Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
еве ти страница која ќе го направи тоа
тестирав, работи.

Кај мене не работи...

Unsupported File Format

You have uploaded something that media.io doesn’t support yet. Here are the supported formats:

Ако нешто значи,рекордингот ми е сниман со Нокиа телефон и е со екстензија amr.

Кај мене не работи...

Unsupported File Format

You have uploaded something that media.io doesn’t support yet. Here are the supported formats:

Ако нешто значи,рекордингот ми е сниман со Нокиа телефон и е со екстензија amr.
Пробај со ова има 15 дена trial ама ако е за еднаш ќе ти заврши работа: http://amr-converter-pro.software.informer.com/download/

проб.JPG

Имам со овој ерор проблем..често ми се појавува ие. ерор нид ту клоус.. а иначе ич не користам експлорер

Имам со овој ерор проблем..често ми се појавува ие. ерор нид ту клоус.. а иначе ич не користам експлорер
Прва проценка е дека вирус е во прашање.
Јас би ја почнал вообичаената постапка за чистење (anti malware, anti virus, anti spyware).

unled1oq.jpg

Ај ако може помош?

Ова Anon шо ми го кажа не работи...
any other ideas?
и скенирав немаше вируси, а пред ова да се случи ништо не сум работил, едноставно идам у Downloads и тоа ми се покажува...

Мене ова пред формат ми го дава, да не си измешал нешто со boot devices?

ако има цд оставено внатре секој пут ќе му го дава ова ако му е оставено фирст бут девајс цд-ром.
ама чим го прочита цд-то и увиди дека не е виндоус системот продужува на 2риот бут девајс кој би требало да му е хард дискот.
Стварно не гледам проблем :D

ако има цд оставено внатре секој пут ќе му го дава ова ако му е оставено фирст бут девајс цд-ром.
ама чим го прочита цд-то и увиди дека не е виндоус системот продужува на 2риот бут девајс кој би требало да му е хард дискот.
Стварно не гледам проблем :D

Нека каже повеќе, да не му седнал некој на ПЦ и пробал да си поигра со биосот :Р

WTF????

Јас ништо неможам да приметам од сликава, да објасниш би било супер.

Ти се укочува тука ли?
Мене ова пред формат ми го дава, да не си измешал нешто со boot devices?
Значи ја вчитува матичната и веднаш преминува на ова и тука се укочува, тастатурата несака да работи пробав со две различни тастатури и двете несакаат само едната беше на усб кабел, ЦД-ромот е празен, сестра ми вели дека нема никаде чепкано мада ја не верувам, ја одма би правел формат ама имам многу важни документи во компјутерот.

незнам едино што би ти кажал е пробај врати го (ресетирај) биосот на factory settings ако пакнајќе тогаш нешто ти е поебано со фајловите и мастер бут рекордот пошто тоа е првото што го вчитува што значи тука кочи

Значи ја вчитува матичната и веднаш преминува на ова и тука се укочува, тастатурата несака да работи пробав со две различни тастатури и двете несакаат само едната беше на усб кабел, ЦД-ромот е празен, сестра ми вели дека нема никаде чепкано мада ја не верувам, ја одма би правел формат ама имам многу важни документи во компјутерот.

А да го извадиш хардот и да одиш да го ставиш кај другар, па да си снимиш цедиња? Не е нешто сложено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom