- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
google.com > wga crack > првиот линкИспосимнував вакви и ништо не ми помогна, некое друго решение?![]()
google.com > wga crack > првиот линкИспосимнував вакви и ништо не ми помогна, некое друго решение?![]()
Десен клик на Desktop и оди Screen Resolution и намести тамуПред некој ден ми го форматираа компјутерот и се беше ок, ама денес коа го уклучив. видов дека се ми е смалено, значи не само иконите на десктоп, туку се, буквите се минијатурни, на операта зумот морав да го направам 150 % за да видам нешто, скајпот само со лупа се гледа, дај кажете како да се вратам на претходната големина
Иначе Windows 7 имам.
Џабе е, само ми се расипува сликата, а пак се е минијатурно, само малку поголемо ама пак не како што треба.Десен клик на Desktop и оди Screen Resolution и намести таму![]()
Смени ја резолуција, инсталирај драјвер ако нема, и освежувањето на монитирот на највисоко.Џабе е, само ми се расипува сликата, а пак се е минијатурно, само малку поголемо ама пак не како што треба.
Башка не сум сменила резолуција, само од себе ми се смали се коа го уклучив пц-то.
probav so alcohol 120 % ama ko ke izlezi setup.exe ne saka da go instalira pisi " this instalation package is not suported by this procesor type.contact your product vendor. Neznam so mu eЈа имав порано. Кој е проблемот?
Можно е да си симнал 64 битна верзија... а процесорот ти е 32 битен. Во тој случај барај 32 битна или барај ознака x86 покрај името на програмата.probav so alcohol 120 % ama ko ke izlezi setup.exe ne saka da go instalira pisi " this instalation package is not suported by this procesor type.contact your product vendor. Neznam so mu e
mi ja dade 1 drugar na cd ne ja simnav......kizne kakva e a mojot pc e 32 bit ....sepak fala ke ja pobaram da ja simnam od nekadeМожно е да си симнал 64 битна верзија... а процесорот ти е 32 битен. Во тој случај барај 32 битна или барај ознака x86 покрај името на програмата.
Ако ти е 64 битен процесорот, барај x64 верзија од програма...
Ако незнаеш шо процесор имаш иди десен клик на my computer и види шо ти пишува кај system type.
http://fs34.filehippo.com/2319/af58e699f4fd45f788dd029ed7ec1b12/Alcohol120_trial_2.0.1.2033.exemi ja dade 1 drugar na cd ne ja simnav......kizne kakva e a mojot pc e 32 bit ....sepak fala ke ja pobaram da ja simnam od nekade
http://www.sevenforums.com/tutorials/443-dpi-display-size-settings-change.htmlПред некој ден ми го форматираа компјутерот и се беше ок, ама денес коа го уклучив. видов дека се ми е смалено, значи не само иконите на десктоп, туку се, буквите се минијатурни, на операта зумот морав да го направам 150 % за да видам нешто, скајпот само со лупа се гледа, дај кажете како да се вратам на претходната големина
Иначе Windows 7 имам.
еве ти страница која ќе го направи тоаПрограм со кој можам снимања во recordings да ги правам mp3 ?
Повеќе деталји за тоа од кога почна да ти се јавува ова, дали имаш нешто инсталирано во меѓувреме, дали ти се појавува на подигање на компјутерот...??![]()
Ај ако може помош?
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\opennewprocess\command]
"DelegateExecute"="{11dbb47c-a525-400b-9e80-a54615a090c0}"
[HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\opennewwindow\command]
[HKEY_CLASSES_ROOT\opensearchfilefolderresult\shell\open\command]
@=""
"DelegateExecute"="{99969a8f-27e6-4adf-ab9f-b5b5e90d4733}"
[HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\explore\command]
[HKEY_CLASSES_ROOT\WMP11.AssocFile.m3u\shell\Enqueue\command]