Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Тоа што Груевски го признал Косово, зашто така му е кажано не значи дека некој друг се согласил со таквиот став. А вие сиктер планина, г од навивачка група немате.Гробари на Филип II имало,шиптаp у Београд немало нити ќе има :) Уште тони лој треба да изедете за да бидете пред се луѓе, а после два милениума може да размислите за навивачка група.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
а штом си паметен зошто на ја споредуваш београд со тетово ? ? ? и да ти текне колку тие имат разлика
Јас во ниеден момент не сум споредувал Белград и Тетово!!Мислам смешно би ми било да си помислам да споредувам ,а камоли да споредувам.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Тоа што Груевски го признал Косово, зашто така му е кажано не значи дека некој друг се согласил со таквиот став. А вие сиктер планина, г од навивачка група немате.Гробари на Филип II имало,шиптаp у Београд немало нити ќе има :) Уште тони лој треба да изедете за да бидете пред се луѓе, а после два милениума може да размислите за навивачка група.
ehheheh gruevski ne stanal premier so moite glasovi ni vo prviot ni vo vtoriot mandat sorry ja ne vidov transparent grobari vo filip 2 osven edna mala grupa koi se obidele deklarirajki kako albanci i kupile bilet vo tetovo pa bea otkrieni od svercerive od taa strana pa izberkani so cotek nadvor - citaj pogore go imas izvestajot od eden covek koj si bil na lice mesto

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
абе да неси бил во таа група од 250 македонски гробари што ја погрешиле адреса во стадионот филип 2 - што пишуваш толку наивни коментари ---- и не заборавај не само косово туку Република е Косовес нели си го признал како независна држава хехехехехе
Не немам потреба да лажам како тебе дека сум бил....
Тиа детски фантазији демек погрешиле улазот и сте ги тепале не пие вода...

Колку години ви имате?

За Косово ќе биде признато како држава кога ќе влезе во Уедини Нацији.Таква е процедура...
А оваа сега е само циркус на НАТО и ЕУ....Не е ваше....ни Српско....вакум територија....
Офф топик...оваа...

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Se izvinuvam ova ne vazi za site Albanci zasto i od niv ima razbrani luge
Ama za ovie sto otidoja na stadion.
Abe stoki ne vospitani ne ste na miting od politicka partija da skandirate protiv drzavata sto ve skoluva leci sto vi plaka palti za da rabotite vo admistracija.
No dobro pravite da se pokazete vo evropa sto luge ste ne civilzovan narod
I site da odite da zivete vo stranstvo pak nema da se iskulturite.
I taja Albanija sto vie ja barate ne ve saka ve smeta za necivilzovani
Evo ti i dokaz gledajte bre stoki ni edni
http://www.youtube.com/watch?v=1u-p3-ObNok
Se pravite religiozni muslimani ne znam koj kuran go citas za vaka da se odnesuvas.
Na niedna strana tvojata religija ne go opravduva toa sto go pravese na stadion
da gi vregas sograganite sosedite tvoi
Ima mnogu raboti da vi kazam ama nema da padnam na vas level
Necivilzirani luge ne skoluvani bez domasno vospituvajne
Ne me repliciraj bidejki ne vredis da ti odgovarm

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
и што ми чуе кур мене и јас сум имал девојка македонка па сега да го пишам тука колку пати сум го ебал и ми го пушел нели збориме за навивање и футбал
Од многу работа на нивчето сунцето го ударило тебе у глава и оп си го ебел соаргатот а тој ти го пушел. :pos:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
ehheheh gruevski ne stanal premier so moite glasovi ni vo prviot ni vo vtoriot mandat sorry ja ne vidov transparent grobari vo filip 2 osven edna mala grupa koi se obidele deklarirajki kako albanci i kupile bilet vo tetovo pa bea otkrieni od svercerive od taa strana pa izberkani so cotek nadvor - citaj pogore go imas izvestajot od eden covek koj si bil na lice mesto
Абе најјаки сте, кој може со вас.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се сомневам дека Шверц и Баљшит тепале Гробари...тие нема да можат на крај да излезат со македонските гробари од Куманово а камо ли со хулиганите од БГ.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Не немам потреба да лажам како тебе дека сум бил....
Тиа детски фантазији демек погрешиле улазот и сте ги тепале не пие вода...

Колку години ви имате?

За Косово ќе биде признато како држава кога ќе влезе во Уедини Нацији.Таква е процедура...
А оваа сега е само циркус на НАТО и ЕУ....Не е ваше....ни Српско....вакум територија....
Офф топик...оваа...
читај ги сите коментари на оваа тема особено овие од 60 до крај не знам на која страна точно објаснуваше еден македонец што бил со нив и многу детално покажува кај се собрале и како дојделе до стадион а за косово не знам што да ти кажам таа е вакум територија за неалбанско население најчиста држава од етнички аспект во балкан 95 % албанци сега и тие 5% од митровица полека ке си бегат и цаос
--- надополнето: Jul 20, 2011 6:18 AM ---
Се сомневам дека Шверц и Баљшит тепале Гробари...тие нема да можат на крај да излезат со македонските гробари од Куманово а камо ли со хулиганите од БГ.
не ве видов нигде особено вас сербоманиве од куманово за вас многу се дискутирал дека ке дојдете во голем број ама изгледа нешто ви дувал позади
--- надополнето: Jul 20, 2011 6:25 AM ---
Se izvinuvam ova ne vazi za site Albanci zasto i od niv ima razbrani luge
Ama za ovie sto otidoja na stadion.
Abe stoki ne vospitani ne ste na miting od politicka partija da skandirate protiv drzavata sto ve skoluva leci sto vi plaka palti za da rabotite vo admistracija.
No dobro pravite da se pokazete vo evropa sto luge ste ne civilzovan narod
I site da odite da zivete vo stranstvo pak nema da se iskulturite.
I taja Albanija sto vie ja barate ne ve saka ve smeta za necivilzovani
Evo ti i dokaz gledajte bre stoki ni edni
http://www.youtube.com/watch?v=1u-p3-ObNok
Se pravite religiozni muslimani ne znam koj kuran go citas za vaka da se odnesuvas.
Na niedna strana tvojata religija ne go opravduva toa sto go pravese na stadion
da gi vregas sograganite sosedite tvoi
Ima mnogu raboti da vi kazam ama nema da padnam na vas level
Necivilzirani luge ne skoluvani bez domasno vospituvajne
Ne me repliciraj bidejki ne vredis da ti odgovarm
верскиот аспект и хулиганизмот не одат заедно :vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Некој се научил да користи копче за пријавување а? :D Браво, браво тоа ме радува... Натпреварите поминаа дискутиравте до некаде се префрливте на вреѓање на национална и верска основа така да нема веќе што да се дискутира.

клуч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom