Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211

Moмакот од крај со маицата Че Гевара не е Омер ?1
@ B.S.M.drugar te pratam,te citam gledam ja razbiras navijackava problematika.ne se objasnuvaj ovde so degeni sto ne ti se na nivo i ne prasuvaj za vakvi kako ovoj na slikava sto policiski strukturi go osloboduvaat od lisici.ko ke bide maz da istrpi toa sto go trpat nasite po sudovi i da ne place da mu vadat lisici na tv togas moze da dojde na dneven red,sega zasega neka misli deka e faca(u stvari za nivnata grupa mozda i e,posto drugite se daleku pogrdi od nego)
ke mu se poklopi i nego horoskopot eden den,ne se sekiraj ima budni lugje,ke slavi nekad i vtor rodenden,sega pusti go neka se slika za novini,popularen e so maicata!
p.s. kaj ne se pojavija...sloga,bashkimi,lirija,skendija,albanija...uste za kontejnerite na bit-pazar nemaat navivano!:cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вака сега, утре ќе ги прочитам постовите од претходните страни, незнам што е искоментирано, јас ќе пишам коментар од моја гледна точка, најреално ;)

Пошто бев на само некој метар од местото на настанот... Собирно место беше кај Зоолошката, и имаше некаде 250-300 Гробари од Македонија и Србија... Не беше одобрен групен влез на трибина, а картите беа за на север и се распрскаа сите за на полувреме да се собереме 50-тина (на другите им беа искинати картите пред влезот и не им беше дозволен пристап) и да почнеме да навиваме, ама почна да се собира полиција, и се насети работата и почна фрката, од секаде се маваше, а полицијата по нивна наредба не однесе накај излезот, за да прекине фрката... Тепачка немаше никаде, имаше само еден Гробар погоден со запалка во главата и му потече крв, друго посериозно немаше... Атмосферата се стиши со напуштањето на стадионот од страна на Гробари, а од надвор ечеше "Подршка ле, за ухапшене Гробаре"

Да имавме барем малку заштита (бидејќи неможе 50 на 5000) и да беше организацијата на ниво, да се средеа работите, да не ставеа на Запад или Југ, ќе беше подруго... Вака на сред Северна, од сите четири страни Албанци, не биваше, немаше логика, иако се проба нешто ама безуспешно... На ваков натпревар од висок ризик, без никаква организација, не беше ни за очекување да има навивање...

Балисти немаа никаков контакт со Гробари, тие беа ептен далеку, на Истокот :) Проблеми направија Шверцерат и група од Приштина, како што можев да забележам... Балисти навиваа цел меч, ама најчесто скандирање, што за Шкендија, што за Србите итн... Тие пееја едно на едната страна, Шверцерат и тие другите пееја друго, на моменти и малку политички кога скандираа "Учк" :)... Едно не ми беше јасно, зошто Шверцерат една песна испеаја против Вардар!?

Се на се, никаква организација, да неможе да се обезбеди место за 250-300 луѓе, кога веќе две трибини беа празни... Така барем немаше да настанат никакви проблеми, вака можеше да биде многу опасно... Тоа е тоа :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479

ДОБРО Е!!!
Алав да му е кој ги префарбал фаците....
Грди се ептен....Кој па сака да ги гледа...
--- надополнето: Jul 20, 2011 1:42 AM ---
da go nadopolnam ova posto slikata e malce ranu pred da se otvori komplet i parollata a vo nea pisuvase vaka :
HOT SERBIAN GIRLS SEX WORKERS IN TETOVA :)
Во 1999 Албанците на Косово тврдеа дека Србите ги силувале жените Албанки..
Дури секоја трета била силувана...

Колко ли копиљаци испаднаа?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Првата реченица го знае и дете од 10 год, не се заебавај, и не мора да си навивачки едуциран да го знаеш тоа.

Тоа за Вардар/Македонија ЃП/Тетекс моментално е научна фантастика, да соберат повеќе и од 2000 фанови, за нив е премија, знаеш и самиот каква е ситуацијта моментално со другите клубови, да не се заебаваме.

Но, фановите не се виновни. Виновни се челниците во ФФМ, кои го уништија футбалот во МК, како тој домашен, така Репрезентативниот. И затоа нема толку заитересираност да се проследи домашниот футбал
Голема утка сте како навивачи бе, тие ќе полнеле стадион :pos::pos::pos:
Вардар кога играше европски натпревари го полнеше стадионот.

И ФФМ да не ги уништеа поголемите клубови во Македонија вие никогаш немаше титула да освоите, затоа биди им благодарен и не ги куди.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
da go nadopolnam ova posto slikata e malce ranu pred da se otvori komplet i parollata a vo nea pisuvase vaka :
HOT SERBIAN GIRLS SEX WORKERS IN TETOVA :)
Сте требале да ја дополните паролата „5000 hot Albanian girls married for Serbs every year„ ..Или Гробарите требаше да ви извадат парола „80 000 hot Albanian girls sex workers in Europe„ знаејќи го фактот дека после Бугарките и Молдавките Албанките се трети по број на проституција во Европа спрема реципроцитет на население:).Се служите со ниски страсти,а притоа не си гледате во својот двор.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Опасни навијачи шкендије,армија навијача од 250 људи...

Ово је фк Рад из Србије...до скоро друголигаш...а има више навијача од вас...
И појели би вас све за доручак...Не будите смешни...
Отидите гурнетеа галвата во песокот...
Ти па ти па,ги рамниш Балисти со Јунајтед Форс,алооо со кој памет ?!?!?
Јунајтед Форс се измислени за секоја македонска навивачка група.
Да ги рамниш Балисти со Нови Пазар ајде де,ама вака,не иде...

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
abe teteks fan ti ni vo finale na liga shampioni ne mozes da soberes tolku kolku sto imase vecerva sto pisuvas gluposti ajde da si nekoja navivacka grupa pogolema od komiti ckembari ke se racunase deka imas nesto pozadi ama ti hehehhehehehe sama mojata maalo ima navivaci kolku vas

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
ТетексФан, нема право да збори за бројки, исто како што немаш право и ти?

Тетекс како прво во оваа мизерна лига Македонска заостанува рекордни 30 бодови зад Шкендија. Па за навивачкиот дел и да не зборуваме, така да со него е лесно да се расправа човек. Исто е ситуацијата и со тебе. Ми споменуваш Ѓорче Петров, па кажи ми кај сте вие моментално, и што правите?

Тоа и беше целта на мојот прв Пост. Фанови на други екипи(македонски) се ситат на неуспесот на Шкендија а пред тоа они не се гледат себеси, кај се наоѓаат, моментално.

И не те прашуват што си бил, туку што си?

И да не се разбереме погрешно, не сум Балист, но за Шкендија имам симпатии, како клуб.

А тоа дека сме играле против Срби, голем к**. Со нив завршивме одамна, го добивме тоа што го посакувавме ;).

чао пријатно, :D
Изгледа заборави дека Нато ја бомбардираше Србија 70 дена,а вас УЧКИТЕ Србите ве избркаа со се партали преку граница.Незнам што сте добиле освен Нато што ви ја заврши работата.

Ѓорче Петров моментално игра во втора фудбалска лига и се оќекува наредната година да се врати во првата лига.

Денеска на Филип Втори можеше комотно да се тепаше муви.Таква беше атмосферат од пеколната 10 000 тетовска фурија:pos:

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Сте требале да ја дополните паролата „5000 hot Albanian girls married for Serbs every year„ ..Или Гробарите требаше да ви извадат парола „80 000 hot Albanian girls sex workers in Europe„ знаејќи го фактот дека после Бугарките и Молдавките Албанките се трети по број на проституција во Европа спрема реципроцитет на население:).Се служите со ниски страсти,а притоа не си гледате во својот двор.
ehhehehehehhehehhe a makedonkite kaj gi stavas :) :) :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
abe teteks fan ti ni vo finale na liga shampioni ne mozes da soberes tolku kolku sto imase vecerva sto pisuvas gluposti ajde da si nekoja navivacka grupa pogolema od komiti ckembari ke se racunase deka imas nesto pozadi ama ti hehehhehehehe sama mojata maalo ima navivaci kolku vas
Да, тоа е уште поголем срам за твојата навивачка група. Што на секоја утакмица помеѓу нас им одржуемо по една лекција, а после неколку дена препевуаа наши песне. Поголем срам од тоа, АМИН БОЖЕ!

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Изгледа заборави дека Нато ја бомбардираше Србија 70 дена,а вас УЧКИТЕ Србите ве избркаа со се партали преку граница.Незнам што сте добиле освен Нато што ви ја заврши работата.

Ѓорче Петров моментално игра во втора фудбалска лига и се оќекува наредната година да се врати во првата лига.

Денеска на Филип Втори можеше комотно да се тепаше муви.Таква беше атмосферат од пеколната 10 000 тетовска фурија:pos:
ne zboruvaj za politika oti bese lani sigurno si mlad i ne znaes deka si priznal i albansko zname da se vee vo makedonska granica od UCK-ovcite pogledaj ramkoven dogovor 2001 - ohrid seka nemoj mene patriot da mi se prais od serbskite masakri vrz deca i starci oti uck-serbs zbri za futball navivanje oti toa ne vi odi vo raka
--- надополнето: Jul 20, 2011 2:16 AM ---
Да, тоа е уште поголем срам за твојата навивачка група. Што на секоја утакмица помеѓу нас им одржуемо по една лекција, а после неколку дена препевуаа наши песне. Поголем срам од тоа, АМИН БОЖЕ!
ti poracuvam da ja zemes edna slika od fanovite na teteks vojvodi ili kako bea i edna od balistite kade bea vo najmal broj i sporedi gi i mislam deka ke ti bide se jasno

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Толку се разбираш ти, исто како другарите твои. Мислите ако сте најбројни, сте и најдобри. Сум кажал многу пута до сега, еве уште еднаш ќе ти кажем...КВАНТИТЕТ - ДОБАР, КВАЛИТЕТ - НИКАКОВ!!
И не е ова тема за Војводи, мие се докажуемо таму кј што треба, не на форум. Продолжи си што имаш да кажеш за утакмицава, ако немаш не коментирај и не трескај глупости само за да кажеш нешто.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Ти па ти па,ги рамниш Балисти со Јунајтед Форс,алооо со кој памет ?!?!?
Јунајтед Форс се измислени за секоја македонска навивачка група.
Да ги рамниш Балисти со Нови Пазар ајде де,ама вака,не иде...
Не рамним ги...
Само секој клуб во Србија може да ги изеде па и друголигаши...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom