- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Па ако се повредил малце зошто да ризикуаат уште поголема повреда ?
Dobro si zabelezal sto se desi vnatre,i kaj vratata sto im bese zatvorena,no nie tamu 15-20 dusi napagavme,A Shvercerat bea na kraj na severna i koga policiata im ja otvori vratata Shvercerat se pustia od toj vlez,i od tie 15'dusi site se sokria pozadi specialcite,samo 2'ca sprint sakaa nadvor da si izlezat sami,ama po greska im padnaa vo racete na 5-6 Shverceri i imase malce boksuvanje,no ne kako sto treba,zatoa sto specialcite stignaa odma,i nie gi isprativme do nadvor,i policiata pak ne vrati nas na tribina,btw interesno bese.Kako sto vikas ti da bea pusteni 250-300 vnatre,ke bese uste po interesno =)Видов дека се маваше со се и сешто, еден мавна и со патиката хахах ... Полиција имаше насекаде, ама раштракани по 2-3, тука во просторот кај што седеа Гробари имаше само 5-6 полицајци и кога се пуштија Шверцерат и таму другите, едвај се одбранија и џандарите, а не пак Гробарите ... Имаше 2-3 смирени Албанци и тие до некаде ја смирија работата, иначе ќе беше жустро, јас како што забележав и на стадион и надвор немаше никаков контакт, освен тоа што го спомнав со запалката ... Како и да е, Гробари и покрај никаквата организација од страна на домаќинот и големите напори, беа дознати во нивната намера и не им беше дозволено присуство... А, да влезеа сите 250-300 ќе имаше навивање на сред Северна каде што бевме тие 50, па макар и по цена на живот
Миле иначе куќата ја препишал на ФК Црвена звездаОва е Чика Миле звани "Србин" он ти е брате велики Цига и ја незнам како после толку силовања чоекот уште не рикнат!!Свака част мајсторе жилав Циго нема шо?
Е сеа шо е финтата со него? Вака прочитав за него
Цитирам:
Ха ха ха ха I LOVE THIS GAME!!!
- Кога Звезда изгуби 7:1 против Партизан во 1953 година тој се обидел да се убие и помина 1 месец во болница,и од тогаш никогаш веке не отиде на ЈНА.
- 1957 Ѕвезда одиграа 0:0 против Фиорентина во Фиренца и беше елиминирана,а тој излезе од стадионот и се обиде да се убие фрлајки се под воз.Некој го спаси во последен момент.
- Третиот пат кога тој се обидел да се убие било што Ѕвезда во 1970 година била елиминирана од Панатинаикос.Овој пат сакаше да се убие со алкохол!!
Како чоек да не ги сака бреее!