Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Од кај знаеш бе можеби блефираат :ROFLMAO:
Неможат да блефират, гледаме им ги картите. Едноставно дилеро (ФА) дали ќе им даде карти за да направеме фул хаус со Чарли Адам и Хендерсон. Сите го чекаме флопо. :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Не е пргав, глуп е!
Го потценува противникот!
Го потценува соиграчот!
Апла му вика на трењерот шо те ебам. И со потегот и после тоа кога го извадија, непоштовање.
Поинаку ќе беше ако топката влезеше во голот. Ако влезеше, ќе беше хит. Вака, е глуп! Башка тоа, пријателска утакмица беше!
Второ, потценувањето на противникот треба да се изземе од случајот. Сум видел поголеми потценувања. Човекот проба атракција која не му успеа.
Ја би се степал со Манчини доколку ме извади во 30та минута заради атракција на ревијален меч!

Каква би била сега НБА лигата ако сеуште постоеја официјалните лица кои забрануваа закуцавање пеер.

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
Абе не се а и Евертон вистина има јак тим. Ама проблемот е што немаат пари да се засилат уште повеќе. Замисли со овој тим и тренер што го имаат да имаа и некоја пара за некое солидно засилување. Без проблем ќе се бореа за топ 4.
епа тука се гледа големината на тренерите со минимални средства да направат солидна екипа, а не со буџет од 200 милиони и пак да се плашиш дали ке се пласираш за во лш.можеби добро би им дошол еден десен бек и еден напаѓач друго ништо не би менувал и само да не се повредат стандардниве.

F

fantomX

Гостин
Успех е, преку нас го освоија првиот трофеј во 35 години. Исто као Челзи во 2005 година.
Јасна е твојата крајно импотетнтна потенција за курчење, ама Челзи во 2005 освои прв трофеј по пет години а не по 35, и преку Ливерпул во финалето на купот а не преку Манчестер Јунајтед. Чисто процедурално ова, за да не продолжиш да го работиш напразно.

G

Gray Foxx

Гостин
^ Добро требаше да пишам првата титула во PL по 50 години. Секако на тоа мислев. Мај бед!
Пичковски:
Јас се водам од реакциите на играчите, самиот Џеко крева раце. Јес дека е пријателска ама не е ревијална утакмица каде што акцент се става на атракциите.
Се подобрува фитнес, финишинг, ситуации 1 на 1 и извлечени поуки од нив. А воа неписменово па и лежерно се понаша. Ај да му рече одма на Џеко извини а у, гестикулации нормални за човек кој се кае за тоа што не му успеало ајде де. Ама вој вообразен копиљ кур го боли, он е најјак. Има освоено Серие А и ФА куп.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И ја ич не го сакам ретардираново копиле ама тој потег на пријателската не ми делуваше толку страшен. Педерчето Манчини само бара да се рчне. Напраил глупост чекај на полувреме па објаснувај се у соблекувална.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И ја ич не го сакам ретардираново копиле ама тој потег на пријателската не ми делуваше толку страшен. Педерчето Манчини само бара да се рчне. Напраил глупост чекај на полувреме па објаснувај се у соблекувална.
А шо требаше да му направи да го остави уште некоја глупост да направи? Така му треба на он коњон

F

fantomX

Гостин
^ Добро требаше да пишам првата титула во PL по 50 години. Секако на тоа мислев. Мај бед!
Прва ПЛ титула по 50 години со 15 поени пред Арсенал и 20 пред Манчестер Јунајтед. Преку кого бре пиле Челзи ја освоил титулата? :LOL:
--- надополнето: Jul 25, 2011 1:57 PM ---
А шо требаше да му направи да го остави уште некоја глупост да направи? Така му треба на он коњон
Да го извај и ко вистински менаџер да не му обрнува внимание се до соблекувална. Па таму пиштол нека вади ако сака.

Колку и Балотели да е чумбе, Манчини еднакво идиотски како и чумбево реагираше во ситуацијава.

G

Gray Foxx

Гостин
Епа тоа де, не покакаа таа сезона и нас и арсенал. Тоа е успехот шо сакам да му го доловам на момакот.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ахаха каква глупост бе дај не ме заебавај па Анри и Пирес што направија у Премиер Лига кога изведуваа пенал, па што требаше Венгер да ги шамара до Франција и назад? Дека е глуп ко ноќ овој никој не негира ама и дека Манчини е drama queen и тоа не е ништо ново и непознато.
И убаво рече фантом ќе си решиш у соблекувална се што треба остај го нека мафта он со раце ако сака ни е прв ни е последен. И Кристијано Роналдо кога го вадеше Фергусон се бунеше ама бабурчото си остануваше мирен а после у соблекувална сигурно јадел копачки у глава

F

fantomX

Гостин
Епа тоа де, не покакаа таа сезона и нас и арсенал. Тоа е успехот шо сакам да му го доловам на момакот.
Кој успех преку вас и Арсенал. Појќе преку Саутемптон и Кристал Палас отколку преку вас и Арсенал. Вие бевте само пропратни статисти. :LOL:

G

Gray Foxx

Гостин
Уствари коа ќе ми текне на победата од 1-0 на Стемфорд, голот и тимот на Јунајтед тогаш, до негде се осеќам неубаво.
Како и да е, long story short 6 години подоцна... :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.804
епа тука се гледа големината на тренерите со минимални средства да направат солидна екипа, а не со буџет од 200 милиони и пак да се плашиш дали ке се пласираш за во лш.можеби добро би им дошол еден десен бек и еден напаѓач друго ништо не би менувал и само да не се повредат стандардниве.
Да се разбериме. Не велам јас да имаат буџет како Сити, туку нормален буџет. Барем 30 милиони да потрошат.....баш за тоа десен бек и напаѓач што велиш да купат асални. Значи во ред се само малку пари да имаа да се подзасилеа. Баш тоа "малку" им фали за да тераат далеку!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom