Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Луѓе, може некој да ми каже како се поставува рачно GPRS/3G на Windows Mobile (6.1) од ONE PRE-PAID.
Она автоматското никако не ми работи, де не ми стига порака, де не го прифаќа кодот (1111). Телефонот е флешнат и отклучен T-mobile MDA Vario III (ребрендиран HTC TyTN II).

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Побарај во опции APN треба во нетворкс да е.
Името на акцес поинтот треба да е One, додека во јузер треба да пишеш internet и толку :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Побарај во опции APN треба во нетворкс да е.
Името на акцес поинтот треба да е One, додека во јузер треба да пишеш internet и толку :)
Јок, не бива. Пробав секакви комбинации.
А да не ме одбиваат оти имам малку кредит на бројот (нов ми е, немам ставено додатен кредит)?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Очигледно :) Треба да имаш минимум 60/70 денари и да активираш Интернет услуга на тој број. Препорачливо е однапред и да си купиш неколку гигабајти

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
дали знае некој како ги даваат samsung телефоните во т-мобиле? пример Samsung Galaxy 3 или Samsung Galaxy mini, дали ги даваат и во црна боја? освен бела. поздрав

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Иам Nokia C6 и со картица на vip ми подржува интернет и без проблем ми се пушта, со оваа од one ми вика "Connection not available". Значи очигледно е до картицата не до телефонот. И сеа муабетот ми е дали има one некоја посебна процедура на активирање и ако има која е таа? Фала. :)

S

Sasha

Гостин
Idi na sajtot na one.com.mk i vo prilagoduvanje ke go pises tvojot br i ke dobies kod posle toa ke ti bide avtomatski prikazan tvojot mobilen i ke si odberes za sto sakas da go aktiviras mobilniot dal iza mms ili za surfanje preku net i sledi go upatstvoto ponatamu,pozdrav :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ме интересира дали е можно да се инсталира Android на Samsung Star II или па ако неможе некој да ми каже themes и такви работи од кај да симнам :cuc:
Ај некој нека одговори или нека ме отера у пм, колку да знам дека сте виделе :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Иам Nokia C6 и со картица на vip ми подржува интернет и без проблем ми се пушта, со оваа од one ми вика "Connection not available". Значи очигледно е до картицата не до телефонот. И сеа муабетот ми е дали има one некоја посебна процедура на активирање и ако има која е таа? Фала. :)
http://one.mk/default.aspx?SectionID=889&pos=4

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Zdravo, imam nokia e71 , go kupiv poloven, super telefonce, pred nekoj den mi zakaci virus i mu napraviv master reset, koga go ukluciv mi bara lock code, probav so default kodot , ne go biva, cackav po internet i najdov nekoi secret codes , ama site se vnesuvaat so taraba ili zvezdicka napred , a nemozam da gi ukucam vo poleto za lock code, ima li nacin da se sredi toa ili moram da go nosam vo servis? fala odnapred....

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Имам HTC Hero и сакам да прашам дали има опција за прегледување на тоа колку интернет имам потрошено. Сега од ONE има безплатен интернет до 200мб. Сакам да гледам до каде сум да не го поминам лимитот и се заборавам :)

Член од
8 јули 2011
Мислења
107
Поени од реакции
62
Имам HTC Hero и сакам да прашам дали има опција за прегледување на тоа колку интернет имам потрошено. Сега од ONE има безплатен интернет до 200мб. Сакам да гледам до каде сум да не го поминам лимитот и се заборавам :)
имаш апп. du meter бесплатна е во маркетот.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Zdravo, imam nokia e71 , go kupiv poloven, super telefonce, pred nekoj den mi zakaci virus i mu napraviv master reset, koga go ukluciv mi bara lock code, probav so default kodot , ne go biva, cackav po internet i najdov nekoi secret codes , ama site se vnesuvaat so taraba ili zvezdicka napred , a nemozam da gi ukucam vo poleto za lock code, ima li nacin da se sredi toa ili moram da go nosam vo servis? fala odnapred....
Мораш во сервис, fucked up е сеќурити ареата.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Кој оперативен систем е подобар андорид или бада ?

Kajgana Shop

На врв Bottom