Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Калц ми е дефинитнвно најантипатичен тренер шо некоаш го иам видено у нашава лига.
Коа ќе помислам на него ми текнува на дебилни ствари кои ги има правено како тренер на Скопје.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
@ Златко_македон многу испади имал Али на терен....Многу провоцирал и дури има влезено во конфликт со некои Војводи....НЕ Е ДОБРОДОЈДЕН тој....
А Калц мие баш интересен прав мафијаш си е :D си има стил човекот ....:cool:

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Aj нека напише некој овде кој са официјални засилувања на Тетекс не сум бш у тек со настаниве...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Место со Руфеја, утре пријателска со Скопје во Скопје.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Сега разбрав од блиски извори на клубот кој играчи се дојдени во Тетекс до сега дојдени се Александар Стојановски, Илбер Алиу, Владимир Секуловски, Милан Ристовски, Марјан Маџаровски и Александар Бошковски овја засилување се до сега во Тетекс 99% точна информација ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сега разбрав од блиски извори на клубот кој играчи се дојдени во Тетекс до сега дојдени се Александар Стојановски, Илбер Алиу, Владимир Секуловски, Милан Ристовски, Марјан Маџаровски и Александар Бошковски овја засилување се до сега во Тетекс 99% точна информација ;)
Да не се работи за млад одбранбен играч,накај 20 години ?!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лазо Илиев од денеска ново име :)
Точно, денеска беше на тренинг. Конечно Илиев кај нас, лани глупата управа не го сакаше зошто не бил доволно квалитетен, а после на секоја утакмица против нас ни даваше по еден гол минимум. Екстра напаѓач.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Да не се работи за млад одбранбен играч,накај 20 години ?!
Да тој е..беше кај нас и последната година кога бевме во 2ра лига.
Инаку, Кире Степановски и Јанкер дали биле на тренинг?

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Oџак и официјално во Тетекс покрај него во тимот е дојден и Александар Стојановски како и Џангаровски,Ристов,Трипуноски и Тодороски ако знае некој што играа овја нека пише :) и Илбер Али веќе неколку дена тренира со со Тетекс Даниел Јовановски го продолжил договорот со Тетекс звер играч :)

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Кој е овој ТОДОРОСКИ да не е тој што играше во Работнички потоа во Вардар Гоце Тодоровски?

Kajgana Shop

На врв Bottom