Што ви е важно да има вашата идна невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Јаооо забега со муабетот. И не знам зошто вие жените кога некој ќе ви рече сакам пита, му враќате со теоријата „тоа кај мајка ти“ !? Како прво јас ја сакам питата и мирисот на тазе печена пита, а нема везе кој ја готви. И како второ, колку за информација, БАБИТЕ ја правеа, а не мајка ми. ;)

А за јавањето, јасно е тоа, ама на гладен стомак, ни ја не давам да ме јава некоја. ;)

Јас колку што знам на празен стомак подобро се завршува „работата“ па отпосле се наситуваш со храна :pipi:

Јас колку што знам на празен стомак подобро се завршува „работата“ па отпосле се наситуваш со храна :pipi:

Е да бе, па да ми кркорат цревата сред „работата“. ;)

Не држи вода ова. За да одржиш ерекција подолго време пријателот си бара повеќе крв, а повеќе крв на празен стомак нема да добиеш. Е сеа на дотичниот твој може му е помал, па затоа го нема овој проблем.

Што треба да поседува мојата идна жена. Тоа е секако почит, а не стравопочит, памет ( да не морам за се да и цртам, дека не сум добар уметник), граница во смисла на што може финансиски да си дозволиме во моментот, да има добри манири, голема самосвест за хигиена, како лична така и за одржување на домот. Сексот е она што веќе ми е или ќе ми биде познато, од причина што никој не зема жена или купува кола, без истата претходно да ја проба.

kolku vreme si vo brak sigurno nekoj do sega probal da ti se udvara :) ne si se dovela vo situacija na iskusenie :)

јас не сум 20 години и знам да не се доведам во ситуација да ми се удвара некој.
како да бидам во искушение кога се уште ми игра срцето кога ќе слушнам дека го става клучот во бравата :)

јас не сум 20 години и знам да не се доведам во ситуација да ми се удвара некој.
како да бидам во искушение кога се уште ми игра срцето кога ќе слушнам дека го става клучот во бравата :)

За ваква жена се молам секој ден.

оставив цел еден живот за да бидам со мојот маж.
и уште 100пати да се родам, пак ќе го направам истиот избор.
многу малку се оние што се во брак, а коишто го делат моето мислење.

Е сеа на дотичниот твој може му е помал, па затоа го нема овој проблем.

images

Не држи вода ова. За да одржиш ерекција подолго време пријателот си бара повеќе крв, а повеќе крв на празен стомак нема да добиеш. Е сеа на дотичниот твој може му е помал, па затоа го нема овој проблем.

Може си голем гурман па неможеш да помислиш на ништо друго осем храна кога си гладен, а со тоа дека немало ерекција или му бил мал ич па не ти држи вода, некои имаат многу побитни работи како приоритет наместо храната, он е трениран да издржува гладост до бесвет, така да не му е проблем кога ќе му се прионади дал е сит или гладен искуството и кондицијата се страшна работа , траст ми ај тел ју д тру :)

ти очигледно нема што да кажеш, па само колку да напишеш нешто.
бтњ, вие по колку години имате?
да не трошам џабе тастатура.
Што ќе ти се години,и 5 да имам сигурно попаметно од тебе размислувам.:D

Може си голем гурман па неможеш да помислиш на ништо друго осем храна кога си гладен, а со тоа дека немало ерекција или му бил мал ич па не ти држи вода, некои имаат многу побитни работи како приоритет наместо храната, он е трениран да издржува гладост до бесвет, така да не му е проблем кога ќе му се прионади дал е сит или гладен искуството и кондицијата се страшна работа , траст ми ај тел ју д тру :)
Свака му част ако издржува секс од три - четири саата на сосема гладен стомак, ваљда и тоа ги тренираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom