа дека за повеќе од тоа е ...:)

На плажа како би отишла сега сама со маж ми на некоја така затворена нуд... мхмхмхм мерачишта, арно ама тешко али за некоја година ќе биде :)

Сандричка не се плаши чичко Лет сака само да даде комплименти далеку од тоа дека за повеќе од тоа е ...:)

Не се карајте, не љубоморите, ќе најдиме плажа доволно голема за тројцата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom