Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Па добро бе, овај бетар од тинејџер кон родители се однесува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Блу Арми, што не си го земеш Балотели дома? И така само ти го сакаш :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Затоа никогаш нема да стане голем играч.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Не разбирам, јас пишав дека никогаш нема да биде голем играч, а тоа што сакаат да му ја пукнат фацата(и да го заќутат тоа арогантно створење), ќе си дојде еден ден...можеби не од играч на Јунајтед, ама сигурно од многуте копачи од Стоук, Сандерленд, Виган, Блекпул, итн...кои не ебат жива сила кого кршат.
Во секој случај едно загубено полуфинале во куп(че) не е ништо во споредба со 25 години газење на Англиско тло. :icon_mrgr:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Не разбирам, јас пишав дека никогаш нема да биде голем играч, а тоа што сакаат да му ја пукнат фацата(и да го заќутат тоа арогантно створење), ќе си дојде еден ден...можеби не од играч на Јунајтед, ама сигурно од многуте копачи од Стоук, Сандерленд, Виган, Блекпул, итн...кои не ебат жива сила кого кршат.
Во секој случај едно загубено полуфинале во куп(че) не е ништо во споредба со 25 години газење на Англиско тло. :icon_mrgr:
Showcross, ем има искуство, ем наш е.:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Showcross, ем има искуство, ем наш е.:)
Хаха ти одма на најголемиот копач после роби севиџ и рој кин...јас мислев на овие по нежниве колку толку, ама чим си запнал да му отиде у курац кариерата, ондак рајан е човекот за тие дилеми :icon_mrgr:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Фацата му е,види ги бе види ги ако им ја залепам по една. :icon_lol:

--- надополнето: Jul 25, 2011 11:03 AM ---

Али најзакон е кога престана со карањето со фудбалериве на јунајтед и кога се гушна со Компани и уште толку почна да ги иритира кога почна да се радува (дигање на ракана во воздух на 42 секунда од видеоно) Хахахахаххахахаха :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom