Македонски Супер Куп

• Креатор на темата Креатор на темата Prof.Dr.Beckett
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои супер купот

• Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Пак го наполнија Филип Втори. :pos:

Состојбата на трибините ни е катастрофа, може на прсти да ги изброиш тие што идат да гледат и навиват.

Само ВИП фаци одат на вакви натпревари, не знам шо ти е тоа чудно :icon_lol:

Ааххаахах каков пенал им досудија аааа

И како сакаат да се гледа мак фудбал кога она го судат како пенал ?!? Па нека се ебат менувам канал.

Незнам дали само јас слушнав,или стварно овие "навивачиве" свиреа на химната??

Имаше контакт, ама можеше да продолжи... сам се ѓекна од земја.
Како бе имаше контакт не го ни допре, имаше намера ама го промаши 100% а овој виде не виде си се фрли, а судацов на 3 метри од нив и свири фаул.МИЗЕРИЈА

Како бе имаше контакт не го ни допре, имаше намера ама го промаши 100% а овој виде не виде си се фрли, а судацов на 3 метри од нив и свири фаул.МИЗЕРИЈА
Да немаше контакт, ќе се бунеа фудбалерите на Металург, а тие ја прифатија одлуката на судијата, колку што забележав јас.

Да немаше контакт, ќе се бунеа фудбалерите на Металург, а тие ја прифатија одлуката на судијата, колку што забележав јас.
Затоа што сценариото и резултатот се однапред договорени.

Барем јас така сметам.

Затоа што сценариото и резултатот се однапред договорени.

Барем јас така сметам.

Што корист имаат фудбалерите на Металург за да ја договорат утакмицата ?
Или секогаш кај нас се договорени работите однапред, опасни сме.

A ако се буниш одма ќе ја смениш одлуката на судијата. Убаво се виде дека тргна да праи фаул ама го промаши, а овој од Шкендија виде дека е тука судијата па се фрли. Сепак мое мислење ако мислиш ти дека беше пенал ок.

Финансиска корист?
Шкендија си ја купија титулата во лига, зошто не можат и оваа да ја купат? Да си земат уште една титула пред да ги напушти спонзорот и да се вратат таму каде што припаѓаат, во втора лига.

A ако се буниш одма ќе ја смениш одлуката на судијата. Убаво се виде дека тргна да праи фаул ама го промаши, а овој од Шкендија виде дека е тука судијата па се фрли. Сепак мое мислење ако мислиш ти дека беше пенал ок.
Нормално дека немаше да ја сменат одлуката на судија, ама сите знаеме што се прави ако се досуди непостоечки пенал. А овие беа мртви ладни...а и исти ташак, секако гол ќе постигнеа од таа акција.

Финансиска корист?
Шкендија си ја купија титулата во лига, зошто не можат и оваа да ја купат? Да си земат уште една титула пред да ги напушти спонзорот и да се вратат таму каде што припаѓаат, во втора лига.

Не знам колку си запознат меѓутоа се поголеми се гласините дека има несогласување помеѓу управата на Шкендија и актуелниот спонзор.
Така да, на Минчо чисто се сомневам дека му било понудено пари за да ја продаде утакмицава.

Финансиска корист?
Не сум знаел дека на Минчо му требаат пари, па ќе се продава за еден ебан куп...хаха.
А како мислиш припаѓа во Втора лига, со што? ..тоа што имаат екипа за титула, со тоа што стадионот секогаш им е исполнет до последното место?

Ние сами си ја создаваме судбината.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom