Плажа , љубов. Ти треба друго ?

Насловот на темава ама е поставен..............плажа , љубов, ти треба друго ? хахахах , па нормално ќе ти притреба секс посебно кога си на плажа........можи лесно да ти се дигни :)

Насловот на темава ама е поставен..............плажа , љубов, ти треба друго ? хахахах , па нормално ќе ти притреба секс посебно кога си на плажа........можи лесно да ти се дигни :)

LoL - A seksot pod sto spaga pod omraza ?

ps - neam mak fond.

Секако дека ми треба џек , ликер , шток или коњак .

Плажа, љубов. Ти треба друго?
Трската за по риба...

Вода во која можам да се бањам ебаго.
Иам плажа на кеј и да си седам со љубената на лежалки (значи љубов) шо коа неможам да се бањам :D

Плажа , љубов. Ти треба друго ?

- да, ладно пиво :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Да ми треба и плажа и љубов и жена ако оде со љубовта ќе биде супер и 5-600 евра во џеб.

........добра сенка,ладно пиво,сладолед,добра наочара......сето тоа може да се купи и со МастерКард

Си заборавил секс, кондоми и крема за сунчање.
Без тоа нема фајде нит од плажа, нит од љубов................
--- надополнето: Jul 18, 2011 2:52 PM ---
1.Сакам да знам дали често заведувате девојки на плажа.
Девојки не - ама мажи сум заведувала :)
2.Дали секогаш ви успеало шетањето по плажа за да ја/го смувате девојката/дечкото.
Па не секогаш на плажа сум ги бркала де :) Инаку да, придонесуваат бранчињата ноќе да се јави некое еротско чувство ;)
3.Дали девојките започнале први?
Па девојка сум, некогаш јас прва, некогаш партнерот. Почесто партнерот :)
4.Дали може на летен одмор да се заљубиш и да остане долга врска?
Ми се има тоа случено.
5.Дали уживате додека сте на одмор?
Па.... инаку зошто би одела?
6.Дали ако имате девојка би и дозволиле да иде сама на одмор ? и ако имате дечко би му дозволиле да иде сам на одмор ?
Дечко ми не смее да ми дозволува или забранува. Ако се обиде, тој ќе оди во канта. Инаку, и двајцата немаме против сами да одиме на одмор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom