Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А коа сите очекувавте да му ја пушти последната на Блекпул против Холовеј за кој ете се знае дека се пријатели вон теренот, зашто ве немаше нигде со тие тези кога изгуби Блекпул 4-2? За опстанок во лига се работеше.
ако де тек му станува курва на Ферги, ти текнуе како ги повече оние од позајмица
башка во овие 3 години Манчестер има макс бодови од Стоук. Чекај ќе видиме ако дојдат некогаш во опасна ситуација Стоук па да им пушти Јунајтед како што тоа им го направи на Вест Хем во последно коло... Ај ти остај тој муабет си има Ферги дилови јасно му е тоа на секој...
Не сме ние како тебе , од уста да не го вадиш Манчестер, ко дрога ти е те разбирам...Досаден ти сум? Pull the strings, банирај те ме. Знаеш, вашите навиавчи се поинтересни. Фергусон ова, Манчестер ова, Ливерпул вака, 20 години така. Ама што...
Прво, ако не знаеш во какво стање Гвадриола ја затекна Барселона, те молам не спомнувај. Второ, на Фергусон му беа потреби 7 години за да освои титула во Премиер лига. Во тие седум години се растураа многу работи, меѓу нив и Евертон. Кој ве собираше ко ѓубре во 5 сабајле.
Второ, не ми зборувајте за масони и останати глупости. Па за Пулис се смејат бе. Човекот кој ги повлече играчите од Престон кога синот на Алекс доби клоца. Тоа е случајно или од омраза? манчестер Јунајтед никогаш нема да изгуби од Стоук се додека Пулис е тренер.
А тоа „пеер Пулис е три години во ПЛ“ е најдебилната изјава. Што бре дека е само три години во Премиер? Тоа е показател за нешто? Или дека Манчестер е единствениот тим кој нема изгубено ниту бод од Стоук? Друго?
И трето... ако не ти се дискутира со мене, не прави го тоа. Имаш многу колеги фанови на манчестер Јунајтед, и слободно оговарајте го Ливерпул и нивното трошење пари на дрва како хендерсон. Секој втор збор нека ви биде Ливерпул, што има тука проблем. Правете вицови, правете она. Се додека барселона не ја сретнете во Финале, и тогаш изјавите дека подобриот победил. А во друг случај, Кинг Кени го начекал Манчестер ослабен и другите тимови уште послаби.
Досаден ти сум? Pull the strings, банирај те ме. Знаеш, вашите навиавчи се поинтересни. Фергусон ова, Манчестер ова, Ливерпул вака, 20 години така. Ама што...
Прво, ако не знаеш во какво стање Гвадриола ја затекна Барселона, те молам не спомнувај. Второ, на Фергусон му беа потреби 7 години за да освои титула во Премиер лига. Во тие седум години се растураа многу работи, меѓу нив и Евертон. Кој ве собираше ко ѓубре во 5 сабајле.
Второ, не ми зборувајте за масони и останати глупости. Па за Пулис се смејат бе. Човекот кој ги повлече играчите од Престон кога синот на Алекс доби клоца. Тоа е случајно или од омраза? манчестер Јунајтед никогаш нема да изгуби од Стоук се додека Пулис е тренер.
А тоа „пеер Пулис е три години во ПЛ“ е најдебилната изјава. Што бре дека е само три години во Премиер? Тоа е показател за нешто? Или дека Манчестер е единствениот тим кој нема изгубено ниту бод од Стоук? Друго?
И трето... ако не ти се дискутира со мене, не прави го тоа. Имаш многу колеги фанови на манчестер Јунајтед, и слободно оговарајте го Ливерпул и нивното трошење пари на дрва како хендерсон. Секој втор збор нека ви биде Ливерпул, што има тука проблем. Правете вицови, правете она. Се додека барселона не ја сретнете во Финале, и тогаш изјавите дека подобриот победил. А во друг случај, Кинг Кени го начекал Манчестер ослабен и другите тимови уште послаби.
А Арсенал како да не му ги пушти на Вест Хем двете утакмици после онаа сезона кога во последното коло му направија услуга на твојот тим и го победија Тотенхем 2:1?
Не, Фергусон не е светец. Ама другите уште помалку...
не сум преокупиран, ниту искомплексиран. Ни со Реал, ни со Барса, ни со Манчестер.
Комплексот е едно нешто, а решението, односно лечењето на комплекси е нешто друго. Зборот што Вие цело време го баравте. Знаеш... кога имаш сиромашен дух, мора да се гордееш со нешто апстрактно, како што се титули на некој друг тим. го посветуваш животот на фудбалски клуб (кога ќе навлезеш длабоко во случајот, ќе видиш дека нема поента тоа). Бидејќи немаш на што да ја потпреш душичката, ја потпираш на нешто кое не е твое, кое можеш да му го турнеш под нос на некој, кој се пали на нешто послабо. Во случајов со Ливерпул. Откако го престигнавте во титули, егото ви порасна до небо. Сега имате голем,а вредност и на вашата личност, и на тимот кој го сакате. Впрочем, преку него.
Затоа, се што правите - правите за и околу Манчестер.
Therefore... ова е мој последен коментар на форумот. Ова е вест која ќе ги израдува многумина. Но, нема загуба. Јас и онака дојдов за да изразам подршка за протестите (ако се сеќавате). Не дојдов да се расправам за фудбал. Иако тоа го правев од разонода. Знаеш, само навивачите на МАнчестер се добра мета. Ги има многу, и кој од кој поглуп. Нема промашај. Со навивачи на реал никад не сум можел да го правам тоа.
Следниот пат кога ќе споменте комплекс и преокупираност, погледнете кон себе си.
Хранење на его со нешто што не е ваше е резултат на комплекс.
Има дефиниции во разни литератури.
Поздрав. До никад!
Арсенал таа година беше очаен и Тотенхем му дишеше во врат, верувај не би му пуштил бодови на никој кога е во таква ситуација.
Да не му пуштивме и на Њукасл бодови сезонава?
Оваа сезона ќе биде најверојатно и највозбудливата и најнепредвидливата сезона.
Шо тоа беше тешко лани за Манчестер Јунајтед во ПЛ?Како според навивањето и кладилниците, лично и јас си очекувам 20та титула, нема што повеќе да коментирам, ама би било многу потешко од лани.
Пеер со Карло правеа муабет додека искачаа од тунел увек коа играа Челзи Манчестер, сигурно и Карло е во подмасонската група.
„врвот од англискиот фудбалски систем“ - ништо лично до Факе кој ја почнал темава, ама ова мене ми звучи крајно бедно.
Инаку, вака е работава, клубовите сместени во посебен кош по нивните реално можности сезонава по мое...
Манчестер Јунајтед
Манчестер Сити
Челзи
Арсенал
Ливерпул
Тотенхем
неебитнонатаму....
--- надополнето: Jul 22, 2011 2:29 PM ---
--- надополнето: Jul 22, 2011 2:35 PM ---
Шо тоа беше тешко лани за Манчестер Јунајтед во ПЛ?
How can Chelsea think of changing a coach like him?