S
smexy
Гостин
Не сакам дизни музика
Не сакам дизни музика
Јееееееееее нов бенд за слушање. Ако сите песни им се вака моќни како оваа, „поштујем“. А за сите тие што неможат да ги разберат текстовите или што пеат, има текстови на интернет бре луѓе.Чекајте нов албум од Fleshgod Apocalypse [Agony], ќе излези 9ти Август оваа година. И еве ја првата песна - The Violation!
Ги слушам сите што си ги набројал. Ако ти се допаѓа Disturbed пробај ги и Soil. Меѓутоа да напоменам пејачот на Disturbed ми е многу „позер“ и некако последниот албум им е искомерцијализиран. Како прво типчето незнае да се однесува на сцена (на спотовите). Тоа е мое мислење и немојте одма „буреци“ да ми јадете.Ги имам слушнато, дури мислам дека и видеово во темава го имам сретнато. Одличен вокал, супер инструменталка, текстовите не ми се по вкус, затоа и не ги слушам овие и DT, a баш ми се допаѓаат инструменталката и вокалите. Најбитен (на прво место) дел кај сите жарнови ми се вокалот и текстот, а се друго е после нив < затоа и поголемиот дел од метал бендовите не можам да ги слушам
А перфектна комбинација за вокали, инструменталка и текстови за мене се tool, soad и disturbed. Ако имате предлози за слични бендови, слободно.
За ова се согласувам потполно со тебе. На новиот албум му фалеше само уште некоја песна со auto-tuneГи слушам сите што си ги набројал. Ако ти се допаѓа Disturbed пробај ги и Soil. Меѓутоа да напоменам пејачот на Disturbed ми е многу „позер“ и некако последниот албум им е искомерцијализиран. Како прво типчето незнае да се однесува на сцена (на спотовите). Тоа е мое мислење и немојте одма „буреци“ да ми јадете.
Старите рекле: Не го пикај задникот....Не можам сеуште да ве сфатам
геј метал?Затоа металот има повеќе под-жарнови нели? За да можат слабаците како мене да слушаат софт метал
Не требаКога инструменталката во песна со про-христијански мотив во текстот е перфектна, а јас сум атеист, не треба да имам никаков проблем со слушање на песната, или?
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_metalНе треба
П.С. Дај пример за таква “про-христијанска“ песна жити се
Прво не побарав одговор од тебе. Второ не побарав жан’р дали постои туку песна. Конкретно со име и изведувач. Ако не ти се бара, не постирај квази одговори.http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_metal
Не ми се бара низ јутјубот песни, ама еве ти линкче од википедија дека постои како жанр, па прочитај си фино лепо.