- Член од
- 8 јули 2011
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 62
Епа треба да ја sign-еш со твој сертификат.Sega probav da ja instaliram no nemoze.Gi iskluciv zastitite kako online proverka na sertifikatot ama pak nisto.
Neznam sto drugo da napravam.
Епа треба да ја sign-еш со твој сертификат.Sega probav da ja instaliram no nemoze.Gi iskluciv zastitite kako online proverka na sertifikatot ama pak nisto.
Neznam sto drugo da napravam.
Јок, не бива. Пробав секакви комбинации.Побарај во опции APN треба во нетворкс да е.
Името на акцес поинтот треба да е One, додека во јузер треба да пишеш internet и толку
Ај некој нека одговори или нека ме отера у пм, колку да знам дека сте виделеМе интересира дали е можно да се инсталира Android на Samsung Star II или па ако неможе некој да ми каже themes и такви работи од кај да симнам
http://one.mk/default.aspx?SectionID=889&pos=4Иам Nokia C6 и со картица на vip ми подржува интернет и без проблем ми се пушта, со оваа од one ми вика "Connection not available". Значи очигледно е до картицата не до телефонот. И сеа муабетот ми е дали има one некоја посебна процедура на активирање и ако има која е таа? Фала.
имаш апп. du meter бесплатна е во маркетот.Имам HTC Hero и сакам да прашам дали има опција за прегледување на тоа колку интернет имам потрошено. Сега од ONE има безплатен интернет до 200мб. Сакам да гледам до каде сум да не го поминам лимитот и се заборавам
Мораш во сервис, fucked up е сеќурити ареата.Zdravo, imam nokia e71 , go kupiv poloven, super telefonce, pred nekoj den mi zakaci virus i mu napraviv master reset, koga go ukluciv mi bara lock code, probav so default kodot , ne go biva, cackav po internet i najdov nekoi secret codes , ama site se vnesuvaat so taraba ili zvezdicka napred , a nemozam da gi ukucam vo poleto za lock code, ima li nacin da se sredi toa ili moram da go nosam vo servis? fala odnapred....