T
KAKVO SRANJE COVECE!Чекајте нов албум од Fleshgod Apocalypse [Agony], ќе излези 9ти Август оваа година. И еве ја првата песна - The Violation!
Не гледам смисла за цитирање, ако не ти се допаѓа бендот - не слушај го.KAKVOSRANJECOVECE!
Oбразложи.KAKVO SRANJE COVECE!
Вакви песни се слушаат за дуовденНе гледам смисла за цитирање, ако не ти се допаѓа бендот - не слушај го.
за тебеMeне не ми се допаѓа заради вокалите. За мене нема поента да ја слушаш музиката/песната ако не можеш да разбереш што пее. Не можам да ги слушам growling вокалите. Текстовите не се по мој вкус. За инструменталката немам ништо против.
И да ве прашам, што ви се допаѓа кај таквите вокали?
Ги имам слушнато, дури мислам дека и видеово во темава го имам сретнато. Одличен вокал, супер инструменталка, текстовите не ми се по вкус, затоа и не ги слушам овие и DT, a баш ми се допаѓаат инструменталката и вокалите. Најбитен (на прво место) дел кај сите жарнови ми се вокалот и текстот, а се друго е после нив < затоа и поголемиот дел од метал бендовите не можам да ги слушамза тебе
Fredrik Thordendals Special Defects и Meshuggah.Ги имам слушнато, дури мислам дека и видеово во темава го имам сретнато. Одличен вокал, супер инструменталка, текстовите не ми се по вкус, затоа и не ги слушам овие и DT, a баш ми се допаѓаат инструменталката и вокалите. Најбитен (на прво место) дел кај сите жарнови ми се вокалот и текстот, а се друго е после нив < затоа и поголемиот дел од метал бендовите не можам да ги слушам
А перфектна комбинација за вокали, инструменталка и текстови за мене се tool, soad и disturbed. Ако имате предлози за слични бендови, слободно.
За мерак.Вакви песни се слушаат за дуовден