Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хет трик :vozbud:

к*р да јадат ако го купат Нејмар покрај нашиве двајца таленти...

од друга страна пак, грев е да се растури ваков тандем како Сарабија и Мората, ко Раул и Мориентес се. :)

2011-07-22ozil01.jpg

Maјсторке, касни ме....

Изгледа и Месут го каснала, па ќе заспие од отровот.. :)

Сарабија пак асистент, "слаба" школа сме имале бе..

10 минутно видео од прикажаната игра на играчите од кантерата на Реал Мадрид на натпреварот против Белгија. (Мората, Карвахал, Сарабиа и Алекс)

btw, останати десетки слични на Озил што играле во Реал:

1311420350_extras_albumes_0.jpg

Ова за 10кава
Фан клуб на F.C ReaL MadriD
Денес излеговме со соопштение дека Озил во следната сезона ќе игра со бројот 10 на грбот, денес од официјалниот сајт на Реал Мадрид е потврдено дека Озил во следната сезона ќе игра со досегашниот број 23. Оваа значи дека 10ката останува за некој нов напаѓач или пак Ласана останува во тимот !
Ова го видов на една ФБ страна али ми изглеа нешто многу веродостојна по постовите до сега. Како да ја работат дечиња од по 12 години. Башка и на официјалната немаше ништо

Иначе мене 7 на Мората ме потсетува на некој друг, не на Мориентес :)

Iván González (Malaga CF) y José Antonio Ríos (Atletico Sevilla) nuevas caras en este Real Madrid Castilla 2011-12.

Штом го купиле овој Гонзалез (добар беше на менаџер маме му... :D), стопер, најверојатно Варане останува во првиот тим. Другиов е пак лево крило/бек, првпат слушам за него, али одпрва го прочитав Jose Antonio Reyes, си викам WTF !? :pos:

Добро, Мурињо си го исполни ветувањето дека ќе ја засили и Кастиља, но сеа треба и да ја ослаби и да земе еден од напаѓачите во прв тим. :P

Нема ништо на официјалната бре, се губат тие на фејсбук, за кој кур тогаш Озил почна да носи 10 ќе си носеше 23 ако е така. Озил е новата десетка во Реал, и ќе биде во наредните 15 години. Не знам зошто, мене Мората мнооооогу повеќе ме потсеќа на Мориентес него ли на тој ти што го мислиш. :D

Поддршка за семејствата на загинатите во нападите во Норвешка.

El Real Madrid C. F. quiere mostrar su solidaridad con el pueblo de Noruega tras los atentados sufridos en la ciudad de Oslo y en la isla de Utoya el pasado viernes. El club quiere trasladar además muy especialmente su pesar y su cariño a los familiares de las víctimas.

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...cadoOficial/Comunicado_Oficial_2011-07-23.htm

Мислев заради 7цата во репрезентација и дебито на Ла Ромареда + од младинска школа. Раул ll :D

Мората гази,не ни треба ни агуеро ни нејмар кога во тимот го имаме Мориентес II. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom