Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сега ми кажаја таке, дај Боже да е само недоразбирање. Ама по све изгледа вистина е....

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.404
Поени од реакции
16.633
^ Што конктретно ти кажале ако не е тајна ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе ви кажем утре/задутре све како е, дан испадне после да не е точно па ја измисљуем овде. Ви кажуем тоа што ми кажаја, а не ми кажа било кој. Ќе видимо денојве.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Браќа каков Тетекс се очекува оваа сезона , се засиливте ли ? х) позз од Скопје

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Ова дека спонзорот замина и јас слушнав исто така денеска и намерно не пишав мислев дека е некоја шега али по се изгледа е вистина..

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Ова дека спонзорот замина и јас слушнав исто така денеска и намерно не пишав мислев дека е некоја шега али по се изгледа е вистина..
Несум малце во тек, Тетекс остана без спонзор?

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Несум малце во тек, Тетекс остана без спонзор?
Па најверојатно да, овој муабет денеска кружи по Тетово наводно спонзорот од Чешка тој Димитриј заминал од клубот по само две недели..

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Па најверојатно да, овој муабет денеска кружи по Тетово наводно спонзорот од Чешка тој Димитриј заминал од клубот по само две недели..
Штета ако е така :(но во секој случај сигурно има уште спонзори зад Тетекс

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Гледам дека си бил, па ај ако можеш кажи со кој тим игравмо денеска и кој са нови играчи.

Иначе сеа дознавам дека ни го напикале најјако што може. Играчиве од денеска све заминале у Лисиче, нема ниеден останато а све тоа со спонзорот биле глупости. Незнам што да речем стварно......:mad:
У прво: Марко,Шиш,Чаплич,Цуки,Каспер,Блажо,Трипуновски,Алију,Урош,Аце и Али. У второ: Мац,Жика,Оџак,Столевски,Горан,Кико и другите мислим дека беа од младинците, зошто не ми беа познати.
Инаку, и ја чув дека после утакмицава имало нешто конфликт..али деновиве ќе се знае се што како ќе биде.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Спонзорот усвари и не постоел по моите сознанија, наводно котизацијата на Тетекс ја платил фан на Тетекс со цел клубот да не згасни, за од после да улетаат повторно Гризли и компанија, Зечевич бил усвари човек на Гризли кој ги лажел фудбалерите во овие две недели дека се е ок. Тој Димитриј Јовков пред натпреварот со Скопје се јавил во ФФМ и ги обавестил дека нема појма дека го превзел Тетекс и дека целава работа е една голема лага.
Играчите по мечот со Скопје од Зечевиќ побарале пари (они кои се од страна) за превозот и овој побегнал, после тоа на враќањето во Тетово, играчите ја дознале целата оваа лакардија по што ја си ја собрале опремата и рекле дека ќе идат у Еуромилк кој сега е под поткровителство на Брацо..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.404
Поени од реакции
16.633
Ох леле, шпански серии :tapp:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
ако навистина направиле така
си плачат за ќотек целата управа од тетекс од еден добар клуб направија ништо си играат курот со навивачите па мора да се стави крај на оваа шпанска серија

Член од
21 јули 2011
Мислења
8
Поени од реакции
4
Vojvodi mislim deka e vreme da se razbudite pred da bide kasno!!! Teteks propagja nema pari nema sponzor nema igraci klubot za nekolku dena nema da postoi dokolku nesto ne se napravi!! Mora da se najde nacin Teteks da se spasi svite traete ve nema nigde mislim deka e sramno ova sto se desava ej ZA GRADOT TETOVO MISLIM DEKA TREBA DA SE ZAINTERESIRAA NE SAMO VOJVODITE TUKU SVITE MAKEDONCI PA DURI I DRZAVNI INSTITUCII. TETEKS I TETOVO MORA DA OPSTOJAT NE MOZE TAKA LESNO DA SE DADAT AJDE MAKEDONCI NE MORA DA CEKAMO DRUG DA NE SPASI TREBA SAMI MALCE DA SE ZAMISLIMO STO SE DESAVA I DA SE NAOGA CARE ZA NEKOLKU DENA POCNUE PRVENSTVO A MI E NEMAMO NISTO I NIKOGO KUR NE GO BOLI!!! NIKOJ EVE NE PISUE NA FORUM NIKOJ NE CITAM DA PISE NA FACEBOOK DALI SVITE ZAMOLCEVTE I OSTAVATE NA GOSPODA STO CE SE DESI SO TETEKS??? AJDE VOJVODI AJDE MAKEDONCI ZAEDNO ZA TETEKS MORA DA OPSTANE KLUBOT NE SMEEMO DA DOZVOLIMO KLUBOT DA PROPADNE!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За жал тиа што треба да презема нешто седа со скрстени руке...

Kajgana Shop

На врв Bottom